​Hej! Tänkte jag skulle blogga lite mitt i veckan nu eftersom det faktiskt händer lite på vardagarna ;) 

I måndags så var vi på ett studiebesök på National Gallery nära Trafalgar Square med halmstadgänget. Där fokuserade vi på renässanskonst eftersom att vi håller på med den epoken i kultur- och idehistoria. Där skulle vi också göra en bildanalys vilket var lite komplicerat.. Jag och Felicia jobbade tillsammans och vår slutsats var att cupid=evil. Vet inte riktigt om vår lärare höll med men vi tyckte det lät bra i alla fall! 

Igår (onsdag) så åkte jag och tränade för att sedan åka och möta mina värdföräldrar vid en jättemysig resturang här i Hampton. De är inte hemma på min födelsedag så de tänkte fira mig lite för tidigt. Jag tog pasta Carbonara vilken var jättegod! Tänkte egentligen inte beställa någon efterrätt eftersom jag var så mätt men alla andra gjorde det så jag föll för grupptrycket. Det var dock tur eftersom de hade sagt till servitrisen att sätta i ett ljus i min efterrätt (en supergod citronsorbet) och sedan sjöng de för mig på resturangen! Var jättegulligt och hade supermysigt den kvällen!

Idag så började vi inte förens halv 12 så jag, Linnea, Lina och Ebba käkade brunch på bill's. Jag tog en "avocado on toast" och en varm choklad och de andra tog pannkakor med bär. Var jättegott! Efter det åkte vi till skolan, hade tyska och sedan samhälle i 10 min eftersom att vi skulle ta skolfoto. Hela skolan var med på första bilden och sedan var vår klass sist att fotas.. Så vi fick vänta ett tag men efter fotot var taget så fick jag äntligen träffa mamma, Affe, mormor och morfar som hade flugit hit imorse! Var jätteskönt att kunna krama dem igen, men ändå lite konstigt att se dem här! Vi åkte sedan till hotellet och gick ut och käkade på en resturang. Alla var dock så trötta sen så vi åkte tillbaka till hotellet och nu ska vi snart sova! 

Godnatt! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments