LINN VIKMAN
LINN VIKMAN

Jag trodde att denna vecka skulle ha lugnat ner sig med tanke på att det var så himla mycket förra veckan men tyvärr var så inte fallet. Livet fortsätter att mala på och jag försöker hålla mig på banan med allt. Jag tror verkligen att tricket för att inte börja må riktigt dåligt när det är sånna här stressiga perioder är att försöka sitt bästa att hålla allt på plats, få saker avbockade och sedan omedelbart fokusera på nästa etapp. Det är när högarna börjar växa som det blir sådär tungt att börja, det är bara att starta någonstans. Får jag vara ärlig har jag varit ganska duktig men det som fått lida mest är sömnen. Däremot känner jag verkligen att saker inte är speciellt roligt just nu, det är ett sådant tempo att allt måste gå så sjukt effektivt och även när man vilar så känner man skuld över allt man borde göra. Men det är inte långt till studenten nu så det är bara att köra hårt nu ända in i slutet.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Snyggaste paletten hämtades äntligen från posten idag. Den är verkligen hur fin som helst och det känns som man kan göra rätt mycket med den även fast det är många nyanser mer åt det rosa hållet. Jag är just nu dessutom överförtjust i ögonskuggor som är röda eller rosa det svåra är bara att få till det så att det blir jämt och snyggt på en själv. Paletten är verkligen super bra pigmenterad och jag längtar efter att få testa den!

Likes

Comments

Sportlovet är reaan över det är jag medveten om men jag ville bara dra en kort resumé om hur det sista sportlovet spenderades. Min familj bestämde sig nämligen för att åka upp till Säfsen i några dagar för att åka skidor! Riktigt kul men förvånande med tanke på att jag inte sett någon av dom åka skidor på cirka fem år? Det var i alla fall riktigt mysigt att få umgås med familjen och ta det lugnt, vi hyrde en stuga som var hur fräsch som helst. Åka skidor på dagarna för att sedan komma hem till stugan, äta och bada bastu. Inte helt fel! Jag åkte mest med min syster vilket var riktigt roligt eftersom jag inte kommer ihåg senaste gången jag sett henne på skidor, hon bestämde sig även för att åka snowboard och låt mig säga såhär. Hon hade skapligt ont i rumpan dagen efter. Men bortsett från det blev jag faktiskt imponerad av hur snabbt hon lärde sig grunderna.

Jag kom hem på torsdagen och då var det bara att hämta festkläderna och åka in till Västerås för att gå på 100-dagarsfesten!! 100 dagar kvar till studenten!? Hur sjukt är inte det, jag kan inte själv förstå det och jag känner mig verkligen inte redo för att kastas ut i verkligheten och förväntas veta vad det är jag faktiskt håller på med. Kvällen blev i alla fall riktigt lyckad med härlig stämning! Jag älskar att alla verkligen hälsar, även om man inte precis pratat så mycket i skolan. Fyra underbara tjejer hängde med mig ut och även fast festen helt klart var överhypad så kändes det ändå speciellt för mig att det var bara 100 dagar kvar! Nu är det till och med ännu mindre men jag är inte en sådan som kan räkna ner, inte inför studenten för den oroar mig även om jag ser fram emot den sjukt mycket!

Just nu rullar livet på i 120 så det gäller att försöka hålla tungan rätt i munnen. Man mår ganska skit när det är så mycket i skolan som det är nu så bloggen hamnar väl inte direkt som prio ett tyvärr. Tack ni som kikar in ändå xx


Likes

Comments

Jag har sådan sjuk bloggtorka just nu så det inte är sant. Jag sitter och känner verkligen hur jag vill skriva men jag vet inte om vad eller hur jag ska börja. Det känns skrämmande att studenten närmar sig med allt vad det innebär. Jag känner väl mest att det viktigaste just nu är att klura ut vad det är som betyder något för mig, var mina prioriteringar ska ligga. På senaste tiden har jag fokuserat mer på mig, vad är det som jag vill och vad vill andra att jag ska göra vilket är väldigt viktigt att kunna skilja på. Btw ser ni vilket resting bitch face jag har på bilden? jag har kommit på att mina ögon verkligen alltid ser arga ut på andras bilder eller i princip alla bilder som inte är selfies, jag svär jag är inte så sur som jag ser ut. 

Likes

Comments

För någon dag sedan tog jag den här bilden när jag var på promenad. Det kan verkligen vara så skönt att bara strosa omkring med musik i öronen och bara rå rensa tankarna. Andas ut stressen och bara få vara sig själv. Det där lät djupt men jag tror att vi alla verkligen känner av hur skönt det kan vara att vara för sig själv ett tag.

Likes

Comments

En riktigt skön låt för alla som känner att dom vill varva ner lite så här på kvällen, texten passar ju även ganska bra med tanke på att det vara alla hjärtans dag igår.

Mer hyllning till den dagen kommer ni tyvärr inte få på denna blogg i år. Gårdagen för mig spenderandes i skolan för att sedan gymma och slutligen gå på en kortare dansföreställning med Mats Ek och Ana Laguna med min dansgrupp. Personligen tyckte jag den var riktigt häftig även om den var lite för abstrakt för min smak, men överlag kändes det kul att få gå att se den!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag är det fredag och den kommer tyvärr spenderas med plugg upp till öronen så något roligare än så blir det inte. Kände att jag ville komma ifatt med massa grejer speciellt då jag inte pluggat speciellt mycket den här veckan. Hoppas ni får en kul fredag i alla fall, oj vad sarkastiskt det där lät men jag menar det!

Likes

Comments

Att jag inte haft tid att blogga har knappast varit anledningen till att jag inte gjort det. Att jag har någon skoluppgift som ligger och skräpar som ännu inte heller är gjord beror inte heller på att jag inte har tid. Jag har aldrig varit mycket för ursäkter och jag inser mer och mer att det viktiga är att utnyttja all tid man har även fast det verkligen inte är lätt gjort. Jag kommer inte alltid välja det som är rätt men försöka kan man alltid göra. Jag och en kompis har även börjat gymma, vi jobbar på bra även fast vi är riktigt ovana och förmodligen ser lite vilse ut på gymmet! Men någonstans måste man trots allt börja! Mitt mål är att bli starkare rent allmänt då jag är ganska klen av mig,

Detta innebär alltså att jag kommer träna dubbelt en eller två gånger i veckan beroende på vilken dag som passar både mig och min kompis. Jag märkte nu denna vecka hur jag verkligen måste vara stenhård med mig själv, inte bara med att träna utan främst att se till att jag äter och sover ordentligt. Jag är inte alldeles för duktig på det sistnämnda vilket har lett till att jag inte tagit tag i pluggandet när jag väl varit hemma och haft någon timme utan istället däckat för att sedan försöka äta sen iväg till dansen. En del människor klarar sig på lite sömn men jag har aldrig varit en av dom utan blir ärligt talat odrägligt trött av att inte få minst åtta timmar.

Planerandet måste bli bättre sen är jag igång med allt igen! Det känns faktiskt som att jag har mycket överflödig tid konstigt nog så det gäller att bli mer effektiv.

Likes

Comments

Det händer ofta att jag kikar bakåt i arkivet på min blogg och tänker "hur kan jag ha skrivit sådär?". Något som man ska tänka på när man driver en blogg är att det som du har publicerat här är något som alla kan gå in och se och som kommer att ligga kvar här på bloggen helt öppet. Jag står alltid för det som jag skriver även om jag är relativt försiktig med att uttrycka några starkare åsikter, men enligt mig är det ändå väldigt viktig att försöka vara genuin. Livet är inte alltid en dans på rosor och jag tycker om att berätta om vad jag tänker på. På bloggen kommer det naturligtvis upp tankar ibland som jag tycker är väldigt bra att publicera för stunden, sedan när jag kollar tillbaka känns det felformulerat och en aning för nära inpå, lite pinsamt helt enkelt.

Åsikter och tankar ändras alltid med tiden även om jag i skrivandets stund uttrycker precis vad du känner. Men å andra sidan är det hur många som helst som oftast kan relatera till det man skrivit. Som inte vågar eller vill dela med sig och är det inte viktigt då att våga vara den man är. För vad är en "bloggare", det är bara ett namn för en person som har en blogg. Det kan vara vem som helst, men inte vem som helst är du. Man kommer aldrig kunna göra alla nöjda men att blogga kommer alltid vara en rolig hobby.

Likes

Comments

Häromdagen hittade jag ett citat som jag veklingen fastnade för, nämligen det som står till vänster. Det fångade min uppmärksamhet och fick mig att tänka, det känns verkligen som att allt hänger på attityd, inställning och öppenhet. Med andra ord kan en situation som du från början inte var speciellt intresserad helt avgöras av din inställning, kommer du till en fest du inte känner för och säger till dig själv "ush jag det här kommer inte vara kul alls, säkert urtrist" så kommer den förmodligen bli tråkig. Går du istället in där och tänker"okej, jag är lite trött men nu ska vi ha roligt" så blir det en rolig upplevelse.

Likes

Comments

Subscribe