LINN VIKMAN
LINN VIKMAN

Det händer ofta att jag kikar bakåt i arkivet på min blogg och tänker "hur kan jag ha skrivit sådär?". Något som man ska tänka på när man driver en blogg är att det som du har publicerat här är något som alla kan gå in och se och som kommer att ligga kvar här på bloggen helt öppet. Jag står alltid för det som jag skriver även om jag är relativt försiktig med att uttrycka några starkare åsikter, men enligt mig är det ändå väldigt viktig att försöka vara genuin. Livet är inte alltid en dans på rosor och jag tycker om att berätta om vad jag tänker på. På bloggen kommer det naturligtvis upp tankar ibland som jag tycker är väldigt bra att publicera för stunden, sedan när jag kollar tillbaka känns det felformulerat och en aning för nära inpå, lite pinsamt helt enkelt.

Åsikter och tankar ändras alltid med tiden även om jag i skrivandets stund uttrycker precis vad du känner. Men å andra sidan är det hur många som helst som oftast kan relatera till det man skrivit. Som inte vågar eller vill dela med sig och är det inte viktigt då att våga vara den man är. För vad är en "bloggare", det är bara ett namn för en person som har en blogg. Det kan vara vem som helst, men inte vem som helst är du. Man kommer aldrig kunna göra alla nöjda men att blogga kommer alltid vara en rolig hobby.

Likes

Comments

Häromdagen hittade jag ett citat som jag veklingen fastnade för, nämligen det som står till vänster. Det fångade min uppmärksamhet och fick mig att tänka, det känns verkligen som att allt hänger på attityd, inställning och öppenhet. Med andra ord kan en situation som du från början inte var speciellt intresserad helt avgöras av din inställning, kommer du till en fest du inte känner för och säger till dig själv "ush jag det här kommer inte vara kul alls, säkert urtrist" så kommer den förmodligen bli tråkig. Går du istället in där och tänker"okej, jag är lite trött men nu ska vi ha roligt" så blir det en rolig upplevelse.

Likes

Comments

Hej igen, jag som varit lite duktigare med bloggen nu ett tag har inte kunnat upprätthålla regelbundenheten som pågick i slutet av lovet. Detta beror till stor del på att skolan nu har kört igång och eftersom att det är sista terminen har jag nu fått enorm betygsstress av någon anledning, jag menar det bokstavligen när jag berätta att jag till och med har drömt om plugg tre dagar i raden och sovit mycket oroligt på grund av det. Jag har skrivit en hel del uppsatser som jag skickade in innan skolan drog igång och jag börjar ärligt talat redan nu förbereda mig lite inför HP eftersom att jag vet att det inte är möjligt att komma upp i betygssnittet jag vill ha genom betyg. Missförstå mig inte jag har bra betyg, men vad betyder det egentligen om man inte når dit man vill.

Ursäkta för det negativa inlägget jag vill verkligen inte stressa er eller få er att känna er dåliga, jag är bara perfektionist som just nu inte har någon aning om vad jag ska prioritera och fokusera på just nu. Jag vill göra så mycket men någonstans måste jag börja och jag kan inte göra allt samtidigt även om jag skulle vilja, för tiden verkar inte räcka till på dagarna just nu! Men det är okej för jag har en hel del roliga saker att se fram emot.

Likes

Comments

Duo med riktigt bra musik

Likes

Comments

Jag kan inte förstå hur otroligt snabbt det här året har gått! Det har varit så roligt men så cliché som det låter har det naturligtvis både varit bra och dåliga stunder. Jag har nu fyllt arton och det känns på ett sätt som att jag är friare än förut och jag har utmanat mig själv det här året även om det inte varit så mycket som jag skulle ha velat. Det känns som så mycket har ändrats och nu står jag här och har ett halvår klar innan jag tar studenten och förväntas veta vad jag ska göra av mitt liv. Året har varit fartfyllt och jag har varit omgiven av underbara människor vilket gör mig så lycklig! Ush vad sliskigt det här inlägget blev men det är sant, nu väntar ett nytt år med nya utmaningar!

Välkommen 2017

Likes

Comments

Igår kom några av mina kompisar över till mig för att umgås över nyår!! Jag mötte upp dom vid tågstationen och det visade sig att Liam hade en trunk så tung att det kändes som att ryggraden förvreds. Men vi turades om och bära allt hem till mig i alla fall innan vi gick ut och kollade lite i affärer. Sedan köpte vi med oss sushi på kvällen som vi åt hemma hos mig. Vi gick sedan ut till en klubb för att dansa lite och ja kul men tyvärr var det den mest döda kvällen jag varit där! Sjukt synd eftersom att mina kompisar inte är från samma stad så det var första gången vi gick ut tillsammans. Men jag antar att folk sparar pengar och energin till idag med tanke på nyår! Vännerna stannar i alla fall till den andra januari så vi har gott om tid att umgås!

Idag blir det lite lugnare med finmiddag hemma hos mig med båda mina kompisar och min systers. Så vi blir sju pers hemma hos oss så ska vi spela lite spel och ha trevligt till nedräkningen inför det nya året!

Likes

Comments

Okej, så istället för att skriva om julafton vilket ingen kan ha missat så tänkte jag skriva och berätta lite om julbalen som anordnades av skolan! Den var i torsdags men jag har haft så fullt upp på senaste tiden att jag inte direkt haft tid att sätta mig ner och blogga. Jag började redan klockan ett med att cykla ner till frisören för att få en håruppsättning fixad och sedan fixade jag smink och naglar själv. Balen började klockan sex och då blev vi fotade samt fick lite alkoholfritt att dricka medan man gick omkring och minglade. Jag blev verkligen rörd i början när man stod i foajen till stadshotellet där det hölls och man såg hur vackra alla var! Det kändes verkligen mäktigt och lite lustigt att vara så uppklädd. Som i alla filmer man sett då man var barn och önskat att få gå på något liknande och nu stog man plötsligt där och alla var så himla fina!

Sedan slog vi oss ner vid långborden och åt mat, det var väl inte det godaste jag har ätit men det var helt okej. Det var några som höll tal vilket vi som fick sitta i ett rum som var mer avskilt knappt kunde höra vilket var väldigt synd. Kvällen spenderades sedan med massor av dans och prat och det vart en helt underbar kväll som man sent kommer glömma. Jag vill säga att det var överskattat men det kändes ändå väldigt fint och speciellt på något sätt att vara på bal med klassen.

Likes

Comments

Riktigt sen och förmodligen aningen ointressant inlägg, vet inte när men plötsligt har man inte längre tid för saker när andra också relativt viktiga saker hamnar emellan? Idag så har i alla fall jag och Clara slutfört ett projekt som vi hade inom entreprenörskapskursen och det blev faktiskt mer lyckat än vi trodde det skulle bli från början! Riktigt kul och givande även fast man kände sig aningen tafatt så blev projektet uppskattat!

Senare gick jag runt i stan för att köpa något att fixa mina naglar med eftersom att det är bal imorgon!!(eller snarare idag) och samtidigt som det ska bli riktigt kul är det också stressande, det här är dagen där alla tjejer vill se ut som drottningar och mycket smått ska fixas känns det som, naglar, hår, klänning, smink osv.

Likes

Comments

Nouw Magazine