LINN VIKMAN
LINN VIKMAN
View tracker

Idag har jag hängt hemma och slöat i princip hela förmiddagen, jag och min syster "bakade" lite pepparkakor, eller snarare så var det hon som bakade och jag satt och glodde på datorn. Just nu känner jag mig ganska hemsk överlag. Det syns aldrig på mig men just nu är jag sjukt stressad över allt även om jag är glad för allt som händer just nu! Har inte haft en lugn stund på hela helgen i princip så den här kommande veckan känns extra tung.

Jag hade det riktigt roligt i fredags och jag hoppas verkligen på flera sådana kvällar, det började med häng hemma hos mig innan vi begav oss till ut till Publik. Dock så slutade kvällen med en stulen telefon för min del, inte det roligaste precis. Men jag är nog en sån där person som håller huvudet ganska kallt i sådana där tillfällen, det går inte att göra så mycket åt det även om det är så sjukt tråkigt. Polisanmälan är gjord och telefonen är spärrad så det är bara att invänta den nya som skulle skickas till mig om några dagar. Jag är den där personen som sörjer förlusten av alla bilder mer än den faktiska telefonen haha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hur gott är inte sushi? Det är verkligen något som man antingen hatar eller älskar tror jag eftersom att smaken är så pass unik. Igår så kom min syster hem till mig i Västerås efter skolan och vi letade runt på stan efter nya skor till henne men tyvärr hittade hon inga som hon verkligen fastnade för så det blev inga som följde med hem. Senare på kvällen bestämde vi oss för att slå oss ner på en resturang för att äta sushi. Testade även kimchi för första gången och det smakade inte heller som jag trodde fast än det var väldigt gott! Det var en sån här mat som efter ett tag var så starkt så man ville gråta men det var också gott så man fortsätter äta ändå.. bara jag som gör det?

Vi drog sedan hem till mig och kollade på lite videos på youtube och åt godis. Mainly bestod dom av koreanska variety shows som jag tvingade henne att se på. De är jäklig underhållande fast skämmiga men jag kom nyss på henne med att lyssna på kpop, mission accomplished. Jag och min syster tog bussen hem imorse, sedan drog jag direkt till jobbet.

Kom hem ungefär vid halv elva och jag känner mig alldeles slut, dessutom frös jag halvt ihjäl då jag cyklar till och från jobbet. Det har redan blivit så kallt och mörkt, saknar sommaren så sjukt mycket redan.ursäkta bristen på vardagsbilder, jag har verkligen varit dålig på det på senaste tiden.

Likes

Comments

View tracker

Det som ingen har missat och som otaligt många har skrivit om redan nämligen att rasisten, sexisten och narcissisten Donald Trump är nu USA:s nya president. Som ni förmodligen förstått är jag inte särskilt förtjust i detta, han är otroligt respektlös och har ingen som helst medkänsla. Han är en president som inte tänker på allas bästa och människors jämlikhet är inget han verkar värderar särskilt högt. Jag har ingen respekt för denna människa men jag känner att jag idag kan se detta ur en annat perspektiv och skriva om det med ett annat lugn. Igår var jag så fruktansvärt arg och upprörd att jag förmodligen inte hade kunnat skriva om det utan att ösa på med skällsord. Som en person som verkligen tror på att alla människor oavsett bakrund är lika värda och förtjänar ett bra liv så gör detta mig oerhört besviken då jag verkligen inte trodde att denna idiot skulle vinna valet. Sättet han talar på visar på hans okunskap och han är inte en man som värnar om folket, han värnar om sig själv och att bevisa att han vinner för att han kan. Enkla lösningar för missnöjda människor. Det han sagt om olika minoriteter och kvinnor är helt oacceptabelt och äcklar mig samtidigt som det gör mig mycket orolig.

Detta är ett steg bakåt för USA och jag vill inte tänka på vad det kommer leda till att en av de mäktigaste länderna har en president med dessa värderingar.

Likes

Comments

När kommunikationen inte fungerar, när du trodde att jag var någon annan, kände något annat. När missförstånd sker och jag kan inte låta bli att klandra mig själv, kanske var jag inte tydlig med att säga vad jag tyckte. Kanske blev du sårad av en åsikt jag egentligen inte hade. Men å andra sidan försökte du aldrig förstå mig. Om du ville ha mig skulle du inte varit tyst och jag skulle inte behövt undra om du ville prata med mig.

Är det bara jag som finner det oerhört frustrerande när någon inte försöker förstå. Drar sina egna slutsatser om vad det är man menar.

Likes

Comments

Hela dagen igår spenderades pluggandes inför ett kemiprov som vi har på tisdag, jag avskyr hur stort och otydlig det är. Det är allt från radioaktiv strålning till hormoner och varför metaller leder värme. Det är sånna prov man sitter hemma och trycker in trettiosidor och skriver ner allt för hand sedan kommer man till provet och inser att de enda tre frågorna som ställs är de man inte hann med. Underbart.

Sedan kände jag helt impulsivt för att testa Tofu så jag gick ner till coop för att köpa med mig lite, why not liksom. Gjorde en nudelsoppa med lite olika grönsaker i. Helt ärligt så var tofu jäkligt mysko, det var jäkligt skum konsistens inte som jag hade förväntat mig. Men det var helt okej, tror jag ska testa igen nån annan gång och använda någon färdigt recept.

Runt klockan  så kom en kompis över till mig och vi hade planerat för att gå ut på publik även igår. Även fast jag var där i torsdags med några andra vänner. Det var halloween tema men när vi fixat oss och kommit dit i god tid innan de öppnat så var det jäkligt mycket folk. De skulle öppna klockan tio och vi var där ungefär kvart i. Men efter en timme så hade kön i princip inte rört sig, jag vet inte vad dom höll på med? Det var över tvåhundra personer som stod där ute trots att dom skulle ha öppnat för en timme sedan vid den tiden?? Jag såg visserligen inte om dom släppt in någon eller inte men det var verkligen inte okej, vet inte vad som hände faktiskt.

Så vi bestämde oss istället för att dra hem igen till mig och se på film och äta godis. Ändrade planer och mycket onödigt smink men det blev ändå bra och mysigt. Det var förmodligen det bästa för mig med tanke på att jag är lite krasslig. Inga bittra miner ändå och det var ändå skönt att koppla av.

Likes

Comments

Mina vita Adidas skor började se riktigt skabbiga ut och i och med att jag valet helvita så blir ser dom bruna ut rätt snabbt. Så jag tvättade dom på samma sätt som mina vita converse, med bakpulver blandat med vatten och en gnutta yes! Det fungerar hur bra som helst enligt mig så har ni vita skor som behöver putsas till rejält kan jag varmt rekommendera detta.

Förhoppningsvis kan ni se på bilden vilken som blivit tvättad och den som inte var det, tror jag ska försöka hitta ett par nya snören också så blir det fräscht.

Likes

Comments

​Bilder lånade från förra helgen då jag faktiskt kom ihåg att ta några bilder. Denna fredagskväll är skapligt död men den spenderas hemma med familjen och ärligt talat får jag lite kris av tanken på hur lite jag uppskattar när jag är här hemma. Att jag i framtiden inte kommer ha detta lika ofta om jag skulle plugga eller jobba längre bort. En mysig middag med familjen är verkligen något man saknar när man bor själv! Denna kväll spenderas pluggandes på allt jag ligger efter med för tillfället, har varit riktigt lat och inte velat tagit tag i något överhuvudtaget. Jag tröstar mig med att det snart är lov och halloween! 

Likes

Comments

Igår var även jag som många andra på Justin Biebers konsert i tele2arena! Jag tog tåget och tunnelbanan själv till arenan vilket var betydligt lättare än vad jag blåst upp det till i min skalle! Upptäckte dock efter några stationer på t banan art jag var på fel tunnelbana men eftersom jag inte åkt så långt var det lätt att bara gå ut och byta till rätt. Sen mötte jag upp min kompis där för att ta något lättare att äta innan vi gick och ställde oss i kön! Vi hade platser i golden circle och det var sjukt hur mycket folk knuffades och verkligen var äckligt egocentriska men det blev ändå en riktigt bra kväll men suveränt framträdande!!

Kan inte fatta att jag nu sett Justin live! Jag har bokstavligen lyssnat på honom sedan jag var tolv och det kändes ärligt talat väldigt speciellt att få se honom uppträda mitt framför mina egna ögon för första gången. Detta är förmodligen även ett av de album jag gillat mest av alla och jag blev sjukt positivt överraskad då det kom ut eftersom jag gled ifrån hans musik mycket ett tag. Men dessa låtar i Purpose är riktigt bra med fina texter, älskar det! All kärlek till konserter det var riktigt härligt!!

Likes

Comments

2014
2016
2014
2015

Eftersom att det var så längesedan jag postade något jag själv tecknat/målat så tänkte jag visa er dessa "verk" som jag gjort genom åren. Dessa är förmodligen några av de jag är mest nöjd med och sedan är det förstås många gånger man inte blir nöjd och tycker det ser ut som scheisse rent ut sagt.Men övning ger färdighet. Det känns dock som att jag i princip aldrig får ro till att sitta och teckna längre.

Likes

Comments

​En fantastisk dansvideo om ett par som är i konflikt. Jag älskar verkligen hur dans kan ge uttryck för så många känslor och när jag såg denna video första gången blev jag verkligen tagen av hur duktiga dom var och hur dom förmedlade ut så mycket känsla genom att dansa. Man kan tolka videon som man vill men hur som helst borde du ta en titt för dessa dansare är verkligen fantastiska!

Likes

Comments

Nouw Magazine