LINN VIKMAN
LINN VIKMAN

​Bilder lånade från förra helgen då jag faktiskt kom ihåg att ta några bilder. Denna fredagskväll är skapligt död men den spenderas hemma med familjen och ärligt talat får jag lite kris av tanken på hur lite jag uppskattar när jag är här hemma. Att jag i framtiden inte kommer ha detta lika ofta om jag skulle plugga eller jobba längre bort. En mysig middag med familjen är verkligen något man saknar när man bor själv! Denna kväll spenderas pluggandes på allt jag ligger efter med för tillfället, har varit riktigt lat och inte velat tagit tag i något överhuvudtaget. Jag tröstar mig med att det snart är lov och halloween! 

Likes

Comments

Har ni någonsin känt att trots att du suttit i ett rum med dina vänner, fått komplimanger för något du gjort bra. Fått uppskattning och insett att människorna runt om dig är superfina människor. Ändå känner du dig som det ensammaste personen i världen.

Det är inte alltid folk belyser hur de mår och helst vill vi säga att livet är underbart och allt runt om oss är fantastiskt. Men idag var det inte så och jag tänkte vara ärlig och skriva för det är så otroligt viktigt att veta att det är okej. Det obehagliga med denna känslan av att vara omgiven av människor men ändå känna sig ensam är att jag inte vet hur jag ska ta mig ur det. Det känns som att jag inte riktigt är där bara är ett skal som snackar om massa saker som egentligen inte spelar någon roll. De senaste dagarna har jag inte kunnat sova på grund av att tankarna snurrat för fort och för högt. Har tänkt för mycket på det som jag gjort fel och känt mig allmänt missanpassad och missnöjd med mig.Det enda jag kan göra är fortsätta försöka ta små steg mot den jag vill vara och lämna det gamla bakom mig fast det är så svårt.

Likes

Comments

Igår var även jag som många andra på Justin Biebers konsert i tele2arena! Jag tog tåget och tunnelbanan själv till arenan vilket var betydligt lättare än vad jag blåst upp det till i min skalle! Upptäckte dock efter några stationer på t banan art jag var på fel tunnelbana men eftersom jag inte åkt så långt var det lätt att bara gå ut och byta till rätt. Sen mötte jag upp min kompis där för att ta något lättare att äta innan vi gick och ställde oss i kön! Vi hade platser i golden circle och det var sjukt hur mycket folk knuffades och verkligen var äckligt egocentriska men det blev ändå en riktigt bra kväll men suveränt framträdande!!

Kan inte fatta att jag nu sett Justin live! Jag har bokstavligen lyssnat på honom sedan jag var tolv och det kändes ärligt talat väldigt speciellt att få se honom uppträda mitt framför mina egna ögon för första gången. Detta är förmodligen även ett av de album jag gillat mest av alla och jag blev sjukt positivt överraskad då det kom ut eftersom jag gled ifrån hans musik mycket ett tag. Men dessa låtar i Purpose är riktigt bra med fina texter, älskar det! All kärlek till konserter det var riktigt härligt!!

Likes

Comments

2014
2016
2014
2015

Eftersom att det var så längesedan jag postade något jag själv tecknat/målat så tänkte jag visa er dessa "verk" som jag gjort genom åren. Dessa är förmodligen några av de jag är mest nöjd med och sedan är det förstås många gånger man inte blir nöjd och tycker det ser ut som scheisse rent ut sagt.Men övning ger färdighet. Det känns dock som att jag i princip aldrig får ro till att sitta och teckna längre.

Likes

Comments

​En fantastisk dansvideo om ett par som är i konflikt. Jag älskar verkligen hur dans kan ge uttryck för så många känslor och när jag såg denna video första gången blev jag verkligen tagen av hur duktiga dom var och hur dom förmedlade ut så mycket känsla genom att dansa. Man kan tolka videon som man vill men hur som helst borde du ta en titt för dessa dansare är verkligen fantastiska!

Likes

Comments

Så idag var jag alltså på en självförsvarskurs för kvinnor som varade mellan klockan 10:00 - 17:00! Den var riktigt lång men dom varvade teori med praktiska övningar. Det kändes helt klart värt pengarna och tiden och jag tycker att jag fick med mig mycket hem. Jag tycker mycket av det man brukar se på videos om självförsvar och liknande är att det är så svåra grepp att man i verkligheten troligen inte skulle komma ihåg det men detta var verkligen superbra. Det var oerhört lärorikt men även fruktansvärt läskigt att tänka på att detta skulle kunna behövas i verkligheten och då i mycket värre skala.

Bland annat så var det många fysiska övningar där vi fick öva mot varandra men även mot lärarna. Vad man ska göra om man blir påhoppad och någon försöker nita fast en i marken. Vi blev ner tacklade eller fasthållna och sedan skulle vi så snabbt som möjligt ta oss upp på fötterna. Vi fick även lära oss hur man ska beskydda huvudet på bästa sätt genom att omfamna huvudet med armarna och sedan slog de mot huvudet med mittsar, man fick till och med lite ont i huvudet av det så jag kan inte tänka mig hur det skulle kännas med ett rent slag mot huvudet.


 De flesta övningarna gjorde mig ärligt talat lite nervös och det förvånade mig ändå att jag fick så mycket energi av det fast än jag redan var utmattad i slutet av dagen. Jag svettades verkligen floder men som tur var så var det mycket teori mellan övningarna också vilket var intressant. Instruktörerna var väldigt bra och det var kul men det var även en allvarlig stämning över det hela för tyvärr så händer hemska saker fast än vi inte tror att det är just i som ska bli drabbade. Det gjorde mig faktiskt ganska ledsen när jag kom in i salen. Där inne sitter ett sextiotal tjejer, dom flesta unga och tunna. Att vi lever i ett samhälle där sådan här kunskap i högsta grad behövs. Det är trots allt bättre att ha kunskapen och aldrig behöva använda den än att hamna i en situation där du hade behövt den men inte har den.

Likes

Comments

Jag är anmäld till en självförsvars kurs för kvinnor imorrn och jag är hur nervös som helst! Mer uppdatering angående hur det gick får ni imorgon!

Likes

Comments

​Vad består detta intressanta inlägg av då? Jo inget mindre än att jag drog en spontanare till närmaste frisör salong för att jag var så himla less på mitt hår. Jag kände mig ungefär så less på mitt hår som jag ser ut att vara på bilden. Jag har så tjockt hår att det verkligen bli som att det växer igen som ogräs. Det blev väl inga större förändringar, klippte upp lite och tunnade ut det som vanligt men man känner verkligen att det känns mycket lättare. Igår var det däremot råplugg som gällde, inte för att vi fick så mycket gjort men det gills väl att vi ändå satt där i flera timmar med goda avsikter? Skämt åsido så fick jag i lite gjort men mestadels så skrattade vi så vi fick kramp i kinderna. 

Likes

Comments

​Nu börjar hösten närma sig med allt vad det innebär! Personligen så är den väldigt omtyckt av mig, den är vacker med alla färger. Det är mysigt men inte för kallt så att man förfryser som på vintern och dessutom älskar jag höstkläder som numera börjar fylla butikerna. Du kan börja ha stickade tröjor som är tunnare vilket är hur mysigt som helst och lite vad som helst funkar, hösten lever helt enkelt upp till det väldigt svenska ordet; lagom. Kjol med tights eller långa jeans, stickad tröja eller T-shirt (innan det blir för kallt) båda går bra. Här har ni i alla fall ett litet höst kollage som kanske ger även er lite höststämmning. 

Likes

Comments

Jag fullständigt älskar "coffeshops" det är verkligen så mysigt jag vet inte varför. Kanske har jag sett för många kdramas men för mig är det verkligen så romantiserad och mysig stämning över de flesta kaffe ställena. Har alltid tänkt att jag någon gång måste göra som i filmer och sätta mig för mig själv, beställa kaffe och plugga. Sjukt bra ide för den som vill få något gjort också förresten eftersom man inte bara kan smita från sitt ansvar genom att typ gå iväg eller äta mat(om du inte köper haha). Jag var i alla fall ned på stan igår med Clara och då fick jag även med mig dessa fina lack från H&M. Det var tre för två så passa på att svänga förbi om du behöver nya nagellack. 

Likes

Comments

Nouw Magazine