Idag bestämde vi oss för att bara ligga vid polen på dagen och ta det lugnt för att undvika att bränna oss allt för mycket. Sen på kvällen gick vi omkring och utforskade centrum lite mer och vi landade till slut vid ett ställe som heter hard rock café som var sjukt mysigt! Man satt uppe på en balkong vilket var härligt då man fick lite utsikt, vi tog några drinkar och avrundade sedan kvällen rätt tidigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då har en dag gått förbi ( nästan) dagen började med lite hotellfrukost innan vi begav oss till nessie beach för att sola och bada. Det är så sjukt varmt här, runt 30 grader! Men det är så vansinnigt skönt och luften är sådär fuktig så att det inte riktigt känns som att man steks men det är ändå så varmt att man går omkring och småsvettas. Dock var det lite molnigt idag men det var ändå väldigt varmt i luften och vattnet. Sedan åt vi även ute vid ett mysigt ställe, jag valde skaldjurspasta vilket var supergott och dem serverade maten direkt i pannan vilket var lite tjusigt. Nu sitter vi i alla fall på balkongen på hotellet och tar det lite lugnt innan vi ska dra ut och kika på vad bargatan har att erbjuda!

Likes

Comments

Hello, vi landade nyss I Cypern och sitter just nu och bara tar en drink vid hotellet för att fira att vi tog oss ända vägen hit trots viss förvirring på flygplatsen. Kommer just nu uppdatera lite på kvällarna för att verkligen försöka leva mer i nuet medan jag är här utomlands i värmen. Känns helt overkligt om jag ska vara ärlig.

Likes

Comments

Igår så provjobbade jag som servitris på en av stans finaste krogar. Jag var helt ärligt så nervös att det kändes som att knäna skakade och jag vill nästan inte gå dit alls. Jag har visserligen jobbat som servitris ett tag och vet hur jag bör göra men att vara på ett nytt ställe med nya rutiner och nya personer är alltid läskigt och det känns mestadels som att man mestadels virrar omkring. Men jag bet ihop och gick dit för att jobba och göra mitt bästa vilket jag nu i efterhand är så sjukt stolt över att jag vågade och ännu stoltare är jag över att blivit erbjuden jobb i slutet av dagen. Den här restaurangen ligger på en helt annan nivå än vad jag är van vid och många som jobbar där har vunnit priser, chefen har även arbetat på ett flertal stjärnkrogar bland annat i New York. Kraven är höga och maten är otroligt fin, jag skulle definitivt vilja gå dit och äta någon gång sjukt mysigt.

Jag tror definitivt jag kan lära mig menyn och vinerna om jag får plugga på men jag känner sån otrolig press bara av att tänka på det nu så vi får se hur jag ska göra. Det känns nästan lite överambitiöst för någon som mig som inte vill satsa på denna bransch att arbeta på ett ställe med en av dem svåraste serveringarna. Å andra sidan så ger det stora chanser till att utvecklas både som servitris och på en personlig nivå, en utmaning att bita i!

Likes

Comments

Idag landade denna fina kamera äntligen hemma hos mig! Har velat haft en liten och smidig kamera som är mer behändig att ta med sig. Jag älskar min stora systemkamera (DLSR) men det är så pass stor att det inte är så ofta jag känner att jag vill ta med mig den. Speciellt inte om det gäller något litet som att äta ute eller shoppa en helg. För mig betyder kvalitén på bilderna mycket och då kändes det värt att införskaffa något mindre. Denna kamera är en kompakt systemkamera med utbytbart objektiv jag testade ta några få bilder efter jobbet idag och resultatet är underbart! Jag läntar efter att testa den mer och att den ska med på resan är en självklarhet.Den har dessutom inbyggd wifi så jag kan skicka bilderna direkt till telefonen. Förhoppningsvis kommer bloggen uppdateras under tiden jag är där när jag känner för det.

Ni ser ju själva vilken skillnad på storlek, den bästa kameran är ju ändå den man har med sig. Det är betydligt större chans att jag stoppar min lilla lumix i fickan eller handväskan ån att konka på min stora canon. Den här kameran kommer definitivt få följa med mig överallt hädan efter.

Likes

Comments

(bild från google)

Nu är det bara fem dagar kvar till att jag äntligen drar iväg till Cypern med två kära vänner. Men tanke på att jag jobbade hela sommaren så ser jag verkligen fram emot att bara komma bort från allt en stund och se lite andra platser och bara kunna koppla av och inte känna en massa måsten. Ska verkligen bli helt underbart!

Likes

Comments

Idag kändes det på någon sätt som att skogen var extra lockande. Jag beslutade att ta en liten "springtur" innan jobbat men det blev mest att gå runt för att rensa tankarna. Det var hur skönt som helst att gå omkring men jag kan defenitivt säga att det känns i hela kroppen oh lungorna att jag inte har tränat eller hållit igång på ett tag. Det var riktigt avkopplande att jogga runt utan musik i öronen för engångs skull och bara ta in allt, hur skorna lät mot marken, höra fåglarna och hur det luktade regn och skog. Inga krav utan bara kunna släppa allt för stunden.

Nu sitter jag i alla fall på lunchrast på jobbet och jag har några timmar kvar innan jag kan avsluta dagen men det gör mig inte så mycket.

Likes

Comments

In a room full of art I would still look at you.

Cliché och inte alls originellt

Likes

Comments

Något som ofta hjälper mig att komma på rätt spår igen och få igång rutinerna samt kicka igång produktiviteten är att skriva att-göra-listor. Bockade alldeles nyss av dem sista målen och det känns bra måste jag säga även om det tog sin lilla tid. Mina matrutiner har helt flugit åt helvete under hela sommaren så jag försöker bli lite mer noggrann med att äta nu igen, inte för att jag inte åt men utan för att jag åt så sjukt oregelbundet och skräpmat dessutom. Sedan satte jag mig nyss ner för att planera lite inför en kommande resa över skype! Ser fram emot det så sjukt mycket med tanke på att jag inte gjort så mycket kul under hela sommaren så det känns som en dröm att bara fly iväg från allt just nu.

Likes

Comments

Jag känner hur det här verkligen är quality content, nej men jokes aside så har jag inte gjort så mycket idag. Jag försöker i alla fall ändra mina rutiner och vakna tidigare och jag måste säga att det går bättre och bättre. Dagen började med att jag vaknade klockan nio, åkte sedan för att köpa nya lampor till toaletten och fixa det. Sedan har jag filat lite på mitt CV och är är redo att skicka in det till ett par ställen som verkar intressanta. Jag hann även med en kort springtur och nog känns det att jag är riktigt otränad just nu.

Sedan klockan sex bar det iväg till Västerås för att äta middag med några vänner! Naturligtvis blev det då asiatiskt igen, inte för att jag klagar jag ledsnar nog aldrig på det. Ärligt talat så börjar dock den vegetariska dieten slarvas med mer och mer och jag kan väl inte kallar mig vegeterian direkt. Snarare pescetarian för er som inte vet så innebär det att man äter fisk och skaldjur men inget kött eller kyckling.

Likes

Comments

Subscribe