LINN VIKMAN
LINN VIKMAN

Jag har sådan sjuk bloggtorka just nu så det inte är sant. Jag sitter och känner verkligen hur jag vill skriva men jag vet inte om vad eller hur jag ska börja. Det känns skrämmande att studenten närmar sig med allt vad det innebär. Jag känner väl mest att det viktigaste just nu är att klura ut vad det är som betyder något för mig, var mina prioriteringar ska ligga. På senaste tiden har jag fokuserat mer på mig, vad är det som jag vill och vad vill andra att jag ska göra vilket är väldigt viktigt att kunna skilja på. Btw ser ni vilket resting bitch face jag har på bilden? jag har kommit på att mina ögon verkligen alltid ser arga ut på andras bilder eller i princip alla bilder som inte är selfies, jag svär jag är inte så sur som jag ser ut. 

Likes

Comments

För någon dag sedan tog jag den här bilden när jag var på promenad. Det kan verkligen vara så skönt att bara strosa omkring med musik i öronen och bara rå rensa tankarna. Andas ut stressen och bara få vara sig själv. Det där lät djupt men jag tror att vi alla verkligen känner av hur skönt det kan vara att vara för sig själv ett tag.

Likes

Comments

En riktigt skön låt för alla som känner att dom vill varva ner lite så här på kvällen, texten passar ju även ganska bra med tanke på att det vara alla hjärtans dag igår.

Mer hyllning till den dagen kommer ni tyvärr inte få på denna blogg i år. Gårdagen för mig spenderandes i skolan för att sedan gymma och slutligen gå på en kortare dansföreställning med Mats Ek och Ana Laguna med min dansgrupp. Personligen tyckte jag den var riktigt häftig även om den var lite för abstrakt för min smak, men överlag kändes det kul att få gå att se den!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag är det fredag och den kommer tyvärr spenderas med plugg upp till öronen så något roligare än så blir det inte. Kände att jag ville komma ifatt med massa grejer speciellt då jag inte pluggat speciellt mycket den här veckan. Hoppas ni får en kul fredag i alla fall, oj vad sarkastiskt det där lät men jag menar det!

Likes

Comments

Att jag inte haft tid att blogga har knappast varit anledningen till att jag inte gjort det. Att jag har någon skoluppgift som ligger och skräpar som ännu inte heller är gjord beror inte heller på att jag inte har tid. Jag har aldrig varit mycket för ursäkter och jag inser mer och mer att det viktiga är att utnyttja all tid man har även fast det verkligen inte är lätt gjort. Jag kommer inte alltid välja det som är rätt men försöka kan man alltid göra. Jag och en kompis har även börjat gymma, vi jobbar på bra även fast vi är riktigt ovana och förmodligen ser lite vilse ut på gymmet! Men någonstans måste man trots allt börja! Mitt mål är att bli starkare rent allmänt då jag är ganska klen av mig,

Detta innebär alltså att jag kommer träna dubbelt en eller två gånger i veckan beroende på vilken dag som passar både mig och min kompis. Jag märkte nu denna vecka hur jag verkligen måste vara stenhård med mig själv, inte bara med att träna utan främst att se till att jag äter och sover ordentligt. Jag är inte alldeles för duktig på det sistnämnda vilket har lett till att jag inte tagit tag i pluggandet när jag väl varit hemma och haft någon timme utan istället däckat för att sedan försöka äta sen iväg till dansen. En del människor klarar sig på lite sömn men jag har aldrig varit en av dom utan blir ärligt talat odrägligt trött av att inte få minst åtta timmar.

Planerandet måste bli bättre sen är jag igång med allt igen! Det känns faktiskt som att jag har mycket överflödig tid konstigt nog så det gäller att bli mer effektiv.

Likes

Comments

Det händer ofta att jag kikar bakåt i arkivet på min blogg och tänker "hur kan jag ha skrivit sådär?". Något som man ska tänka på när man driver en blogg är att det som du har publicerat här är något som alla kan gå in och se och som kommer att ligga kvar här på bloggen helt öppet. Jag står alltid för det som jag skriver även om jag är relativt försiktig med att uttrycka några starkare åsikter, men enligt mig är det ändå väldigt viktig att försöka vara genuin. Livet är inte alltid en dans på rosor och jag tycker om att berätta om vad jag tänker på. På bloggen kommer det naturligtvis upp tankar ibland som jag tycker är väldigt bra att publicera för stunden, sedan när jag kollar tillbaka känns det felformulerat och en aning för nära inpå, lite pinsamt helt enkelt.

Åsikter och tankar ändras alltid med tiden även om jag i skrivandets stund uttrycker precis vad du känner. Men å andra sidan är det hur många som helst som oftast kan relatera till det man skrivit. Som inte vågar eller vill dela med sig och är det inte viktigt då att våga vara den man är. För vad är en "bloggare", det är bara ett namn för en person som har en blogg. Det kan vara vem som helst, men inte vem som helst är du. Man kommer aldrig kunna göra alla nöjda men att blogga kommer alltid vara en rolig hobby.

Likes

Comments

Häromdagen hittade jag ett citat som jag veklingen fastnade för, nämligen det som står till vänster. Det fångade min uppmärksamhet och fick mig att tänka, det känns verkligen som att allt hänger på attityd, inställning och öppenhet. Med andra ord kan en situation som du från början inte var speciellt intresserad helt avgöras av din inställning, kommer du till en fest du inte känner för och säger till dig själv "ush jag det här kommer inte vara kul alls, säkert urtrist" så kommer den förmodligen bli tråkig. Går du istället in där och tänker"okej, jag är lite trött men nu ska vi ha roligt" så blir det en rolig upplevelse.

Likes

Comments

Hej igen, jag som varit lite duktigare med bloggen nu ett tag har inte kunnat upprätthålla regelbundenheten som pågick i slutet av lovet. Detta beror till stor del på att skolan nu har kört igång och eftersom att det är sista terminen har jag nu fått enorm betygsstress av någon anledning, jag menar det bokstavligen när jag berätta att jag till och med har drömt om plugg tre dagar i raden och sovit mycket oroligt på grund av det. Jag har skrivit en hel del uppsatser som jag skickade in innan skolan drog igång och jag börjar ärligt talat redan nu förbereda mig lite inför HP eftersom att jag vet att det inte är möjligt att komma upp i betygssnittet jag vill ha genom betyg. Missförstå mig inte jag har bra betyg, men vad betyder det egentligen om man inte når dit man vill.

Ursäkta för det negativa inlägget jag vill verkligen inte stressa er eller få er att känna er dåliga, jag är bara perfektionist som just nu inte har någon aning om vad jag ska prioritera och fokusera på just nu. Jag vill göra så mycket men någonstans måste jag börja och jag kan inte göra allt samtidigt även om jag skulle vilja, för tiden verkar inte räcka till på dagarna just nu! Men det är okej för jag har en hel del roliga saker att se fram emot.

Likes

Comments

Duo med riktigt bra musik

Likes

Comments