Idag blev jag soffliggandes av vissa anledningar. Vilket verkligen behövdes!

Kika serier och pilla på datorn var de två saker jag tänkte göra idag. En utav två saker lyckades jag med. Vid 12 glömde jag helt bort mitt lösenord till datorn, hur lyckas man ens med det? Använde den liksom en timme innan och då skrev jag in lösenordet "automatiskt" utan att ens tänka. Men nu, fem timmar senare när jag pratade med Linn i telefon så kom jag på det. FEM timmar senare. Hjärncellerna är verkligen inte på g idag alltså.

Emellan där så har jag kämpa så in iii att försöka få upp min översta frys"låda". Nästan dragit ut hela skiten ur väggen för jag har kämpat så mycket. Några framsteg? Nej! Den sitter fortfarande fast och där får den väl sitta. Man var ju så himla sugen på just de där köttbullarna som låg i den frys"lådan" som såklart inte gick att öppna. & djävulskt nog så kunde jag såklart se köttisarna genom den genomskinliga "lådan", vilket absolut inte gjorde det bättre. VAR SÅ HUNGRIG, ville BARA ha köttbullarna OCH mitt lösen till datorn.

Men nu, har jag köpt nya köttbullar och hjärncellerna började fungera igen så jag kan äntligen kika serier, pilla på datorn och äta köttbullar.

What a day.
/t

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Men hur mysig tröja? Den skulle jag mer än gärna ha på mig denna kalla dag...

/t

Likes

Comments

För denna tjej som fyllde 27 år igår!! Lousie och Pauline var också med.

Magisk middag! Vi åt på Lokal där vi tog in flera rätter och delade på, ni vet vad jag tycker om det... Livet! Vi firade självklart med champagne.

Jag tycker det blir trevligare för varje gång jag går ut och äter med nära och kära, låter kanske knäppt. Men undra om det inte är det en mognast fråga och att man faktiskt uppskattar det mer nu.

Hur som helst så bestämde vi att detta är något vi ska göra oftare mitt i veckan. Trots att jag har testat på de flesta restauranger här i Stockholm så finns det en hel del kvar.

/L

Likes

Comments

Som tidigare nämnt kom min mamma på besök och hon hade med min lilla bebis också.
Vi åt tapas och drack rödvin till lunch innan jag tog en sväng förbi frisören.
Jag har haft panik över mitt hår de senaste veckorna och valde därför att börja om helt från början.
Jag sa till frisören att hon fick fria händer och woalla. Nu ser det ut som mitt naturliga igen. Förutom att det är en aning mörkare " i längderna. Men jag är nöjd.
På kvällen mötte vi upp Beatrice och Louise för en middag på kommendören. Där tillåter dom nämligen att ha med sig hundar, tips om ni har hund och vill gå ut och äta dvs!!

Jätte jätte mysig middag, verkligen. Efter ett par drinkar åkte vi hem till Emelie och Oscar och därefter blev det en sväng ut.
Tack mamma för en AS bra helg!

/L

Likes

Comments

Likes

Comments

När jag kom hem sent igår kväll möttes jag av en glad Louise och ett glas rött, himla trevligt. Hon visste precis vad jag behövde!
Jag var helt slutkörd pga långa dagar och mycket resande fram och tillbaka.
Det var så skönt att få komma hem, kunde knappt sätta ord. Jag inser bara mer och mer hur bra jag trivs i Sthlm.

Just nu befinner jag mig i Arvika, alltså en bra bit ifrån Sthlm. Vi kommer hem sent inatt och därefter tar jag HELG, en välförtjänt helg.
Imorgon ska jag ta en lång sovmorgon, can't wait!!

/L

Likes

Comments

Tack för oss Skåne!

/L

Likes

Comments

Uppe tidigt som attan imorse för att hinna fixa klart inventeringen på jobbet. Fixat och klart vart det efter ett par timmar med hjälp av en massa godis som bjussades på.

Efter jobbet åkte mamma och jag till tuna. Hon letade träningsskor och jag träningskläder för lite motivation...den ligger fortfarande på noll haha.

Senare åkte vi till stan och åt en god middag med min morfar och vidare för bio tittande. Himla mysig onsdag!

/t

Likes

Comments