Ligger nöjd och mätt i soffan, med en påse chips i knät (man får alltid ner lite mer av det goda).

I fredagskväll åkte jag direkt ut till Mia i mälarbaden där även Tove och mamma var. De hade styrt upp en riktig sommarmiddag. Så gott och trevlig kväll. Vi åkte skapligt hem, eller hem och hem. Vi åkte skapligt från Mia och Tove men vi fastnade hos våra grannar där min pappa och en del andra härliga människor var. Satt där tills klockan blev alldeles för mycket.

På lördagen jobbade jag och vidare åkte jag ut till Linn för att säga hej, hon har tråkigt nog åkt på influensan eller något annat pissigt. Tog en kaffe och catcha up den senaste veckan som har varit. Sen var det snabba puckar hem innan jag åkte vidare till Tove. Blev en mysig vinkväll med ett härligt blandat gäng.

Idag har jag jobbat men åkte direkt ut till Wäsby efteråt för en hejdå-lunch för Lisa som flyttar till Paris imorgon. Så glad för hennes skull! Kommer passa henne perfaaa.

Nu ska jag slockna några timmar innan det är dags för mat igen.

Tova

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förra veckan hjälpte jag Sanne med att filma och fota inför ett stort samarbete. Tror det blir riktigt bra. Wait and see!

Vi har pratat väldigt mycket tidigare om att jobba ihop. Sanne har alltid sagt att hon tror mycket på det konceptet nu, att som influencer anställa sitt eget team för att få bästa resultat.

Jag tror också väldigt mycket på det. Sanne och Jacob åker snart tillbaka till USA, men denna gång till Buffalo. Jacob signade nytt kontrakt i somras.

Sanne tror att det skulle underlätta extremt om jag var där och hjälpte till.

Hon vet vad jag brinner för och att jag mer än gärna skulle jobba med henne. Däremot har jag aldrig trott att det är aktuellt just nu. Tills hon på allvar frågar om jag kan tänka mig att följa med till USA och bli anställd av henne. Filma ett stort projekt samt hjälpa till med all business, fota, filma, hålla mailkontakt med kunder os.v.

Det fanns ingen tvekan. Jag bokade min biljett idag!! Om mindre än två veckor åker vi.

Min magkänsla säger att detta kommer bli bra. Vi börjar med 2-3 månader. Hur fantastiskt?


Linn

Likes

Comments

Jag och Sanne tog en sväng till Eskilstuna för att säga hej då till vår kusin som flyttar till Paris på måndag. Hon kommer få det bäst där, det känner jag på mig.

Under eftermiddagen började jag känna mig sjuk och det blev värre framåt kvällen.
Trots det fick vi en mysig kväll hemma hos våra föräldrar med god mat som alltid.

Sent på kvällen åkte vi tillbaka till Sthlm och dagen efter vaknade jag upp med feber och halsont. Typiskt!
Nu är jag inne på min andra dag och känner mig fortfarande dålig. Vaknade upp flera gånger inatt av att jag inte kunde svälja.

Jag sitter just nu på centralen för att åka hem till mamma och pappa. Jag tycker det är extremt jobbigt att vara ensam när jag är sjuk. Därför ska det bli skönt och komma hem och bli lite omhändertagen.

L

Likes

Comments

Vi åkte ner till Halmstad några stycken i somras. Hälsade på William och några av hans vänner vi fick bo hos. För himla snälla och vilken vecka vi fick. Trots att nästan alla dagar bestod av regn blev veckan en av de roligaste på länge.

Tova

Likes

Comments

Legat och halvt solat med Tove och Lisa idag ute hos mina föräldrar. Senare åkte vi och handlade lite grejer till grillningen hemma hos Lisas föräldrar där vi skulle spendera kvällen.

Ja, ni ser ju, vilken tisdagskväll vi fick!

Tova

Likes

Comments

Mina tjejer var här förra veckan.
Alltid lika mysigt! Vi hade så tur med vädret dessutom.

Vi började med en drink på Scandic Anglais takterrass när dom kom upp innan vi åt en brakmiddag på Vassa Eggen. Jag tror ingen gick därifrån missnöjd!! Hur bra är inte deras kött?!
Vi åt så mycket att till och med servitrisen blev lite smått överraskad. Förstår knappt själv hur vi fick i oss.

När vi var mätta och belåtna blev det en till drink innan vi körde en liten krogrunda. Vi kom hem skapligt vilket uppskattades dagen efter.

Vädret var på topp så det blev en tripp till Vaxholm. Jag har aldrig varit där tidigare men tyckte det var så fint och mysigt. Där borde man verkligen hänga mer på somrarna i Sthlm.

Tjejerna beslutade sig för att stanna en natt till och då blev det en sen middag på Un Poco. Jag hade alldeles för höga förväntningar och blev faktiskt besviken. Hur som helst var jag glad över att dom stannade och att jag fick ett till dygn med dom.

/L

Likes

Comments

Hörni hörni!!!
Jag har ju inte berättat att jag flyttade in i min nya lägenhet förra veckan. Sooo happy!
Jag stormtrivs och känner mig verkligen som hemma.
Det brukar ta sin tid men det känns nästan för bra för att vara sant.

Här kommer en bild som togs innan jag flyttade in.
Det ska bli kul att visa mer när saker och ting börjar falla på plats. Det tar sin lilla tid!

Linn

Likes

Comments