Jag var hemma en sväng i helgen och SOM jag hade längtat! Det var en riktig myshelg deluxe.

Jag var hemma i mälarbaden med Lisa, Hanna och Thilda och åt tacos och kollade på den vältalade filmen Lion framför brasan.

Jag var inte helt insatt i filmen men trots det blev man otroligt berörd och kände så mycket. Jag såg den någon dag efter och det var omöjligt att hålla tillbaka tårarna. SE DEN FILMEN, ETT MÅSTE! Tänker inte spoila någonting, det är roligare så.

I söndags var det dags att fira lilla farmor i förskott. Det bjöds på gofika och några timmar framför gamla album med bilder från när vi var små. Det tröttnar man aldrig på! Måste säga att det är en helt annan känsla och kika i album istället för i telefon.

På kvällen åkte jag till Frida en sväng där mina favoriter var och avslutade i soffan framför Innan vi dör med Tova och Maria. Ni hör ju, MYSHELG!

/LLikes

Comments

Firade fina Karro i lördags. TACK till dig som hade styrt upp det så bra och för en bra kväll.

/t

Likes

Comments

​I fredags blev jag hämtad från jobbet av mamma och pappa.

Det var dags för The weeknd!!

Vi började med en middag på Sthlm tapas i sjöstan innan vi drog oss mot globen.

Jag blev helt blown away, på riktigt! Jag stod bara och njöt, hela konserten. Det var magi live!

Vi stod längst fram precis nedanför scenen med folkhavet bakom oss, det var något utöver det vanliga. Så glad att pappa tog med mig på detta.

Tack tack tack för att jag fick uppleva denna kvällen!!

/L


Likes

Comments

Ikväll åkte jag mamma och Tove ner till Pinchos för deras nyöppning. De bjöd på sååå god mat. Ni etuna-bor kommer inte att ångra valet att gå dit.

Nu ligger Tove och jag i soffan och kikar på någon film. Snart blir det sängen. Vi ska upp skapligt och springa innan jobbet imorgon. Eller är iallafall tanken just nu hehe.

/t

Likes

Comments

Det var en självklarhet att jag skulle se fifty shades darker på alla hjärtans dag, har liksom väntat ett år?!
Så jag suprisade Tilda med biljetter på Rigletto VIP där det serveras alkohol och större platser. Vi unnade oss ett varsitt glas Cava under filmen och behöver jag ens kommentera om vad jag tyckte om den? Speechless!!
Bra mycket bättre än första filmen, om du frågar mig.
Låt oss inte ens tala om den där mannen alltså...

Efter bion behövde vi självklart diskutera filmen och om varför man är singel så vi mötte upp Simone och Carro som var på samma bio, ( tack för tips Simone )över en öl och mat på Vassa eggen.
Det blev en toppen alla hjärtans dag.

/L

  • LINN

Likes

Comments

Det är inte första gången ni får se en bild av denna härliga frukost.

Det är min och Thildas absoluta favorit och ibland får man lyxa till det. Speciellt när det är alla hjärtans dag. Vilket jag antar att man förstår med chockladhjärtan runt.
Däremot var det proteinpannkakor som smakar minst lika gott som vanliga.
Anyways, såhär började min alla hjärtansdag med min bestie!

/L

Likes

Comments

Likes

Comments