Body och byxor - Åhléns
Filt och skallror (katt) - Ikea

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken överraskning!

I lördags var tanken att jag och Linus skulle äta middag med våra föräldrar. Men istället blev vi överraskade med en babyshower! Så himla roligt!

De hade fixat och planerat så grymt bra med allt. Helt klart den bästa dagen/kvällen på väldigt länge. Blir så glad av bara tanken på hur fin familj och vänner vi har runt omkring oss.

Ovan visas några av de bilder som togs under kvällen!

Likes

Comments

HEJ!

Har haft fullt upp de senaste dagarna med jobb och annat. I söndags hade vi i alla fall våra familjer på besök och bjöd då på pannkakslunch här hemma.

På lördagkväll efter att jag slutat jobbet, så åkte vi till en liten sjö och grillade korv. Välbehövligt! Och skönt att ta sig ut och göra någonting. Gäller att passa på nu innan kylan slår till!

Likes

Comments

Long time no see får jag väl säga!

Har nästan glömt bort att jag har en blogg. Men nu när jag börjat landa i det faktum att jag har gått klart skolan och har lite mer tid över, så fick jag ett litet sug efter att blogga lite.

Har även hunnit med en flytt under dessa månader. Tyckte om den lilla ettan och den var perfekt när jag studerade, men är man två är det faktiskt såå skönt med lite större. Det känns mer som ett hem.

Tapetsera har vi gjort, köpt en ny (och underbart skön) säng samt byggt vårat egna matbord. Galet nöjd med det bordet! (Bilder ovan). Nu börjar allt verkligen komma i ordning här hemma.

Likes

Comments

Klädde stegen med en ljusslinga för några dagar sedan.
Mysig stämning i det lilla hörnet nu.

Likes

Comments

Då var denna helg över.
I helgen har det varit fullt upp med lite allt möjligt. Mycket nu innan jul som ska fixas. Ska bli skönt med ett litet lov nu under juletid.

Idag har vi påbörjat den sista kursen för utbildningen. Kan inte fatta hur snabbt tiden har gått från första dagen jag började plugga. Helt galet.

Likes

Comments

Hello!
Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.

Har haft fullt upp i helgen med kalas både på lördag och söndag. Resten av tiden har gått till att plugga inför denna veckas tenta.
Just nu sitter jag och läser i boken till kursen och försöker bli liiite klokare vad gäller transport och miljö.

Annars rullar allt på som det ska, vilket är otroligt skönt!

Likes

Comments

Igår testade vi på en egen variant av tacos. Kastade egentligen ihop saker vi hade här hemma, och måste säga att det vart riktigt gott!

Recept:

Mjukt tacobröd
Kikärtor
Grönkål
Gröna oliver
Tomat
Tacosås


Likes

Comments