Min kjære k-town kaller igjen. Som jeg har skrevet om tidligere her så bodde jeg jo nede i Kristiansand et år, eller litt uten for i en liten plass kalt Søgne som kanskje mange har hørt om etter den store bloggeren mammatilmichelle bor der. Jeg gikk jo et år på folkehøgskole, og har ikke vært nede i Kristiansand siden jeg sluttet i mai i fjor.

Og jeg har sagt lenge nå at jeg skal ned igjen, men har det skjedd? Nope. Så nå, nå skal jeg ned, planen er helgen om to uker. Savner den vakre plassen der så mye. Bare se på utsikten på øverste bilde, det var utsikten fra skolen!!

Så nå skal jeg som sagt ta meg den etterlengtetede turen ned, må få besøkt folka jeg kjenner som bor der, besøke bestevenninna på hennes folkehøgskole i Kristiansand og ofc innom min gammle skole! Gleder meg som en unge kjenner jeg, savner plassen så mye. Kristiansand og Søgne er to av de fineste plassene jeg veit om i Norge, og ble veldig hald i plassene etter et år der nede. Skal definitivt ned flere turer til sommeren. Da er det idyllisk der nede, Sørlandet er noe helt spesielt om sommeren, virkelig.

Så om du aldri vært der før anbefaler jeg deg det sterkt. By stranda og hele byen er fantastisk om sommeren og i Søgne har vi vann tårnet der du har en utrolig utsikt, og alle øyene der, det går båter til, fantastisk. Altså alt med Sørlandet og de to plassene er fantastisk, rett og slett.

Så det var en liten oppdatering fra en overgira meg, xoxo me, peace out.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 148 Lesere

Likes

Comments

1. Mars 2016. Sitter jeg for meg selv på mitt lille rom på skole internatet i Søgne. Setter meg endelig ned og får skrevet ned litt av alle følelser jeg satt på etter tapet.


Det føles som livet bare faller sammen akkurat nå. Jeg veit ikke helt hvordan jeg skal oppføre meg eller være rundt folk lengre. Det er så mye å ta til seg og jeg forstår ikke. Tiden stopper opp og det føles ut som den står stille, helt stille. Det føles ikke som man er helt til stede lengre i verden, man bare eksisterer i den. Man står der og ser på alle andre mennesker som beveger seg rundt deg, mens du står der stille og føler du selv står helt stille i tid. Mens resten av verden går videre. Det er tungt, og jeg veit ikke hvordan jeg hånterer dette. Hva er neste stepp nå, for å kunne komme seg videre. For jeg må til slutt bevege meg frem over med resten av verden. Men jeg skjønner virkelig ikke hvordan, akkurat nå.

Jeg har nettopp mistet en medelev. Og jeg sliter så mye. Langt fra bedringens vei. Eneste grunnen til at jeg greier å gå rundt og være meg selv i noen øyeblikk er fordi jeg ikke forstår det. Jeg forstår det ikke, jeg vil ikke forstå det, fordi jeg vil ikke innse det. Kroppen min bare avstøtter fakta, fordi jeg rett og slett ikke vil innse hva som egentlig har skjedd. I noen øyeblikk stopper jeg opp og tenker, hvordan skal jeg være nå, er det riktig av meg smile i det hele tatt nå, midt opp i dette, er det greit i det hele tatt og ha det greit i dette øyeblikket. Fordi jeg ikke vil innse hva som egentlig har skjedd, så går jeg rundt går smått tilbake til sånn det alltid har vært, men samtidig bærer jeg på tanken om det er greit, fordi jeg veit jo at du er borte nå. Selv om jeg egentlig ikke godtar i hodet mitt at det er det som er skjedd og sånn er det nå. Du kommer ikke tilbake, du valgte og ende.

Jeg håper bare at alle smilene dine du viste når du var rundt oss var ekte smil, smil som viste at du faktisk hadde det bra mens du var med oss på denne reisen før du valgte og avslutte den. Det er mange søvnløse netter, det er tungt og vanskelig å innse. Stemmningen er rar, men viste også hvor mye kjærlighet og omsorg vi har for hverandre her. Og jeg håper bare du endte det lykkelig, at du hadde det bra blandt oss. Det blir ikke lett, det er veldig tungt og ekstremt uvirkelig. Og akkuratt nå er det en tid man bare eksister i. Tiden står stille og andre beveger seg frem over. Og det er sånn det er nå, det er vell sånn man skal føle seg etter og mistet noen på den måten, man bare eksisterer.

  • 168 Lesere

Likes

Comments

Vi alle har vel en. En liste med alt vi vil gjøre før vi dør. Ting du vil gjøre og ting du bare må før du dør. En av tingene på listen min var i dag faktisk og jeg gikk glipp av det, er det mulig. Vi alle har vell noen band påfør i listen også, i vert fall meg. Jeg skal ikke dø uten og sett Eminem, Paramore, Green day, Snoop dogg, Ozzy Osbourne og Lil Wayne. Det er noen av de jeg bare må se live før jeg dør. Og Snoopern, Ozzy man og Lil Wayne er alt sett live.

Men i dag av alle dager så var tydeligvis Green day back in Norway. Og gjett hvem som ikke visste det før tidligere i dag, jo meg. Jeg har ikke hørt noe om det, og i stad poster to ekser av meg på snap at de er på konsert til Green day i Oslo. Og jeg bare sitter der av misunnelse og fatter ikke hvordan jeg ikke har fått det med meg. Så jeg er greit nedfor for det nå. Altså det er bare fåtall av år i mellom de er her i Norge de siste årene. Så da krysser vi jo for og få med meg den neste konserten forhåpentligvis om ikke mange årene. Bare synd jeg ikke visste om den som va ri dag, for da hadde jeg jo selvfølgelig vært der i dag. Kjipern. Dette bandet oppdaget jeg faktisk på barnskolen, så dette er et band som har ligget i mitt hjerte siden den gang, og er selvfølgelig en av mine favoritt band. Uten for Green day så har vi også Paramore som kanskje litt ferre av dere har hørt om og selvfølgelig Eminem vært en av de fra musikken som har vært mine favoritter fra barneskole alder alt, og vært med meg siden som favoritter i musikken.

Noen som var der, i så fall, heldiggriser hvordan var det? Og om noen er interresert kanskje jeg skal legge ut litt om min befor you die list. oxox Linni

  • 176 Lesere

Likes

Comments

Ups... lite kleint da, brukte samme bilde i det forrige innlegget mitt som jeg brukte i innlegget som alt var før det igjen, heh. Sånn går det når det går et greit tidsrom i mellom innleggene, og akkurat nå orker jeg ikke og gjøre noe med det. Jaja.

Oppdatering. Kjærlighet suger, puktom. Neida, og joda. Falle hardt for noen i ung alder er tungt, i hver fall så hardt, du tror ikke du finner the one så ung, også er det bare så spesielt, den type romatiske filmers scener som ikke skjer i virkelige verden, også skjer det. hah, what. Også begynner du i UNG alder og lure, hva om han er the one. Også stopper det, bare plutselig. Ingen forvarsel, ingenting, det bare skjedde. Det gjør vondt folkens.

En fin oppdatering er at jeg tar tok? det tungt, men jeg overlever fint, tar kjærlgihetssorg? om det er det det er, bra. Tenker egentlig lite over det med mindre noen bringer det opp. Så livet går videre, og han som ikke svarte, han var nok litt opptatt den uke. For han svarte gitt, og jeg dro til han den helger etter, vært med han de to siste helgene. Og det er koselig, veldig koselig. Han er hyggelig og han virker som en veldig trygg person, noe som for meg er sjukt viktig. Så nå må jeg bare se hvordan dette går og utvikler seg. Men nå han har spurt deg to helger på rad om og finne på noe er det awkward av meg og da spørre denne helgen om å finne på noe?


Nytt år, ny meg. Planen er og åpne seg enda mer, dette er ting jeg forteller venninner, men nå er dette noe dere alle kan lese inkludert han jeg trodde kunne være the one, awkward om han nå finner ut dette, og han nye. Bra de ikke er klar over at jeg blogger nå og typ gutter som ikke oppdaterer seg rundt på bloggfronter. tommel opp. xoxo me

  • 180 Lesere

Likes

Comments

Så lenge siden. Jeg elsker og sette meg ned å gjøre dette, men gud så lenge siden. Sette seg ned med macen på fange med musikk på ørene å bare skrive. Jeg elsker å sette meg ned med musikken å skrive alt jeg tenker og føler for og skrive i akkurat det øyeblikket. I dette øyeblikket gjør jeg dette igjen. I dette øyeblikket er 2016 over og et nytt år er i gang. Det som slår meg i dette øyeblikket, er at herregud og gammel jeg har blitt alt. Jeg sitter å prøver og få jobb, noe som ikke går noe veldig bra enda, men hei man gir ikke opp right? Men jeg setter så stor pris på den ene jobben jeg har, og jeg elsker det jeg gjør der. Men jeg driver og får en jobb til fordi jeg trenger noe og gjøre, jeg er voksen og går ikke på skole nå, jeg trenger penger og en egen plass. Lille meg trenger nå en egen plass, rart hvordan tiden går. Ungdomstiden og alt det er over. Du gjorde det du ville og var rampete, du brydde deg lite, i vert fall jeg, og falt du for en gutt ja da falt du også ble dere sammen uten og tenke lengre. Nå må ta seg tid, liker jeg egentlig deg?

Romjula pratet eksen min med meg, sa jeg kunne være med han hjem og sove, what, men kind. En annen dude ville ha med meg ut på date, jeg la han til slutt på faceook, feiret nyttår sammen fordi felles bekjente, sendte vakt liste for og si ifra når jeg var ledig som han lurte på, sett men ikke svart. Og det skal bety, angret han seg eller mye opptatt disse dager? Holdt på med en annen gutt i vår og sommer, trodde til slutt han var the one, fordi han var noe skikkelig spesielt med, så jeg falt hardt, veldig hardt. Alt gikk bra, men så bare plutselig sluttet han og prate mindre med meg til den dag vi ikke pratet mer. Men hvorfor gjorde du det, det fikk jeg aldri svar på, spurte heller ikke, men jeg lurer fortsatt. Vi har også felles bekjente og nå er deg jeg falt hardt for, og kan gjerne falle hardt for en gang til, fordi jeg fortsatt liker deg, du er nå en som er mer kleinere å møte på en enn eks, sa what, jupp. Livet ass. Men så er det sånn med meg at jeg bryr meg lite om dette, kjærlighet og kjæreste, jeg orker ikke å stresse med det lengre, altså jeg bryr meg og vil ha det en dag, men jeg tar den når den kommer, jeg gidder ikke og se etter den. Selv om det kunne vært koselig og hatt en nå. Savner det litt.

Ellers en det, fra og bli voksen til kort fortalt om mitt kjærlighetsliv, så er bolig prisene høye og jeg er veldig sosial så på den fine siden hadde bokollektivt sikkert passet meg i mellom tiden til jeg kan dele noe med min kjærlighet en dag.

Det var godt og skrive litt igjen, jeg liker og skrive ned tankene mine, det er lenge siden og noe jeg må begynne med igjen. Mens jeg bare sitter her i håp om en jobb til. Om et år kan jeg se tilbake og tenke ja, dette var min lille oppdatering om og bli voksen og kjærligheten var den gang da. Kanskje jeg sitter med en annen og dele med da.

Håper dere hadde en fin juleferie og romjul, selv om sikkert ikke leser det her nå, haha. xoxo me

  • 194 Lesere

Likes

Comments

Sommer/høst, sier bare jeg. Altså kveldene og morningen er drit kaldt alt spør du meg, og midt på dagen skinner solen og det er så og si sommer varme igjen. Skjer med det a? altså kan ikke bare hele sommeren komme tilbake, fordi jeg er IKKE klar for vinter og kulde enda.. Altså etter en grei og mild vinter i Kristiansand så er jeg ikke klar for kulden vi har er på østlandet. Så det var en update på min mening om det. Jeg tenkte og gi en liten lyd siden fort blir veldig stille fra meg, siden livet mitt er greit boring med mindre jeg er på jobb eller drikker, og det skjer mest bare i helger. Gad gi meg en til jobb. Men ja så fort det skjer, og jeg får en egen plass igjen, så blir det nok 10 ganger bedre, for da kan jeg maybe gjøre litt mer på fritiden min siden jeg bor der jeg faktisk har mitt kjære folk. Men ja, sorry for dårlige tlf bilder, får jeg en jobb til og har litt mer moneeey skal jeg skaffe sånn stativ og fjernkontroll drit, så blir det litt lettere, i mens.. over og ut, XOXO Queen A med boring liv, peace and love

  • 248 Lesere

Likes

Comments

​Kjedelig hverdag, med litt jobb og fest i helger​.​ Akkurat nå skjer det lite spennende ting i livet mitt egt. Jeg jobber som regel i helgene, og har en fest kveld der jeg går ut med venner og koser meg. Og når helgen er over så drar jeg hjem og kjeder ræva av meg og bruker dagene forannetflix og youtube videoer. Også må vi ikke glemme jobb søking tho, det gjør jeg jo også, sånn at jeg forhåentligvis kan gjøre noe med livet mitt i ukedagene også, mer produktivt enn å sitte på ræva her. Og så jeg kan tjene nok penger til og komme meg vekk fra det hølet her til å få egen leilighet ved venner og jobb. Men eller en det må jeg leve det kjedelig liv foran netflix en så lenge, for på dag tid er jo alt og alle på skole å jobb, unntatt meg, woho. ​Noen som har forslag på hva jeg kan bruke hverdagen min på mens jeg venter på jobb napp? ​For dette blir litt for mye netflix for min del. Så ja, kom gjerne med noe blogg tips, lite å blogge om når dagene mine er såpass kjedelige..


​XOXO Linni

  • 258 Lesere

Likes

Comments

Couple Goals. Love life. Kjenner du til det? Kjærligheten. Mange av oss har opplevd nyforelskelse, kjærlighetssorger, krangler, oppturer til nedturer, alt det som følger med et forhold. Men en ting er sikkert, vi alle vil nok bli ekstremt såret av dette en eller annen gang om ikke fler, men ikke gi opp. Vi er mennesker og vi trenger kjærlighet, og det er godt og ha den ene personen i livet ditt som er det kjæreste du har, som kjenner deg inn og ut og ender med å bli din bestevenn, bedre halv del og kanskje sjelevenn som noen kaller det.

Men vi må ikke være redd for og prøve, tross for avsluttende forhold og kjærlighetssorger. Selv er jeg singel for øyeblikket etter et langvarig forhold hos meg tok ende fjor vår. Etter det hadde jeg et kort forhold i fjor sommer, men det funket dessverre ikke. Og her sitter jeg, fortsatt singel. Men singel livet er helt ok, ingen som styrer deg, har noe og si eller har en mening om hva du gjør til en hver tid. Men samtidig kjenner jeg litt på det savnet av og ha noen å dele livet mitt med, en og ta med seg over alt når man kjeder seg, og en å gå til sengs med hver natt som holder rundt deg.

Jeg kjenner på den "ene" året som singel at jeg savner livet i et forhold. Og nå som jeg er voksen og snart skal skaffe meg egen leilighet kjenner jeg på at jeg gjerne skulle hatt en å dele denne opplevelsen med, for bo aleine er ikke noe jeg vil. Jeg er en selskapsjuk person som hater for mye aleinetid. Men jeg stresser heldigvis ikke med det, når jeg finner en så finner jeg en, i mens nyter jeg singel livet en stund til. XOXO me

  • 307 Lesere

Likes

Comments

Lørdag, en kjedelig lørdag. Og jeg er totally in love med mine nye solbriller. Hei på dere alle og god lørdag. Jeg sitter bare hjemme og kjeder ræva av meg, bokstavelig talt. Har et lite dilemma om å finne en plass og sove i natt nær jobben, altså der nesten alt av venner bor. Fordi jeg er aleine hjemme hos mamma i ingen plass, så det går ikke buss til jobben min i morra.. Fuck.

Men ellers en det så er det siste helga som 19 åring, woho. Tirsdag er den store dagen jeg blir 20 år, endelig. Det skal bli deilig, ikke nok med det at jeg kan drikke hva jeg vil og at by livet åpner nye dører, så blir jobben min litt lettere å gjøre nå. Er jo bartender, og kan ikke servere 20 års sprit enda, som utelukker en god del drinker dessverre, men den tid er over og jeg kan jobbe for fult på jobben snart. Tommel opp.

Eller kjedelig lørdag her en så lenge, jobber tidlig vakt i morgen, skal lære med hvordan sånn travemaskin? funker så jeg kan jobbe dag vakter snart, good luck too me. XOXO, ha en fin lørdag søte mennesker.

  • 319 Lesere

Likes

Comments

Din identitet, det er deg. Og utseendet ditt er en del av det like mye som personligheten, bare ikke på samme måte. Men det er en del av deg og ditt ytre deg. Vi folk dømmer uansett om vi vil innrømme det eller ei. Og ditt ytre er det vi dømmer. Også kommer personlighet etterpå. Men ytre sier oss andre litt om hvem du er. Du har din stil som er bare din, vi alle kan ligne og herme, men det er din stil som passer dit ytre, og noe bare du bestemmer i bunn og grunn. Og jeg driter i om folk dømmer, men jeg vil dømmes etter min ytre identitet som er meg, for det er meg og mitt ytre.

Ta meg selv f.eks jeg har en Monroe piercing over leppa og katte øynene mine, det er en stor del av min identitet og jeg er ekstremt opptatt av brynnene mine alltid er on fleek. Fordi det er meg og om det fjernes mister jeg en stor del av mitt ytre, jeg blir naken.
Piercingen jeg har nå er ofte en folk har i tenårene før den blir tatt vekk, hos meg har den blitt en del av meg, og jeg er naken uten. Jeg vil ikke vise meg ute uten bryn on fleek å katte øynene mine er blitt min sminke signatur og er mitt ytre. Mitt super viktige ytre så jeg ikke føler meg naken, men trygg, fordi det er meg.

Vi alle har vårt ytre utenfor personligheten, det folk dømmer deg i første om gang, men la de dømme deg for deg i så fall. Ditt ytre er deg og din indentitet ikke glem det. Og vi alle har nok noe som hører til vårt ytre som vi føler oss naken om det ikke er på plass. Det er viktig å være deg. Det kan være sminke, piercing eller bare et smykke, bare vær deg selv. Ditt ytre er deg og din indentitet, tørr å være deg.

  • 336 Lesere

Likes

Comments