Sommer/høst, sier bare jeg. Altså kveldene og morningen er drit kaldt alt spør du meg, og midt på dagen skinner solen og det er så og si sommer varme igjen. Skjer med det a? altså kan ikke bare hele sommeren komme tilbake, fordi jeg er IKKE klar for vinter og kulde enda.. Altså etter en grei og mild vinter i Kristiansand så er jeg ikke klar for kulden vi har er på østlandet. Så det var en update på min mening om det. Jeg tenkte og gi en liten lyd siden fort blir veldig stille fra meg, siden livet mitt er greit boring med mindre jeg er på jobb eller drikker, og det skjer mest bare i helger. Gad gi meg en til jobb. Men ja så fort det skjer, og jeg får en egen plass igjen, så blir det nok 10 ganger bedre, for da kan jeg maybe gjøre litt mer på fritiden min siden jeg bor der jeg faktisk har mitt kjære folk. Men ja, sorry for dårlige tlf bilder, får jeg en jobb til og har litt mer moneeey skal jeg skaffe sånn stativ og fjernkontroll drit, så blir det litt lettere, i mens.. over og ut, XOXO Queen A med boring liv, peace and love

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 41 lesere

Likes

Comments

​Kjedelig hverdag, med litt jobb og fest i helger​.​ Akkurat nå skjer det lite spennende ting i livet mitt egt. Jeg jobber som regel i helgene, og har en fest kveld der jeg går ut med venner og koser meg. Og når helgen er over så drar jeg hjem og kjeder ræva av meg og bruker dagene forannetflix og youtube videoer. Også må vi ikke glemme jobb søking tho, det gjør jeg jo også, sånn at jeg forhåentligvis kan gjøre noe med livet mitt i ukedagene også, mer produktivt enn å sitte på ræva her. Og så jeg kan tjene nok penger til og komme meg vekk fra det hølet her til å få egen leilighet ved venner og jobb. Men eller en det må jeg leve det kjedelig liv foran netflix en så lenge, for på dag tid er jo alt og alle på skole å jobb, unntatt meg, woho. ​Noen som har forslag på hva jeg kan bruke hverdagen min på mens jeg venter på jobb napp? ​For dette blir litt for mye netflix for min del. Så ja, kom gjerne med noe blogg tips, lite å blogge om når dagene mine er såpass kjedelige..


​XOXO Linni

  • 51 lesere

Likes

Comments

Couple Goals. Love life. Kjenner du til det? Kjærligheten. Mange av oss har opplevd nyforelskelse, kjærlighetssorger, krangler, oppturer til nedturer, alt det som følger med et forhold. Men en ting er sikkert, vi alle vil nok bli ekstremt såret av dette en eller annen gang om ikke fler, men ikke gi opp. Vi er mennesker og vi trenger kjærlighet, og det er godt og ha den ene personen i livet ditt som er det kjæreste du har, som kjenner deg inn og ut og ender med å bli din bestevenn, bedre halv del og kanskje sjelevenn som noen kaller det.

Men vi må ikke være redd for og prøve, tross for avsluttende forhold og kjærlighetssorger. Selv er jeg singel for øyeblikket etter et langvarig forhold hos meg tok ende fjor vår. Etter det hadde jeg et kort forhold i fjor sommer, men det funket dessverre ikke. Og her sitter jeg, fortsatt singel. Men singel livet er helt ok, ingen som styrer deg, har noe og si eller har en mening om hva du gjør til en hver tid. Men samtidig kjenner jeg litt på det savnet av og ha noen å dele livet mitt med, en og ta med seg over alt når man kjeder seg, og en å gå til sengs med hver natt som holder rundt deg.

Jeg kjenner på den "ene" året som singel at jeg savner livet i et forhold. Og nå som jeg er voksen og snart skal skaffe meg egen leilighet kjenner jeg på at jeg gjerne skulle hatt en å dele denne opplevelsen med, for bo aleine er ikke noe jeg vil. Jeg er en selskapsjuk person som hater for mye aleinetid. Men jeg stresser heldigvis ikke med det, når jeg finner en så finner jeg en, i mens nyter jeg singel livet en stund til. XOXO me

  • 94 lesere

Likes

Comments

Lørdag, en kjedelig lørdag. Og jeg er totally in love med mine nye solbriller. Hei på dere alle og god lørdag. Jeg sitter bare hjemme og kjeder ræva av meg, bokstavelig talt. Har et lite dilemma om å finne en plass og sove i natt nær jobben, altså der nesten alt av venner bor. Fordi jeg er aleine hjemme hos mamma i ingen plass, så det går ikke buss til jobben min i morra.. Fuck.

Men ellers en det så er det siste helga som 19 åring, woho. Tirsdag er den store dagen jeg blir 20 år, endelig. Det skal bli deilig, ikke nok med det at jeg kan drikke hva jeg vil og at by livet åpner nye dører, så blir jobben min litt lettere å gjøre nå. Er jo bartender, og kan ikke servere 20 års sprit enda, som utelukker en god del drinker dessverre, men den tid er over og jeg kan jobbe for fult på jobben snart. Tommel opp.

Eller kjedelig lørdag her en så lenge, jobber tidlig vakt i morgen, skal lære med hvordan sånn travemaskin? funker så jeg kan jobbe dag vakter snart, good luck too me. XOXO, ha en fin lørdag søte mennesker.

  • 112 lesere

Likes

Comments

Din identitet, det er deg. Og utseendet ditt er en del av det like mye som personligheten, bare ikke på samme måte. Men det er en del av deg og ditt ytre deg. Vi folk dømmer uansett om vi vil innrømme det eller ei. Og ditt ytre er det vi dømmer. Også kommer personlighet etterpå. Men ytre sier oss andre litt om hvem du er. Du har din stil som er bare din, vi alle kan ligne og herme, men det er din stil som passer dit ytre, og noe bare du bestemmer i bunn og grunn. Og jeg driter i om folk dømmer, men jeg vil dømmes etter min ytre identitet som er meg, for det er meg og mitt ytre.

Ta meg selv f.eks jeg har en Monroe piercing over leppa og katte øynene mine, det er en stor del av min identitet og jeg er ekstremt opptatt av brynnene mine alltid er on fleek. Fordi det er meg og om det fjernes mister jeg en stor del av mitt ytre, jeg blir naken.
Piercingen jeg har nå er ofte en folk har i tenårene før den blir tatt vekk, hos meg har den blitt en del av meg, og jeg er naken uten. Jeg vil ikke vise meg ute uten bryn on fleek å katte øynene mine er blitt min sminke signatur og er mitt ytre. Mitt super viktige ytre så jeg ikke føler meg naken, men trygg, fordi det er meg.

Vi alle har vårt ytre utenfor personligheten, det folk dømmer deg i første om gang, men la de dømme deg for deg i så fall. Ditt ytre er deg og din indentitet ikke glem det. Og vi alle har nok noe som hører til vårt ytre som vi føler oss naken om det ikke er på plass. Det er viktig å være deg. Det kan være sminke, piercing eller bare et smykke, bare vær deg selv. Ditt ytre er deg og din indentitet, tørr å være deg.

  • 127 lesere

Likes

Comments

22. Februar 2016

Jeg trekker inn, ser opp på stjerne himmelen, puster ut, der jeg sitter å tenker på deg, sender varme tanker opp til deg om at du har det bra hvor nå enn du er nå ✨

  • 128 lesere

Likes

Comments

Danmark skjer. Som dere sikkert forsto så er jeg på en liten kort ferie her i Løkken i Danmark. Vært her siden mandag, så hjem hjem i morgen. Vært utrolig koselig her nede, men vi fant ut fort at dette ikke er en plass vi skal tilbake til noe mer.. Kjempe fint, men det blåser jo så utrolig kaldt til en hver tid, herregud for en vind.

Og ikke nok med det, så har jeg selvfølgelig kraftig hodepine som ikke gir seg og et hovent ansiktet, hele ansiktet er hovnet opp, og det er virkelig ikke pent. Så jeg går rundt i butikker med solbrillene på og later som jeg har migrene elns om noen skulle lure. Veit ikke helt hva det kommer av, men er nok noe jeg har reagert på, så noe allergisk. Men dette sto jeg opp med i går tidlig, og i dag er jeg enda like hoven, ikke gøy, skal jobbe i morra. Kryss fingrer og ben for at det går over!

Hodepinen min har vart i tre dager nå, jeg står opp og er våken i knapt en time også kommer hodepinen, å den gir seg ikke så må dytte inn med smertestillende. Virkelig ikke gøy, håper det snart gir seg. Så alt i alt, ikke den beste ferien jeg kunne tenkt meg, vil helst bare ligge inne med netflix på et mørkt rom å ikke vise meg før hvelsen i ansiktet går ned. Men sånn gikk nå denna ferien, nå må jeg bare komme meg til i morra!

  • 130 lesere

Likes

Comments

Tirsdag. Var en skikkelig bra dag. Startet med og stå opp og gjøre neg klar til jobb intervju, så fikk jeg en melding mens jeg satt ute og tok en røyk om at møte ble utsatt to timer, så gikk og la meg igjen for en times tid, noe som var super digg.

Jeg blir vekt av venninna mi som varmet om litt vok til frokost. Så jeg sto opp og spiste, for så og sette i gang og fikse meg klar. Klokken slår 13.50 og jeg er alt på plass 10 min før. Og der satt jeg og skravlet av gårde, nærmere 2 og en halv time hadde plutselig gått før vi avslutter møte. Jeg tar dem i hånda og sier takk for møtet, og får da ses vi fredag kl. 8, jeg smiler og sier det gjør vi, hadebra!

Så fredag kl. 8 starter jeg opp opplæring som bartender på en nattklubb her pp Jessheim. Og jeg er så happy, endelig. Og bartender er jo noe jeg egentlig alltid har hatt lyst til å prøve ut, og nå på fredagen skal detta prøves ut, er ganske klar for og bare komme i gang,

Etter dette så møtte jeg på venninna mi og andre bekjente, før jeg møtte søsteren min og hennes venninne. Vi skulle nemlig på tjernet her på Jessheim på sommersvslutning med AUF her i Ullensaker og sammen med et annet lokallag. Og vi grillet og koste oss i fin været. Det var så godt å se igjen folka jeg knapt har sett på et år, så vi koste oss og skravlet masse. Og det var rett og slett en super dag. 

Jobb, fint vær, gamle venner, grill kos, helt perfekt.

  • 138 lesere

Likes

Comments

Livet på Agder folkehøgskole er nå over, for alltid. Noe som er ekstremt trist, det å vite at vi ikke er hjemme på ferie, men vi er ferdig der for godt og skal ikke tilbake igjen til den koselig hverdagen der med alle de fantastiske menneskene der. Det er litt over en uke siden vi sluttet, og det føles ut som det er en evighet siden, selv om det også føles som det var i går. Det er bare utrolig rart. Og mange tårer ble felt når dagen var kommet for og si hadde til alle. Både flere gutter greide ikke og holde igjen på tårene den dagen, og det sier vell sitt hvor glad vi er blitt i hverandre. Det har vært et fantastisk år sammen med alle, og det har virkelig vært en opplevelse for livet. Vi har som sagt vært opp mot 100 folk som har bodd oppå hverandre i et år, det har vært annerledes, men så gøy. Og om noen vurderer og gå folkehøgskole en gang, så gjør det, jeg anbefaler det på det sterkeste, for det er virkelig en opplevelse for livet. Du lever i en liten boble der folkene der er de eneste du egentlig har rundt deg. Du bor langt unna alt og alle, og de er de du har, og de du skal leve oppå så mange hele tiden for et år. Og dere blir så knyttet til de folkene, og det vennskapet og forholdet vi får der inne er noe helt annet, det er spesielt. Rett og slett fordi du bor oppå de 24/7 og det er kjempe koselig, men også irriterende til tider. Men de vennskapene der er bare noe helt spesielt, de båndene du knytter deg på det ene året.

Det er bare noe helt spesielt med livet på folkehøgskole, det er et magisk år. Og det er et år som burde oppleves.

  • 150 lesere

Likes

Comments

Vi alle har en eller annen crush på begge kjønn når det kommer til the big stars world. Selv har jeg mine favoritter hos guttene og jentene. Og i dag starter jeg med jentene. Disse to er mine store jente crush ++ Marilyn Monroe ofc. Men av de levende stjernene er dette absolutt mine favoritter. Mila Kunis har alltid vært en favoritt, de store fine øynene hennes, gud jeg elsker øynene hennes, smelt! Hele henne er så utrolig vakker, og hele henne er bare woow. Også må vi ikke glemme det utrolig vakker smilet hennes, se på det liksom.

Ruby Rose, hu ble en raskt en av favorittene og på min kjendis crush hos jentene etter hu dukket opp under "orange is the new black". Look at that girl, hu er jo rå sexy, jeg hadde nesten vurdert og blitt lesbisk for den dama der. Hu er bare helt rå med den røffe stilen og alle tatoveringer, som jeg selv syns er ganske sexy i seg selv. Den dama er rett og slett umulig og ikke falle litt for!

Så dette er mine kjendis crush hos jentene, i vert fall de som ligger øverst på den listen! Så får vi vente og se, kanskje jeg legger ut en om mine kjære gutte crush fra the big stars world også. Enn så lenge, legg fjerne igjen en kommentar og fortell om dine topp jente crush hos kjendisene ;)

  • 174 lesere

Likes

Comments