Ups... lite kleint da, brukte samme bilde i det forrige innlegget mitt som jeg brukte i innlegget som alt var før det igjen, heh. Sånn går det når det går et greit tidsrom i mellom innleggene, og akkurat nå orker jeg ikke og gjøre noe med det. Jaja.

Oppdatering. Kjærlighet suger, puktom. Neida, og joda. Falle hardt for noen i ung alder er tungt, i hver fall så hardt, du tror ikke du finner the one så ung, også er det bare så spesielt, den type romatiske filmers scener som ikke skjer i virkelige verden, også skjer det. hah, what. Også begynner du i UNG alder og lure, hva om han er the one. Også stopper det, bare plutselig. Ingen forvarsel, ingenting, det bare skjedde. Det gjør vondt folkens.

En fin oppdatering er at jeg tar tok? det tungt, men jeg overlever fint, tar kjærlgihetssorg? om det er det det er, bra. Tenker egentlig lite over det med mindre noen bringer det opp. Så livet går videre, og han som ikke svarte, han var nok litt opptatt den uke. For han svarte gitt, og jeg dro til han den helger etter, vært med han de to siste helgene. Og det er koselig, veldig koselig. Han er hyggelig og han virker som en veldig trygg person, noe som for meg er sjukt viktig. Så nå må jeg bare se hvordan dette går og utvikler seg. Men nå han har spurt deg to helger på rad om og finne på noe er det awkward av meg og da spørre denne helgen om å finne på noe?


Nytt år, ny meg. Planen er og åpne seg enda mer, dette er ting jeg forteller venninner, men nå er dette noe dere alle kan lese inkludert han jeg trodde kunne være the one, awkward om han nå finner ut dette, og han nye. Bra de ikke er klar over at jeg blogger nå og typ gutter som ikke oppdaterer seg rundt på bloggfronter. tommel opp. xoxo me

Likes

Comments

Så lenge siden. Jeg elsker og sette meg ned å gjøre dette, men gud så lenge siden. Sette seg ned med macen på fange med musikk på ørene å bare skrive. Jeg elsker å sette meg ned med musikken å skrive alt jeg tenker og føler for og skrive i akkurat det øyeblikket. I dette øyeblikket gjør jeg dette igjen. I dette øyeblikket er 2016 over og et nytt år er i gang. Det som slår meg i dette øyeblikket, er at herregud og gammel jeg har blitt alt. Jeg sitter å prøver og få jobb, noe som ikke går noe veldig bra enda, men hei man gir ikke opp right? Men jeg setter så stor pris på den ene jobben jeg har, og jeg elsker det jeg gjør der. Men jeg driver og får en jobb til fordi jeg trenger noe og gjøre, jeg er voksen og går ikke på skole nå, jeg trenger penger og en egen plass. Lille meg trenger nå en egen plass, rart hvordan tiden går. Ungdomstiden og alt det er over. Du gjorde det du ville og var rampete, du brydde deg lite, i vert fall jeg, og falt du for en gutt ja da falt du også ble dere sammen uten og tenke lengre. Nå må ta seg tid, liker jeg egentlig deg?

Romjula pratet eksen min med meg, sa jeg kunne være med han hjem og sove, what, men kind. En annen dude ville ha med meg ut på date, jeg la han til slutt på faceook, feiret nyttår sammen fordi felles bekjente, sendte vakt liste for og si ifra når jeg var ledig som han lurte på, sett men ikke svart. Og det skal bety, angret han seg eller mye opptatt disse dager? Holdt på med en annen gutt i vår og sommer, trodde til slutt han var the one, fordi han var noe skikkelig spesielt med, så jeg falt hardt, veldig hardt. Alt gikk bra, men så bare plutselig sluttet han og prate mindre med meg til den dag vi ikke pratet mer. Men hvorfor gjorde du det, det fikk jeg aldri svar på, spurte heller ikke, men jeg lurer fortsatt. Vi har også felles bekjente og nå er deg jeg falt hardt for, og kan gjerne falle hardt for en gang til, fordi jeg fortsatt liker deg, du er nå en som er mer kleinere å møte på en enn eks, sa what, jupp. Livet ass. Men så er det sånn med meg at jeg bryr meg lite om dette, kjærlighet og kjæreste, jeg orker ikke å stresse med det lengre, altså jeg bryr meg og vil ha det en dag, men jeg tar den når den kommer, jeg gidder ikke og se etter den. Selv om det kunne vært koselig og hatt en nå. Savner det litt.

Ellers en det, fra og bli voksen til kort fortalt om mitt kjærlighetsliv, så er bolig prisene høye og jeg er veldig sosial så på den fine siden hadde bokollektivt sikkert passet meg i mellom tiden til jeg kan dele noe med min kjærlighet en dag.

Det var godt og skrive litt igjen, jeg liker og skrive ned tankene mine, det er lenge siden og noe jeg må begynne med igjen. Mens jeg bare sitter her i håp om en jobb til. Om et år kan jeg se tilbake og tenke ja, dette var min lille oppdatering om og bli voksen og kjærligheten var den gang da. Kanskje jeg sitter med en annen og dele med da.

Håper dere hadde en fin juleferie og romjul, selv om sikkert ikke leser det her nå, haha. xoxo me

  • 14 lesere

Likes

Comments

Sommer/høst, sier bare jeg. Altså kveldene og morningen er drit kaldt alt spør du meg, og midt på dagen skinner solen og det er så og si sommer varme igjen. Skjer med det a? altså kan ikke bare hele sommeren komme tilbake, fordi jeg er IKKE klar for vinter og kulde enda.. Altså etter en grei og mild vinter i Kristiansand så er jeg ikke klar for kulden vi har er på østlandet. Så det var en update på min mening om det. Jeg tenkte og gi en liten lyd siden fort blir veldig stille fra meg, siden livet mitt er greit boring med mindre jeg er på jobb eller drikker, og det skjer mest bare i helger. Gad gi meg en til jobb. Men ja så fort det skjer, og jeg får en egen plass igjen, så blir det nok 10 ganger bedre, for da kan jeg maybe gjøre litt mer på fritiden min siden jeg bor der jeg faktisk har mitt kjære folk. Men ja, sorry for dårlige tlf bilder, får jeg en jobb til og har litt mer moneeey skal jeg skaffe sånn stativ og fjernkontroll drit, så blir det litt lettere, i mens.. over og ut, XOXO Queen A med boring liv, peace and love

  • 72 lesere

Likes

Comments

​Kjedelig hverdag, med litt jobb og fest i helger​.​ Akkurat nå skjer det lite spennende ting i livet mitt egt. Jeg jobber som regel i helgene, og har en fest kveld der jeg går ut med venner og koser meg. Og når helgen er over så drar jeg hjem og kjeder ræva av meg og bruker dagene forannetflix og youtube videoer. Også må vi ikke glemme jobb søking tho, det gjør jeg jo også, sånn at jeg forhåentligvis kan gjøre noe med livet mitt i ukedagene også, mer produktivt enn å sitte på ræva her. Og så jeg kan tjene nok penger til og komme meg vekk fra det hølet her til å få egen leilighet ved venner og jobb. Men eller en det må jeg leve det kjedelig liv foran netflix en så lenge, for på dag tid er jo alt og alle på skole å jobb, unntatt meg, woho. ​Noen som har forslag på hva jeg kan bruke hverdagen min på mens jeg venter på jobb napp? ​For dette blir litt for mye netflix for min del. Så ja, kom gjerne med noe blogg tips, lite å blogge om når dagene mine er såpass kjedelige..


​XOXO Linni

  • 82 lesere

Likes

Comments

Couple Goals. Love life. Kjenner du til det? Kjærligheten. Mange av oss har opplevd nyforelskelse, kjærlighetssorger, krangler, oppturer til nedturer, alt det som følger med et forhold. Men en ting er sikkert, vi alle vil nok bli ekstremt såret av dette en eller annen gang om ikke fler, men ikke gi opp. Vi er mennesker og vi trenger kjærlighet, og det er godt og ha den ene personen i livet ditt som er det kjæreste du har, som kjenner deg inn og ut og ender med å bli din bestevenn, bedre halv del og kanskje sjelevenn som noen kaller det.

Men vi må ikke være redd for og prøve, tross for avsluttende forhold og kjærlighetssorger. Selv er jeg singel for øyeblikket etter et langvarig forhold hos meg tok ende fjor vår. Etter det hadde jeg et kort forhold i fjor sommer, men det funket dessverre ikke. Og her sitter jeg, fortsatt singel. Men singel livet er helt ok, ingen som styrer deg, har noe og si eller har en mening om hva du gjør til en hver tid. Men samtidig kjenner jeg litt på det savnet av og ha noen å dele livet mitt med, en og ta med seg over alt når man kjeder seg, og en å gå til sengs med hver natt som holder rundt deg.

Jeg kjenner på den "ene" året som singel at jeg savner livet i et forhold. Og nå som jeg er voksen og snart skal skaffe meg egen leilighet kjenner jeg på at jeg gjerne skulle hatt en å dele denne opplevelsen med, for bo aleine er ikke noe jeg vil. Jeg er en selskapsjuk person som hater for mye aleinetid. Men jeg stresser heldigvis ikke med det, når jeg finner en så finner jeg en, i mens nyter jeg singel livet en stund til. XOXO me

  • 125 lesere

Likes

Comments

Lørdag, en kjedelig lørdag. Og jeg er totally in love med mine nye solbriller. Hei på dere alle og god lørdag. Jeg sitter bare hjemme og kjeder ræva av meg, bokstavelig talt. Har et lite dilemma om å finne en plass og sove i natt nær jobben, altså der nesten alt av venner bor. Fordi jeg er aleine hjemme hos mamma i ingen plass, så det går ikke buss til jobben min i morra.. Fuck.

Men ellers en det så er det siste helga som 19 åring, woho. Tirsdag er den store dagen jeg blir 20 år, endelig. Det skal bli deilig, ikke nok med det at jeg kan drikke hva jeg vil og at by livet åpner nye dører, så blir jobben min litt lettere å gjøre nå. Er jo bartender, og kan ikke servere 20 års sprit enda, som utelukker en god del drinker dessverre, men den tid er over og jeg kan jobbe for fult på jobben snart. Tommel opp.

Eller kjedelig lørdag her en så lenge, jobber tidlig vakt i morgen, skal lære med hvordan sånn travemaskin? funker så jeg kan jobbe dag vakter snart, good luck too me. XOXO, ha en fin lørdag søte mennesker.

  • 143 lesere

Likes

Comments

Din identitet, det er deg. Og utseendet ditt er en del av det like mye som personligheten, bare ikke på samme måte. Men det er en del av deg og ditt ytre deg. Vi folk dømmer uansett om vi vil innrømme det eller ei. Og ditt ytre er det vi dømmer. Også kommer personlighet etterpå. Men ytre sier oss andre litt om hvem du er. Du har din stil som er bare din, vi alle kan ligne og herme, men det er din stil som passer dit ytre, og noe bare du bestemmer i bunn og grunn. Og jeg driter i om folk dømmer, men jeg vil dømmes etter min ytre identitet som er meg, for det er meg og mitt ytre.

Ta meg selv f.eks jeg har en Monroe piercing over leppa og katte øynene mine, det er en stor del av min identitet og jeg er ekstremt opptatt av brynnene mine alltid er on fleek. Fordi det er meg og om det fjernes mister jeg en stor del av mitt ytre, jeg blir naken.
Piercingen jeg har nå er ofte en folk har i tenårene før den blir tatt vekk, hos meg har den blitt en del av meg, og jeg er naken uten. Jeg vil ikke vise meg ute uten bryn on fleek å katte øynene mine er blitt min sminke signatur og er mitt ytre. Mitt super viktige ytre så jeg ikke føler meg naken, men trygg, fordi det er meg.

Vi alle har vårt ytre utenfor personligheten, det folk dømmer deg i første om gang, men la de dømme deg for deg i så fall. Ditt ytre er deg og din indentitet ikke glem det. Og vi alle har nok noe som hører til vårt ytre som vi føler oss naken om det ikke er på plass. Det er viktig å være deg. Det kan være sminke, piercing eller bare et smykke, bare vær deg selv. Ditt ytre er deg og din indentitet, tørr å være deg.

  • 158 lesere

Likes

Comments

22. Februar 2016

Jeg trekker inn, ser opp på stjerne himmelen, puster ut, der jeg sitter å tenker på deg, sender varme tanker opp til deg om at du har det bra hvor nå enn du er nå ✨

  • 159 lesere

Likes

Comments

Danmark skjer. Som dere sikkert forsto så er jeg på en liten kort ferie her i Løkken i Danmark. Vært her siden mandag, så hjem hjem i morgen. Vært utrolig koselig her nede, men vi fant ut fort at dette ikke er en plass vi skal tilbake til noe mer.. Kjempe fint, men det blåser jo så utrolig kaldt til en hver tid, herregud for en vind.

Og ikke nok med det, så har jeg selvfølgelig kraftig hodepine som ikke gir seg og et hovent ansiktet, hele ansiktet er hovnet opp, og det er virkelig ikke pent. Så jeg går rundt i butikker med solbrillene på og later som jeg har migrene elns om noen skulle lure. Veit ikke helt hva det kommer av, men er nok noe jeg har reagert på, så noe allergisk. Men dette sto jeg opp med i går tidlig, og i dag er jeg enda like hoven, ikke gøy, skal jobbe i morra. Kryss fingrer og ben for at det går over!

Hodepinen min har vart i tre dager nå, jeg står opp og er våken i knapt en time også kommer hodepinen, å den gir seg ikke så må dytte inn med smertestillende. Virkelig ikke gøy, håper det snart gir seg. Så alt i alt, ikke den beste ferien jeg kunne tenkt meg, vil helst bare ligge inne med netflix på et mørkt rom å ikke vise meg før hvelsen i ansiktet går ned. Men sånn gikk nå denna ferien, nå må jeg bare komme meg til i morra!

  • 161 lesere

Likes

Comments

Tirsdag. Var en skikkelig bra dag. Startet med og stå opp og gjøre neg klar til jobb intervju, så fikk jeg en melding mens jeg satt ute og tok en røyk om at møte ble utsatt to timer, så gikk og la meg igjen for en times tid, noe som var super digg.

Jeg blir vekt av venninna mi som varmet om litt vok til frokost. Så jeg sto opp og spiste, for så og sette i gang og fikse meg klar. Klokken slår 13.50 og jeg er alt på plass 10 min før. Og der satt jeg og skravlet av gårde, nærmere 2 og en halv time hadde plutselig gått før vi avslutter møte. Jeg tar dem i hånda og sier takk for møtet, og får da ses vi fredag kl. 8, jeg smiler og sier det gjør vi, hadebra!

Så fredag kl. 8 starter jeg opp opplæring som bartender på en nattklubb her pp Jessheim. Og jeg er så happy, endelig. Og bartender er jo noe jeg egentlig alltid har hatt lyst til å prøve ut, og nå på fredagen skal detta prøves ut, er ganske klar for og bare komme i gang,

Etter dette så møtte jeg på venninna mi og andre bekjente, før jeg møtte søsteren min og hennes venninne. Vi skulle nemlig på tjernet her på Jessheim på sommersvslutning med AUF her i Ullensaker og sammen med et annet lokallag. Og vi grillet og koste oss i fin været. Det var så godt å se igjen folka jeg knapt har sett på et år, så vi koste oss og skravlet masse. Og det var rett og slett en super dag. 

Jobb, fint vær, gamle venner, grill kos, helt perfekt.

  • 169 lesere

Likes

Comments