​Hej!

Idag påbörjar jag min 5 dagars fasta så vi får se hur det går helt enkelt haha. Detta är då en 5 dagars juice-fasta då man inte äter fast föda, det är bara juice, buljong och te. Än så länge känns det bra men som sagt så är det bara första dagen så vi får se vad det blir av det. Jag kommer nog hålla uppdatering här :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon och härlig lördag på er!

Igår var en hektisk men mycket rolig dag. Jag och Ellinor for runt och försökte spåra ett paket hela eftermiddagen, och efter många om och men så fick vi faktiskt tag i paketet. Tur var väl det för där låg halloween sakerna som behövdes inför kvällen då det var halloweenfest. Vi hade riktigt roligt, och man mår helt enkelt som man förtjänar idag haha.

Idag blir en lugn dag dag, om en stund ska jag åka till min lägenhet för att se hur det går med renoveringen eftersom pappa är där och håller på nu. Längtar så fruktansvärt tills det är klart.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en fortsatt fin lördag :)


Likes

Comments

Hej!

Veckorna går så fruktansvärt fort nu så jag hänger knappt med. Om bara två månader så är det ett helt nytt år och ändå känns det som att detta år precis börjat. Imorgon är jag ledig från både skola och jobb och det ska bli skönt att få sova ut och ta det lugnt.

Ska imorgon åka och handla lite och även åka förbi lägenheten som är i full gång med renovering, och badrumsrenoveringen verkar gå mot sitt slut. Köket är det en hel del kvar av men det går nog undan snart det också.

Nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig strax då jag nästan somnat i soffan ett flertal gånger. Hoppas er vecka har varit bra och att helgen blir ännu bättre!

Godnatt, så hörs vi imorgon igen!


Likes

Comments

Hej!

Tänkte lägga in en liten presentation av mig själv här så att ni får en uppfattning av mig,

Linn Jonsson heter jag, är 20 år och född och uppväxt i Sundsvall. Min vardag består till mestadel av plugg då jag går på Yrkeshögskola just nu för att utbilda mig till Medicinsk Sekreterare - Vårdadministratör som är en två-årig utbildning. Vid sidan om detta brukar jag jobba extra då jag kan. Har egentligen inte så mycket mer att säga än Välkommen till min blogg!

Detta är jag :)

Likes

Comments

Hej!
Igår blev det två rostade mackor med avokado, tomat och salladsmix på till middag då jag inte var så hungrig och det var otroligt gott!

Idag då? Vad har jag gjort idag? Jo, det vart faktiskt ett träningspass mitt på dagen då vi fokuserade mestadels på rumpa och mage. Till middag idag vart det halloumistroganoff och herregud så gott det var!

Imorgon blir det ett pass bodypump mitt på dagen och sedan får vi se vad som händer och sker helt enkelt!

Likes

Comments