Den senaste veckan har jag: Tittat på för mycket serier, druckit för mycket kaffe, sovit för lite och sett mina vänner för sällan. Och så har jag jobbat lite där emellan också. Mina dagar är ytterst intressanta att läsa om.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredagen den trettonde juni tjugohundrafjorton. Hur många stegar kommer jag vandra under och hur många speglar har jag sönder? Ingen vet. Säkert tusen.

Igår blonderade jag håret ännu en gång, så nu är jag sådär trevligt sönderblekt igen. Ska inhandla silverschampo någon dag så jag kan efterlikna Draco Malfoy, Khaleesi eller Jack Frost. Allt jag önskar i livet. Annat jag gjorde igår var att träffa homegurls som jag inte sett på evigheter. BRA DAG.

Likes

Comments

T-shirt: Newlook | Jeans: Asos

Tänkte att idag är en bra dag att vandra omkring med renässanskonst på magen och ta bilder av mig själv på en gammal bänk. Efter det tänkte jag att det också är en bra dag att lyssna på radio och klottra några katter på baksidan av ett kvitto. Mitt liv är nervkittlande fyllt av äventyr.

Likes

Comments

Idag har jag:
 Sovit bort halva dagen
♥ Druckit någon liter kaffe
♥ Kletat på någon meter eyeliner
♥ Tagit exakt två bilder av träd som blommar
♥ Lyssnat igenom Franz Ferdinands diskografi

Idag ska jag:
♥ Träffa vän
♥ Laga mat
♥ ??¿¿

Det var allt för mig. Hejdå.

Likes

Comments

Tjohej. Här ovanför kan ni se ett virrvarr av bilder av sånt som hänt sen jag sist plitade ner några ord här. En kort sammanfattning kan nog vara på sin plats. 1: Skulle göra en tidningspärm till en konstkurs. Satt uppe en söndagsnatt och voilá så var min modetidning född. 2: En särskilt fager bild av mor min, också den till tidigare nämnda konstkurs. 3 (och hela jädra raden): Hade en presentation om empirismen och det här liksom bara hände. 4: Linn googlade transparent cat. Någon närmare förklaring tror jag inte är nödvändig.

Annat jag har haft för mig, ifall någon råkar undra, är att picknicka lite här och där, sitta på uteserveringar, förklä mig till man med artistnamnet Lil' D, agera servitris på studentmiddag, få reda på att jag nästa år ska till både Tyskland och Polen, samt tycka en himla mycket om en himla många människor. Och så gick jag och fick sommarlov också. Och igår snubblade jag på ett sommarjobb i sista minuten. Så. Nu är ni uppdaterade på min livshistoria igen.

Likes

Comments

Länge sen sist, hur är läget, *valfri formalitet här*.

Jag gick och blev rödhårig här om dagen. Det blev så av misstag och planen var att blondera mig igen och dränka kalufsen i silverschampo, men jag trivs rätt bra i min morotsfärg så den får vara kvar ett tag. Det var ju trots allt bra många år sedan jag var ginger sist.

Annars så "mårar ja åpåå". Mycket i skolan och mycket utanför skolan, men de flesta projekt (och personer) är bara trevliga att jobba med. Valborg och första maj nu och jag får se de kamrater som jag ser för sällan nu för tiden. Saker ordnar sig och det gör nog jag med.

Likes

Comments

Idag gick jag och blev sjutton år och på bilden är några fina saker jag fick. Helt glad i hjärtat. Firar gör jag genom att baka kaffekaka och inte göra finskaläxan fastän jag kommer ångra det imorgon.

Likes

Comments

Färgerna på bilderna är helt åt pipsvängen, men så här ser åtminstone dagens utstyrsel ut. Kjol från Newlook, tröja från H&M och resten är gamla garderobsfynd.

Den här helgen har jag nästan enbart varit hemma. Jag och mamma tittade på Great Expectations-trilogin som alla pratar om, den var bra och Douglas Booths ansikte är bra det med. Nu måste jag läsa till prov om jag vill bli godkänd. Vilket jag vill.

Likes

Comments

Dricka te, börja med ny bok, spela brädspel, gå på café, krama, skratta, gråta, leva.

Likes

Comments

En torsdag i mars och jag lyssnar på Lana Del Rey och drömmer om att komma bort. Någonstans, vart som helst. Nu skulle det passa fint med lite värme eller några skyskrapor.

Den här veckan har jag arbetat flitigt med lite allt möjligt; tyskafilm och föredrag hit och dit. När jag stressat klart med det blir jag tvungen att stressa vidare med provveckan. Nä men det här ska nog gå bra ändå. HE E PÅ, nu kör vi va.

Likes

Comments