mä meen jos mä meen
är något jag alltid har sagt. det betyder då att: jag far om jag far.

det var en en vanlig kväll säkert en torsdag eller nått sånt som pappa kom hem från jobbet när vi ännu bodde i Kyrkslätt, klockan var kanske 9/10 och då skulle jag som 5 åring nog vara i sängen och sova. nåväl, pappa rullade upp bilen på gården och såg mig gå över till grannarna i bara pyjamas, våra grannar var då mina kusiner som vi hade byggt ett par hus med uppe på backen. jag var alltså påväg över till dem när pappa hoppa ut bilen och sa till mig ” linn du skall nog gå in och sova nu, klockan är mycket” (fast på finska) då kollade jag på honom och sade ” mä meen jos mä meen” och gick vidare in till grannarna.
från den dagen visste mamma och pappa att jag skulle vara en envis lite tös och så var det. jag har genom mitt liv hittills ( är ju inte så gammal men iaf) bara gjort det jag velat till en viss gräns dock och har alltid vetat vad jag vill göra. jag har varigt och är en stark filur som kan stå på mina egna ben, det har jag fått av mina föräldrar men kanske främst av pappa. det är han som alltid sagt att jag får göra som jag vill bara jag tänker igenom före om det är klokt. han brukar säga ”tiden går snabbt men tänk alltid 2 sekunder extra” Jag är glad över att han lärt mig det. Fast jag ibland nog glömt att göra det så försöker jag alltid tänka på dom 2 sekunderna när jag skall göra beslut.

Själv kommer jag inte ihåg händelsen när jag gick över till kusinerna, men det är något dom har berättar åt mig gång på gång, speciellt när jag varigt envis och gjort som jag velat, fast dom kanske inte önskat det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har nu landat i Helsingfors för att vänta på vårt flyg till Jeppis 23.50. Vårt flyg hit var försenat men det redde upp sig när vi hade medvind hit så jaa, ifall nu nån undra.

Alltså egentligen har jag absolut ingenting att skriva eller berätta om bara att det kommer vara skönt att sova i egen säng inatt. Annars inget mer egentligen.​ 

Inte så tagga skolan på måndag iaf en sak som är säker, jag har däremot inget emot att gå i skolan men skule kunna ha lite längre höstlov nog :) see yah

Likes

Comments

ligger nu här i min egna hotell säng i London. åker hem efter frukosten imorgon, skönt ändå men skulle kunna stanna här länge ännu. så tagga flygresa hem

  • Resor

Likes

Comments

Halla! sjukt skönt här i England, chichester. Mellan 18-20 grader hela dagen idag. Skulle gärna stanna här längre men åker redan imorgon in till London för att stanna där till fredan. Hörs när jag hittar nått kul att blogga om kanske från London. see you

Likes

Comments

Hej på er!

sitter hemma framför datorn atm. har faktist inget att göra just nu. Har varigt "ledig" från skolan idag (eller vi hade dagsverk, men jag dammsugare igår, så fick vara ledig idag)

Har hunnit vara in på caffe med Julia till stan en sväng. Planerna för ikväll är troligtvis att vara med flickorna och hitta på nått mysigt. Imorgon blir det dubbel fotbollsmatch, själv ska jag inte spela så de blir att hejja på :) först har FcUnited rep match och sedan nån timme senare har FF Jaro match så blir att kolla fotboll imorgon!

Likes

Comments

godnatt!! sitter nu i sägen och ser igenom youtube och bara vilar mig.
Ovanför ser ni 6 av mina favoriter atm på Spotify.

Imorgon blir det full dag med fotboll. Först genomgång med helmarit laget kl. 13 i ca 1/1,5 h sedan tränings match och sedan vanlig träning. Älskar aktiva dagar.
godnatt!!

Likes

Comments

jaa töissä olen

ja sitter nu på jobbet och har paus med grupperna har 2 grupper idag. En från 10 imorse och så har jag ännu en vid 13 tiden.
Efter det drar jag hem och har faktiskt en hel lista med saken jag måste göra idag.. tyvärr, nä men jag ska typ handla, städa och tvätta träningskläderna osv.

Likes

Comments

lördag. jobbdag.
allt startade super. Gick till jobbet imorse och hade 2 lektionen samt tränade 1 timme själv.
Hade arm dag idag och de gick super bra.

Likes

Comments

är ledig hela degen. Klart hat jag varigt i skolan någon timme men har inte jobb eller träning idag. Långa är dehär dagarna. Jag är så van att efter skolan så skall jag direkt iväg på träninge eller jobb så dethär med lepopäivä känns lite konstigt. Nåja lite träning blev det väll i skolan idag vi hade "höstruset" sträckan man ska gå/spring är väll 10 km ca + stekan dit och tbx. Men skönt var det att vara ute och gå istället för att sitta inne i skolan en hel dag.
Nu skall jag iaf städa lite och sedan bara vara antar jag.

Likes

Comments