Snapshots från helgen

Hade en grym helg, torsdag-söndag i Töreboda med min underbara släkt! Sjukt bra musik, toppen-väder och allmänt bra!
Vi bodde på en liten camping intill Göta kanal i stugor, ca 7km in till Töreboda. Men vi hade med oss cyklar så vi cyklade in varje dag, härligt som bara den längst kanalen! De bästa banden/artisten/DJ var Tomas Ledin, Stiftelsen, DJ Alfons & John de Sohn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag bara älskar min kappa, nike air max skorna, brillorna & Malene Birger clutchen.
Så fräscht!

Likes

Comments

Bästaste Sandra

Idag har jag firat en av mina närmsta vänner på hennes student-dag! Det är så himla roligt och man får så mycket flashbacks av att bara se lyckan i alls ögon!

Hoppas alla studenter för en förbannat bra dag/natt!!

Likes

Comments

DETOX

Som bilden lyder så ska jag testa på organic week, endast äta grönsaker & frukter! En bra detox för att rensa kroppen på all "skit". Kommer säkert få suget efter fisk & kött men 1 vecka ska hållas!

Likes

Comments

God morgon!

Kickar igång min dag med en supergod frukost! Frökrusar, Philadelphiaost, skinka toppat med skivad avokado samt en kopp te.
Idag blir det jobb 8-14.30, fram på stan och kika efter studentpresent.. En lugn dag som kanske kan avslutas med ett härligt träningspass ikväll?

Likes

Comments

God kväll!

Idag har det vart en riktig jobb-dag. Började dagen som vikarie på särskolan där jag även ska vara hela veckan. Klockan 16 började mitt andra jobb fram till 22. Resumerar denna dagen - jobba, äta, sova.

Likes

Comments

Det är söndag och jag börjar dagen med ett jobbpass.

Vart hemma i ca 5 dagar nu från en fantastisk resa i USA med 3 underbara flickor! Sista veckan började vi alla smått längta hem, till både familjen och den svenska maten. Men jag har fått så mycket erfarenheter, lärt mig så mycket och att få anpassa sig till andra, att dela sina olika åsikter osv.
Kunde inte vart mer nöjdare!

Likes

Comments

Ett stort grattis till självaste bästa Albin som tog studenten idag! ❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Ger mig in på bloggandet igen efter en tids uppehåll. Här kommer jag skriva mycket om vad som sker under min vardag, tankar & funderingar, inspirationsbilder osv.

Hoppas ni gillar det!

Likes

Comments