Header

Firat årets midsommar en vecka tidigare i år. Kommer missa midsommar nästa vecka, så fick passa på att åka upp till Oaks Park i Portland idag, där den skandinaviska gruppen varje år anordnar ett midsommar firande. Så jag tog med Rachel, vi dansade kring stången, pratade med andra svennar och avslutade med glass på salt and straw. Det var riktigt mysigt där, vi spelade kubb och nu ska vi ut och äta mexikansk mat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bjuder på lite bilder från dagen! Är för tillfället nere i centrala oregon med min local coordinator och några utbytes studenter. Idag har vi gått i en lava tunnel, åkt bil och vandrat omkring.

Ikväll ska vi till ett observatorium!

Likes

Comments

I söndags kväll kom jag hem från en fantastisk 75 mile lång forsrännings resa. Det var fantastiskt levde, utan mobil och smink i en hel vecka. Vara utomhus hela tiden, sova i tält och laga mat ute i vildmarken. Vi paddlade ca 17 Miles varannan dag och sov två nötter på samma ställe. Så vi kunde gå på vandring i området vi kampade, sen så hängde på stranden. Vädret var för det mesta bra, det kom några sprida skurar då och då.

Likes

Comments

Varför inte skipa ännu en skoldag med sina vänner när man har varit borta en vecka från skolan? Så igår var det senior skip day, vilket är en planerad dag för skolkning. Så nästan alla seniors skipar skolan för att tex åka till stranden eller bara chilla. Så jag åkte till seaside, gick på stranden, åt mat och chillade. Det var skönt att träffa alla igen efter ha varit borta för en vecka.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw