Video, Vandring

​Helgen innan midsommar gjordes en dagstur med tre vänner och två vovvar. Vi utgick från nulltjärn och mot kyrksten och sen tillbaka. En fantastisk dag med trevligt sällskap, fin natur, överraskande bra väder, mat som smakade godare bara för att det åts ute och avslutningsvis ett nakenbad i nulltjärn. 

Likes

Comments

Välmående

Förra veckan hade jag bokat tid för att färga fransar och bryn + plock. Eftersom jag är så ljus blev det väldigt stor skillnad och jag är supernöjd. Perfekt att slippa måla nu på sommaren och speciellt i samband med träning osv. Kommer absolut färga igen, men kanske testar att göra det själv.
💚

Likes

Comments

Recept - Bakning

Proteinbars med smak av choklad
6skopor (ca 3dl) chokladproteinpulver
3dl havregryn
1dl mjölk
1/2 dl jordnötssmör
1/3 dl honung/sirap (jag använder honung)
3/4 dl kakao

Ca 30-40g mörk choklad (jag använder minst 80%)

Rör ihop all ingredienser utom chokladen, smeten ska vara väldigt kompakt och inte alls rinnig. Tryck ut mellan två bakplåtspapper och låt stå svalt en stund.
Smält chokladen och häll över, dekorera ev med kakaosnibs, kokosflingor, nötter eller annat. Ställ svalt. Ta sedan fram och skär valfritt stora bitar, för mig blir det ca 15 bitar. Jag förvarar sedan dessa bars i kylen. Lindar in i bakplåtspapper eller liknande om jag vill ha med dem när jag är på språng.
💚

Likes

Comments

Recept - Bakning

Måndagens frukost, proteinsmoothie kaffe och glutenfritt fröbröd. Äter inte mjukbröd allt för ofta men när jag bakat eller köpt glutenfritt är det såå gott 😍 här ovan är receptet på dagens bröd 🙈
💚

Likes

Comments

Tips - podd

Kommer på måndagar jag ha veckans poddtips och först ut är podden Hälsosant. Podden sände dock sitt sista avsnitt nu i maj men det finns 65 fantastiska lärorika avsnitt att lyssna på. Väldigt viktiga och intressanta ämnen och jag har lärt mig otroligt mycket samt inspirerats. Rekommenderar den här podden starkt! 💚

http://www.halsosant.nu
▫️Läs mer på länken ovan ▫️

Likes

Comments

Recept - Övrigt

Smoothiebowl med smak av blåbär&vanilj
När jag gör smoothiebowl blir det lite som
glasskonsistens och det känns lyxigt och gott att få äta det till frukost eller kvällsfika. Jag brukar toppa med granola, kokoschips, nötter eller bär osv.

0,5-1 fryst banan
0,5-1 dl frysta blåbär
En skvätt mjölk, ju mindre desto mer som glasskonsistens. När jag hällde i räckte det till hälften. Valfri mjölk, jag använde kokosmjölk.
En skopa vaniljproteinpulver (jag använder Svensktkosttillskott, se bild)

Mixa med stavmixer, alternativt matberedare.

💚

Likes

Comments