Allmänt

​Jag är så jävla trött på folk som inte kan lyssna på vad man säger, dom som inte lyssnar när man ber dom att lägga av, när man blir ledsen för att dom inte fattar vad dom egenttligen säger. Jag har stött på för många såna människor i mitt liv. Mitt liv går i perioder och ibland mår jag bra, ibland vill jag bara gömma mig och inte komma fram igen.Jag fattar inte varför folk hatar en så mycket, vill man inte prata eller se en person, skit i det då! Jag orkar ibnte höra eller läsa om allt hat, ändå skriver jag om det själv just nu... 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Hästar och sport

Det finns en förklaring varför jag inte har bloggat... Jag har inte haft något att skriva om, har inte känt något sug för det och haft hur mycket som helst att gör i skolan för tillfället då betygen sätts nästa söndag...

Men iaf, jag och @emeliaperala ska vara valp/husvakt imorgon så ska försöka ta några bilder iaf!

Jag ska tävla om lite mer än 2 veckor, såklart är jag nervös eftersom att jag inte har tävlat på ca 4 år minst. Men jag ska tävla bästa Atli så är ändå inte jättenervös, eftersom att jag känner mig trygg på honom!

Likes

Comments

Allmänt

Nu är det bara 5 veckor kvar i skolan. Det är skönt på ett sätt men ändå inte, alla betyg sätts om 4 veckor och det är en massa prov nu.

Min kompis går i 9:an och dom har nationella prov denna vecka och nästa vecka, så vi båda har det så sjukt tufft i skolan just nu. Hon bloggar också så både min och hennes blogg kanske inte uppdateras lila ofta som vanligt. Och mina inlägg kanske kommer upp lite senare än vanligt, då jag väljer att skriva på vägen hem istället för på vägen till skolan då jag vill ha chansen att plugga på mer eftersom att det är en massa prov! ( @emeliaperala )

På söndag ska jag rida ut på bästa Atli och jag ska försök att skriva lite på bloggen efteråt + att jag ska försöka att ta lite bilder och eventuellt filma en video till Linnea 02

Angående min vanliga kanal Linnea Forsström så kommer det inte att komma upp någon video på ett tag... Jag har ingen energi att filma på grund av att jag inte mår så bra just för tillfället och jag har inga video idéer heller för den delen. Men jag lovar att så fort jag har fått tillbaka orken att filma kommer det att komma upp en video varje/varannan Fredag!

Likes

Comments

Idag är det Onsdag 11/5 och det är chokladbollems dag! Och jag insåg att jag har namnsdag på Fredag, då är det bara EN MÅNAD kvar tills att jag fyller år!!! Jag har namnsdag 13/5 och fyller år 13/6!!

Idag har jag teater, då ska vi spela igenom allt, för att nästa Onsdag kommer vi att spela upp den!! Taggad? Absolut inte!

På Söndag ska jag rida ut på Atli så kanske skriver något då, ska iaf försöka filma en video!

Likes

Comments

Ja, jag vet att jag inte har bloggat på ett tag nu... Men det finns en förklaring på det! Jag har inte haft något att skriva om och jag har inte haft nåt sug efter att skriva eftersom att jag har mått lite dåligt förra veckan och helgen! Men jag ska försöka att blogga åtminstone varje/varannan dag!

I helgen ska jag till stallet, då ska jag rida ut, vi får se om jag kanske fotar nånting, den punkten är oklar ännu! Jag ska ofc rida Atli och vi fr se om jag rider ut till nån sjö eller bara en liten sväng där vi brukar rida, det får vi se då! Jag ska iaf försöka åka ut till stallet på Lördagen, för att då ska min pappa min familj där på fiskepremiär, och ja, jag hatar att fiska!!!

Ska försöka uppdatera varje/varannan dag !

Likes

Comments