Jag hade sån tur förra veckan som hittade den här toppen inne på Gina Tricot när jag inte hittade något i garderoben när jag skulle ut och äta i helgen. Tyckte om den direkt när jag såg den! Har faktiskt inte handlat något annat denna månad men det känns härligt när man kan göra kap ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

5km i spåret och yoga är ju bästa avslutet på den här veckan. Nu har jag krupit ner i soffan och tittar på nya säsongen av jordskott. Har alltid haft lite svårt för ”övernaturliga” saker när det gäller film och serier, men jag tyckte att första säsongen hade så bra ”balans” mellan naturligt och onaturligt eller vad man säger, så jag älskade den serien. Hoppas den är lika bra nu igen! Har ni haft en bra helg? I lördags träffade jag mina kompisar och gick ut och åt middag tillsammans. Vi blev så sjukt mätta haha, men det var iallafall en superrolig och mysig dag.
Hoppas ni får en härlig start på veckan!

Likes

Comments

Äntligen helg!! Idag så har jag med skolan varit och tagit hand om barn som går i typ 2an eller 3an eftersom att de hade "handbollsdagar". Livets svåraste enligt mig haha. Jag har så svårt med barn liksom vad jag ska göra, vad jag ska säga osv. Jag antar att det är eftersom att jag annars aldrig har riktigt varit i kontakt med barn förr, jag har inga småsyskon eller något. Men jag tror att det gick bra ändå ;) Nu har jag varit i Stockholm som vanligt och dansat på SDA. Alltid lika roligt <3 Efter gick jag som jag alltid gör till espresso house och tog en islatte medan jag väntade på tåget. Men nu sitter jag på tåget iallafall och är påväg hem till Västerås igen.

Hoppas alla får en fin helg!! <3

Likes

Comments

Hej alla fina, hoppas ni haft en bra dag <3 Idag har jag bara varit i skolan och nu måste jag plugga. Det är inte den mest spännande kvällen jag har framför mig haha. Jag får nog dra iväg till gymmet också så att jag orkar plugga ;) Jag ville iallafall tipsa om mitt senaste insta-inlägg jag la ut i samarbete med Chiquelle.se, där finns en rabattkod till er som ni kan använda när ni handlar där, bra va!? Jag klickade hem två fina stickade tröjor som redan blivit några av mina favoriter, och det säger jag inte bara för att jag haft samarbete med dem. En av de bästa sakerna med hösten måste ju vara stickade tröjor, de går att matcha till typ allt och är hur mysiga som helst!

Likes

Comments

Nu sitter jag hemma i köket en vanlig måndags eftermiddag och skriver mitt allra första blogginlägg. Det känns ganska konstigt men spännande! Jag heter Linn Skoglund, jag är 16år, har precis börjat första året på gymnasiet och jag är född och uppvuxen i Västerås. På min fritid dansar jag och jag har tävlat i discodans sedan jag var sju år gammal, men efter alla dessa år och allt jag uppnått som tillexempel ett VM-guld i disco duo 2016 så valde jag att sluta efter EM i disco i somras av olika anledningar. Mestadels för att jag har fått andra intressen och fått andra visioner om vad jag vill göra med min "danskarriär". Så nu dansar jag på Västerås kulturskola och i Stockholm på Scandinavian Dance Academy. Jag startar den här bloggen för att jag tycker väldigt mycket om att skriva och att fotografera och för att det är kul att dokumentera vad som händer i livet. Det jag kommer att skriva om här är om vad som händer i mitt liv, jag intresserar mig också för mode, lite skönhet och dans & träning.

Det var lite kort och gott om mig och denna blogg. Jag är jättetaggad på att komma igång, hoppas ni vill följa mitt liv här <3

Kram

Två bilder från tävlingstiden

Bild för ett samarbete på Instagram med chiquelle.se

Likes

Comments