Hej allihopa!
Nu va det ett tag sen jag bloggade.. men har haft fullt upp hela helgen, men det va en super rolig helg. I fredags kom pappa till mig. Han följde med mig på träningen, jag körde sparring med Leia och det gick bra. Efter det for jag, pappa och Daniel (Leias tränare) och åt, och sen for vi på bio. Vi såg IT och den va sååå läskig, haha.. skrek som ett litet barn..

I lördags så tränade jag och Leia och vi körde sparring även då, och det gick bra även då. Senare på kvällen åkte vi på BOXNINGSGALA!! Och jaaaa! Den var såååå bra. Rocco min vän boxandes en bra och jämn match. Sen boxades Anthony om sin Em titeln och jaaa han vann!
. Så himla bra match, älskar hans boxning och det fotarbete han har!

Hade en super bra helg iallafall! Hoppas ni också hade de!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej allihopa!

Hopps ni mår bra, det gör jag iallafall:D Idag efter skolan så åkte jag till Farsta centrum och kikade på lite kläder med Rabia
men hittade bara 1 vit blus och 1 stickad vit tröja. Sen efter jag hade varit där så for jag direkt på träning, kom dock lite sent pågrund av att jag hoppade på fel buss som tog värsta omvägen...

På träningen körde jag plattor med min tränare Ove, vi körde 4 ronder och det gick super bra! Känner själv att jag har fått bättre tryck i mina slag och blir inte lika trött heller så det känns super bra! Efter det körde jag lite säck, och avslutade med frivändningar och knäböj.

Nu kommer det till det roliga....
Vi på elevhemmet rakade av Aron håret, så nu är det Jimmy och Aron som är rakande Hahah.. Sen fick jag raka Jimmys ben.. så nu har han ett ben med hår och ett utan..:p

Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa😀

Det blir ett lite sent inlägg om gårdagens träning, skulle egentligen skriva det igår ikväll men var så trött.

Iallafall igår va det en dag jag hade 2 träningspass, och det första passet har ni säkert redan läst, om inte så finns det nedanför.

Igår kom jag hem ifrån skolan ungefär vid 16:00, gjorde middag direkt så jag hinner äta i bra tid innan träningen. Jag åkte till träningen runt 17:30 och träningen början 18:00.
På gårdagens kvällspass va det sparring som stog på schemat. Jag körde sparring med Leia och det gick bra, Fast vi kom fram till att vi ha lite passiv.. men så blir det ibland, jag får förbättra mig med det till nästa gång. Efter det körde jag 3•3 säck och 2•3 hopprep. Det vart ett ganska lätt pass eftersom jag körde ett pass på morgonen också! Men överlag så tyckte jag träningen gick bra!

Hoppas ni får en bra dag!
Kramis

Likes

Comments

Hej och godmorgon för dom flesta :D
Tänkte bara skriva lite om hur min morgon har varit.

Jag började med att kliva upp 07:00 och gjorde min frukost, det blev havregrynsgröt sen skivade jag i en banan. Sen gick jag ner till nedervåningen för vi hade morgon möte med alla som bor på elevhemmet. Det tog ungefär 15 minuter. När det va klart så gick jag bort till Torvalla (stället jag tränar mina morgonträningarna på) det passet började kl 8:00.

På morgonträningen
idag körde vi först skolboxning och skuggboxning i ungefär 30 minuter och sen gick vi till gymmet.

Där körde jag
Uppvärmning för armar och ben men en träpinne så man inte går direkt på vikter för då kan man skada sig..

Frivändningar 3•7
Knäböj 3•7
Avslutade med 5 km på löpbandet.

Jag är nöjd med Morgonpasset, det börjar gå bättre och bättre med min löpning, och det känns bättre skönt!
Hoppas ni får en bra dag! Kramis

Likes

Comments

Vet inte hur jag ska börja detta. Men hej förmodligen. Jag är helt ny här och tänkte starta en blogg om hur min vardag ser ut. Jag heter iallafall Linn och är 17 år gammal och kommer ifrån Sundsvall men bor nu i Stockholm på grund av att jag studerar vård & omsorg. Jag kombinerar även min skoltid med boxning. Så kort fattat så flyttade jag till Stockholm på grund av att jag ville satsa mer på min karriär inom boxning.

Jag bor här ensam och trivs super bra, jättebra skola och älskar min boxningsklubb super mycket. Mina tränare och boxnings (kollegor) eller vad man ska säga är GULD värda, världensbästa människor. Har aldrig utvecklas så mycket som jag har gjort under tider jag har bott här.

På fritiden hinner jag inte med så mycket mer än att träna eftersom jag tränar upp till 8-9 pass i veckan. Men får jag tid över så umgås jag med mina vänner eller åker hem till Sundsvall och umgås med min familj eller mina vänner där.


Så det här är lite kortfattat om mig. hoppas ni ser i framemot att följa min vardag och hur jag utvecklas inom boxningen.

Kramiiis

Likes

Comments