Header

Mitt liv, Bloggen

Hej på er!

Som ni säkert har märkt så har uppdateringen varit usel denna veckan, jag var ganska aktiv med inlägg fram till onsdag men efter det bara kände jag att jag inte hade lust mer.

I fredags fick jag åka hem från skolan, senare så spydde jag. Magsjuka, nu så spyr jag inte längre och är hyfsat pigg. Ska försöka jobba lite matte och så.


Men hörni, det är ngt jag har funderat på, byta blogg. Som några kanske vet så har Emma bytt blogg och några kanske tror att jag nu härmar henne med detta. Men nej, jag har länge tröttnat på denna blogg, funderat på att sluta, gillar inte namnet på bloggen. Så många saker jag vill ändra med min blogg, men alltid känt att jag behöver en omstart.

Jag har i flera dagar nu jobbat med min nya blogg och jag är så taggad på en omstart. Jag kommer ha kvar denna bloggen ifall att jag vill byta tillbaka. Men den nya bloggen är nu klar och ni hittar den HÄR

Så jag härmar inte Emma, vill någon tolka det som om jag gör det FINE, gör det. Jag bryr mig inte för detta är ngt jag har funderat länge på och jag har velat detta i ca fyra månader nu! Jag byter för att jag vill och jag har länge velat detta, jag härmar ingen punkt slut.

Hoppas att ni går in och läser min nya blogg för hörni, detta är en omstart. Jag lovar att denna blogg kommer bli så mycket bättre, jag kommer lägga mer tid på den, jag kommer kämpa med denna bloggen. Kanske jag kommer tillbaka hit men så som det ser ut nu så gör jag inte det. In och läs, jag älskar er<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Testar/tipsar

Om du precis som jag är väldigt frusen nu när vintern är på väg så är mitt lilla tips att använda fluffiga tofflor, så cozyy:)

Likes

Comments

Quotes

Don´t worry if you´re single. God is looking at you right now with the intention , "I´m saving her for someone special".

Likes

Comments

Testar/tipsar

Hej

Jag tänkte tipsa er om en liten sak som nog de flesta vet om. Detta riktar sig mest till de som har skåp i skolan och har ett lås som man måste ha nyckel till. Mitt tips är då att ta en hårsnodd och trä nyckeln på den och så sätter du snodden på armen så slipper du tänka på att hålla lika mycket koll på nyckeln!

Likes

Comments

Quotes

"Until your heart stops beating I´ll be here fighting. Don´t forget that you have options"

Likes

Comments