Header

Denna helg som varit har jag umgåtts med min kusin och hennes son. Jag åkte snowracer för första gången i år, super kul och fort gick det!

I tisdags var vi även hos min häst för att gosa och borsta honom. Elton älskar djur och det är så kul att se hur glad han blir.

Likes

Comments

Igår ringde jag och väckte Mergim för att få med honom att gå med mig runt växjösjön. Efter lite tjat så var vi äntligen ute i kylan, men när vi inte ens gått halvvägs så frös jag så det gjorde ont.. Vi klarade kylan och kom runt. Det var ett tag sedan vi träffades så jag tyckte de va jätte kul!

Efteråt åkte jag till min kusin Frida och lekte med Elton. Jag var där i några timmar, sedan åkte jag och träffade Antonia och två killkompisar som äntligen kommit hem ifrån att varit borta i över två veckor..
Kvällen slutade med att jag sov hos en annan kompis. Så gårdagen var riktigt bra då jag lyckades träffa många härliga människor! 

Likes

Comments

Gott nytt år på er alla!

Som ni kanske såg i mitt förra inlägg så firade jag in det nya året i Malmö. Vi åt trerätters på en supermysig restaurang. När vi kom tillbaka till hotellrummet började förfesten, riktigt skönt gäng och är så glad att jag firade med dom. Vi skålade självklart in 2017 med alla fina raketer! Vid ett tiden gick vi till slakt som är en jätte stor dansklubb för att dansa hela natten. Alex D´rosso från årets paradise hotel var dj på ett utav dansgolven. Mitt i allt dansande så blev det strömavbrott över hela Malmö. Ingen musik spelades, inga lampor och man kunde inte köpa något i baren. Där tappade man humöret lite tyvärr. Efter lite mer än en timme kom strömmen tillbaka, vi dansade en stund till men vid tre gick vi hem till hotellet.

Jätte tråkigt att det blev strömavbrott men under tiden träffade vi på roliga människor och i det stora hela hade jag ett jättebra nyår!

Likes

Comments

Sista dagen på 2016 känns så skönt!
Året började riktigt bra, det var så mycket som hände i mitt liv. Nya vänner, alla studentfester, balen, själva studenten, jobb, pojkvän, ja allt spännande hände på en och samma gång.

När det började mörkna ute då började även allt dåligt hända.. Mina vänner mådde dåligt, jag var i obalans och visste inte vad jag ville göra med livet, alla mina tankar var i en stor klump, jag och saleh gjorde slut och folk runt om kring mig har blivit allvarligt sjuka..

Så 2016 har verkligen varit ett upp&ner år.. Så därför hoppas jag på att få ett fantastiskt nytt år med många äventyr!

Nu ska jag till jobbet och direkt efter drar jag till Malmö för att fira in det nya året med hotell, god restaurang och en dundrande fest.
Om vi inte hörts tills dess så önskar jag er ett GOTT NYTT ÅR!!!

Likes

Comments

Igår var jag och min syster i flyktingförläggningen och sa hejdå till en familj som ska flytta. Otroligt snälla och roliga är dom så jag önskar de all lycka i sin nya stad!

Jobbet ringde också så jag åkte in för att jobba några timmar. Kaos är det ända man kan säga nu när det är mellandagsrean! Jag sov över i Växjö inatt och även att jag knappt fått någon sömn så sitter jag på bussen påväg mot jobbet. Får se om jag kan få i mig lite energi så man klarar av dagen!

Likes

Comments