Header

Direkt från Halmstad till Köpingsvik på Öland. Jag, Antonia och Annamaja åkte mot Öland på torsdagskvällen och när vi kom fram så hade killarna redan kommit för att sätta upp husvagnen.

Dessa dagar har verkligen varit helt underbara, ett grymt gäng, härligt väder och bra musik. Det är bara så synd att tiden går så fort..
Men när vi kom hem igår så var de bara att byta om för att dra till nästa fest.

Jag har haft en grym vecka, men känner att nu måste jag fokusera på att fixa allt till USA, för om två veckor åker jag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I tisdags packade jag mina väskor för att gå till Annamaja. Vi myste under kvällen och tidigt på onsdags morgonen tog vi bussen till Halmstad! Vi har bott i en lägenhet som ligger mitt i centrum.

Hela onsdagen låg vi på stranden och vi båda lyckades bränna oss rejält.. På kvällen träffade vi Annamajas mormor och hennes sambo. När vi varit där några timmar så gav vi oss av mot stan där vi satt och myste på en uteservering med en drink i handen.

Under torsdagen gick vi på stan och sen tog vi bussen till Växjö, där träffade vi Antonia och sen begav vi oss mot Öland för att fira Midsommar.

Likes

Comments

Sen jag och Ali var i Spanien så har jag tjatat om att jag vill åka till Universeum i Göteborg. Så i någon vecka nu har han gjort mig nyfiken och sagt att vi ska åka iväg och fira min födelsedag som är om två veckor. Och eftersom jag åker till USA var denna helgen den ända lediga!

Vi åkte tidigt idag och han tog mig till universeum, jag blev såå glad! Vi gick runt och kollade alla fina djur i två timmar, sedan åkte vi iväg till en restaurang, gick en runda på Göteborgs gator och sedan en glass vid havet. Det var meningen att vi skulle ta in på hotell också, men tyvärr avbokade vi det igår då det kom upp saker så vi behövde åka hem..

Men allt har varit så underbart och kul idag och därför jag är super nöjd!

Likes

Comments

I fredags var det full rulle, dagen började tidigt med att åka in till stan för att träffa Annamaja, Anel och Hampus.
Vi var och fixade lite saker innan vi drog och kollade utspringet på katedral. Vi kollade båda utspringen och sen var de dags att åka och fira alla!

Superkul var det och jag blir så avundsjuk att inte få göra om det.. Men på natten följde vi med Carl ut på grace för att shaka loss.

Likes

Comments