Header

15:30 gick flyget från Skavsta flygplats. Flygresan gick bättre än vad jag trodde, med tanken på att jag är sjukt flygrädd!
Vi var inte framme på hotellet förrän 11 på kvällen och då gick vi ut och åt på restaurang. Natten blev rätt sömnlös då jag låg med dubbla filtar och ändå frös så jag skakade..

Vädret idag är jättefint, inte varmare än 17 men det duger. Nu ska vi äta frulle så vi hörs senare, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är äntligen påväg till Vetlanda och imorgon tar vi äntligen flyget till Barcelona!
Vad jag har längtat, när vi bokade kändes det så långt bort, men imorgon åker vi. Det ska bli så skönt att komma iväg från Sverige och förhoppningsvis så kommer vi få fint väder på vår resa. Mer uppdatering kommer att komma under resan!

Likes

Comments

Och nu var denna påsk över!
Tiden bara rinner iväg, man hinner knappt med.. Jag har haft en upp och ner påsk, det har absolut inte varit en utav mina bästa påskar. Men med god mat och massor utav godis så har jag kunnat hålla humöret uppe!

Jag hoppas i alla fall att ni har haft en mysig och bra påsk!

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen träffa min älskade Sanna!
Vi har inte träffats på flera månader, så igår myste vi i Växjö och samtalsämnet tog aldrig slut. Efter flera månader så hade vi riktigt mycket att uppdatera varandra om!
Det var så kul att träffa henne, jag har verkligen saknat ihjäl mig!

Likes

Comments

Förra veckan fyllde mina två älsklingar 20år! Det ska ju sjävklart firas, så igår kom de hem till mig utan att de visste vad som skulle hända.
Vi grillade, åt gott och senare på kvällen åkte vi för att bowla! Det var sjukt kul och de viktigaste är att dom blev nöjda.

Hela kvällen var jättebra och det var jätte kul att hela trion var samlad igen!

Likes

Comments