Header

Fredag 29de december ringde klockorna in för morfar och kyrkan fylldes med nära och kära, blommor och morfars favoritlåtar. Begravningen var fin men väldigt tuff, det har runnit många tårar idag..

Efter begravningen kom Peter, Kyle och Annamaja och hämtade upp oss. Idag ska jag få min parisresa, så just nu bilar vi ner mot Frankrike!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Julafton i år var lite speciell och inte riktigt som de andra, men allt blev så mycket bättre när Ali var med. Första gången för mig att en partner följer med och firar, Så mysigt!
Det var full rulle hela dagen med lek och barn mys.
Älsklingen slog till med stort och gav mig en Parisresa och en kamera i julklapp!

Likes

Comments

​Luciamorgonen blev helt annorlunda ifrån tidigare år..

I flera veckor har vår tid gått till att sitta hos morfar och hållit hans hand medan cancern tagit över honom.. det har varit tuffa veckor!

Medan jag låg och sov på morfars övervåning kom mamma och väckte mig klockan 05:00, hon berättade att det inte är långt kvar.. Hela familjen samlades hos honom och klockan 12:00 tog han sina sista andetag och somnade in.. Det var en sjukt tuff dag med massor utav tårar och kramar..

Saknaden gör så ont, men han har nu kommit till en bättre plats där han slipper ha ont!
Älskar dig morfar
Vila i frid!

Likes

Comments

Nu var det två månader sen jag slutade blogga, men saknar det en del!
Mycket har hänt och det finns en del saker ni kanske missat. Jag har kommit hem från USA och jobbar just nu på Willys och Åhléns. Spenderar mycket tid med min familj, vänner men mest hos min morfar då han är väldigt sjuk.. Det har varit en stressig period och därför känt att jag inte orkat uppdatera här, men nu ska jag göra ett försök till.

Om ni är nyfikna och vill veta anledningen till varför jag valde att åka hem ifrån USA så finns den en video uppe på youtube som ni kan se. Där finns även andra klipp på min sista tid i USA och även några nya ifrån Mexico.

Likes

Comments

Subscribe