Header

Idag tog jag och Marie en cykelrunda på fem timmar. Jag som inte se tränat på evigheter trodde jag aldrig skulle dö den första vägen tills vi kom till stranden.

Sen gick det jätte bra,vi cyklade till ett sånt fint ställe som heter Newton beach. Det är verkligen en jättefin sommarstad och husen där är underbara! Vi gick ut på piren och sedan var vi på en jättegod restaurang och åt. Imorgon kommer jag troligtvis ha träningsverk men det var så skönt att röra på sig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har det gått en månad sen jag kom till USA, på vägen hit spelade jag in en video för att ni ska få följa min resa lite mer än i vanliga bilder. Det har verkligen tagit tid att redigera och få allting att fungera.. Därför får ni den en månad senare. Jag hoppas i alla fall att ni gillar den, för i så fall kommer jag filma fler gånger när jag hittar på saker här.

Likes

Comments

Denna veckan har gått väldigt fort, det är redan fredag i morgon!
Jag har varit hemma själv och myst i jacuzzin, cyklat och bara pratat med personer hemifrån sen onsdag! Jag har haft väldigt ont i huvudet och min kropp känns så matt.. tror jag behövde sova ut och bara ha en chilldag dom denna torsdagen blev!

Likes

Comments

Under tiden jag varit här har jag träffat några andra au pairer. Vi har legat på beachen och shoppat väldigt mycket.

Jag bodde hos Bella i Beverly Hills under helgen. Vi chillade mest, men en av kvällarna åkte vi på en liten stalker runda. Vi var vid Justin Biebers hus (sjukaste huset), Miley cyrus hus, Zac Efrons gamla lägenhet och Elvis Presleys hus.

På söndagen blev vi spontant inbjudna på ett poolparty i Hollywood. Sjukaste festen!! Det var superkul, men väldigt annorlunda jämfört med svensks fester!!

Likes

Comments