Header
View tracker

Igår firade jag och min fru ett år tillsammans!

Ett år av världens bästa vänskap, är så glad att jag har henne i mitt liv så ni anar inte. På ett år har vi upplev så sjukt mycket tillsammans. Vi firade med att laga mat och bara mysa framför tvn.

Hoppas ni har haft en bra vecka och att ni njuter av helgen på bästa sätt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Och nu är det redan första december, helt sjukt jag hänger verkligen inte med.

Idag började julkalendern och man fick även öppna första luckan i sin chokladkalender. Traditioner ska hållas så därför tänker jag inte sluta med det bara för att jag har blivit "vuxen". Årets julkalender verkar väldigt mysig och jag har höga förväntningar om att den kommer vara bra!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det första advent och jag har jobbat hela dagen. Fullt med folk så dagen har gått väldigt fort och det var så skönt att komma tillbaka!
Igår hade vi släkten hemma på adventsfika, så de var mysigt att fira in advent.

Hoppas att er dag varit bra, kram!

Likes

Comments

Efter att min pärla slutat jobba så var vi värda att unna oss god mat på 4 krogar. Super gott var det och de va så skönt att bara sitta och prata om allt möjligt!

Efter vi ätit så åkte vi hem till två killkompisar och chillade. Gårdagen var super bra och det var så skönt att vara uppbokad hela dagen, så man slapp tänka på allt annat.

Jag hoppas att er dag var lika bra som min, kram!

Likes

Comments

Jag tänkte bjuda på av en utav sakerna jag hittade under dagens shopping! Hur fin och mysig är inte denna jultröjan? Egentligen är den ju inte alls snygg men jag älskar den ändå och det bästa är att den har bjällror som plingar varje gång man rör sig. Jag är så taggad på att springa runt med den på jobbet när det närmar sig julafton!


Likes

Comments