Header

I lördags var det dags för tredje deltävlingen i Melodifestivalen och den hölls i Växjö. Jag hade en sådan tur och vann biljetter, jag bjöd med mig mamma som en alla hjärtansdag present. Det var super kul och mysigt att få hitta på något med henne!

Jag som är ett stort fan utav melodifestivalen och alltid velat se det live är superglad och tacksam över att jag vann biljetterna. Efteråt gick vi och åt på min favoritrestaurang, jag är supernöjd över dagen!

Likes

Comments

Idag skulle jag kunnat sova länge, men istället ställde jag klockan och gick upp i bra tid!
Jag gjorde mig en god smoothie och tog de lugnt tills jag blev pigg. Sedan tränade jag och satt framför datorn för att fixa lite. Jag duschade, gjorde mig iordning och
nu sitter jag på bussen påväg in till jobbet då jag börjar 15:00!

Väldigt bra start på dagen och jag känner mig pigg för en gång skull, hopps det fortsätter så!

Likes

Comments

Cap from Hm// Sweater from Hm// bra from Cubus// Jeans from Monki// Shoes from foot locker//

Idag har vi haft en riktigt bra photoshoot i snön, jag är super nöjd över bilderna! Annamaja kom hem till mig och sedan gick vi ut i det kalla vädret. När vi var klara gjorde vi varm choklad och sedan redigerade vi bilderna som togs.

Likes

Comments

I Fredags var det en riktigt bra utgång. Det hände så roliga saker och kvällen var bara riktigt kul!

När klockan hade blivit tidig morgon och vi skulle hem så hade det hunnit bli halt.. Med lite alkohol i kroppen och klackar slutade det inte så bra... Jag halkade och föll rakt med huvudet i marken! Då jag hade händerna fulla med mat så hann jag inte ta emot mig och därefter svimmade av!

Dagen efter tillbringade jag lite mer än 7 timmar på akuten där jag fick göra en hjärnröntgen. Sedan fick jag åka hem med beskedet hjärnskakning.
Så denna helg har jag tillbringat i min säng, men idag känner jag mig lite bättre och därför påväg till jobbet!

Hopps ni har fått en bra start på den nya veckan!

Likes

Comments