Header

Äntligen PARTY!!
Jag har inte varit ute och festat på sex veckor för kände att det blev för många veckor i rad. Men jag var så sugen på att bara göra mig i ordning och dansa loss. Jag hade så sjukt kul på grace, inte alls mycket folk då det är helgen innan löning. Men det var så himla bra människor där som gjorde att kvällen blev on top!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag och min älskade pingla var ute på en riktigt nice powerwalk! Jag brukar alltid gå denna rundan själv men jag tröttnar så fort att gå när jag inte har någon att prata med. Så det var riktigt kul att vara ute och gå med Annamaja, speciellt när samtalsämnena aldrig tar slut!

Likes

Comments

Igår tog jag tåget till "A". Vi åkte upp till Jönköping med hans kompis och hans tjej. Dagen var supermysig, vi åt på restaurang, spelade biljard, fikade och var på utsikten. Jag hade aldrig varit uppe vid utsikten, bara sätt bilder. Det var finare än vad jag trott och så vackert att se hela Jönköping när det var mörkt. Tyvärr fick jag inte så fina kort, men man kan ändå föreställa sig hur fint det är i verkligheten.

Likes

Comments

Vilken fin vårdag det varit idag. lite moln men ändå ett härligt väder!
Jag åkte in till stan och träffade Antonia, vi gick runt växjösjön och sedan träffade vi Mergim som jobbar på ett bygge vid sjön.
Jag och Antonia tog oss runt sjön och sedan mötte vi upp Mergim igen för att ta en fika på scores.

Likes

Comments

Natten till fredagen sov jag hos min syster, vi myste ändan till eftermiddagen på fredagen. Sen hämtade Mergim upp mig, vi åkte runt i stan, chillade hos han och sedan träffade vi några andra kompisar!

Lördagen jobbade jag inom kyrkan med 150 barn. Vi var i Hovmantorp där de var kördag, så himla duktiga var dom. På kvällen när vi kom hem åkte jag till min kusin och hade mellomys. Jag hade hoppats på att Wiktoria eller Nano skulle vinna, men jag tycker Robin var riktigt bra och jag gillade verkligen hans framträdande så han var än värdig vinnare!

Likes

Comments