Inte en alltför spännande match. Slutade med 8-0 till Sverige. Överlägsna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ALLMÄNT

En stor skål med rågflingsgröt kombinerat med en kopp te.

Försöker få in all praktisk information om våra produkter. Min första vecka på mitt nya jobb har i största del bestått av att gå brevid, se hur allt går till och nöta in information.

Idag är jag lite smått dåsig. Jag har haft en värkande armbåge som väckt mig till och från hela natten. Druttade på ändan igår och drämde i armbågen hårt som tusan. Inte för att vara den där överdrivet känsliga individen, men fan vad ont det gör.

  • Filed under: ALLMÄNT

Likes

Comments

Riktigt sleten gumma här. Var hemma från jobbet vid tre inatt och upp och vevade klockan nio nu på morgonen. Idag har jag min sista dag på vården, vilket känns väldigt väldigt skönt. Imorgon börjar jag mitt nya jobb i Västerås. Jag är så otroligt peppad och det ska bli superhärligt att faktiskt få göra något nytt. Lite läskigt också. Men vi får se.

Likes

Comments

ALLMÄNT

Massor med kärlek till Welloteket. Tortillachipsen av blå majs var heaven. Torkade mangon likaså.

Ställde mig i köket direkt och kokade ihop en matchalatte, fick inte riktigt till den, men det slank väl ner ändå. Glupsk som man är.

  • Filed under: ALLMÄNT

Likes

Comments

ALLMÄNT

Godmorgon! Efter en timmes yoga nu på morgonen var det dags för frukost. Tänkte att jag skulle testa på Golden milk. Spontant överraskad. Riktigt gott. Värt att testa.

Vispa ihop 1 tsk gurkmeja, 1/2 tsk kanel, 1/2 tsk kardemumma, 1 tsk kokosolja, 2 tsk honung i 2 dl vatten. Skumma iKaffe och ha en skvätt på toppen i koppen. Bra rim där också.

  • Filed under: FOODIE

Likes

Comments