ALLMÄNT

Min första helt lediga helg på väldigt väldigt länge. Det firas med lite hemmagjord julegröt, tända ljus och mys med valpen i sängen. Söndagar är bästa dagen. Och måndagar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Filed under: FOODIE

Likes

Comments

Jag har tänkt att gå igenom hela mitt 2017 i bilder och text. Som många andra. Men det är ju förbannat roligt att skrolla igenom och se hur året blev, jämförelse vad man hade tänkt sig.


Jag började mitt 2017 i Nya Zeeland. Firade tolvslaget inne på Provedor's bar. Bakom baren. Flippade flaskor.


Jag tenderar att bara tänka tillbaks på min resa som att den var guld och gröna skogar, att allt var roligt, alla var trevliga, jag fick uppleva så mycket saker varje dag. Men glömmer ofta att tänka på de gånger jag låg och grät tills jag somnade för jag kände mig ensam och att jag inte passade in, jag saknade min pojkvän och mina nära vänner. I vanliga fall så tycker jag om att vara ensam, men ensam på en annan kontinent med 12h tidskillnad var väl kanske att ta i från tårna.


Fritte landande. Det var H.E.A.V.E.N att få slänga lite käft på modersmålet.


Min kollega Anki och vår trognaste kund på Provedor. Wow, trots kallt väder hade jag ändå en rätt schysst bränna.


I mitten av januari bestämde jag mig för att packa väskan och flyga hem. 2,5 månader utomlands fick räcka för den här gången. Bra mycket kortare vistelse än vad jag hade tänkt mig, men ångrar det inte för en sekund.


Endorfinrus av att få träffa mina beste igen. Det kom floder av lyckortårar när Linn och Linnéa mötte upp mig på Arlanda. Och när jag fick träffa Lucas igen. Har aldrig känt mig så trygg som i hans armar.


Att ha ett eget kök som jag kunde laga mat i var ju magiskt. Att slippa bedbugs var också rätt ok. Jag var nöjd.


Tackar mig själv för att jag är en jävel på att fota typ allt jag gör. Mitt minne är borta med vinden efter alldeles för mycket stress under alldeles för lång tid. Om någon frågat vad som hände i början av året hade jag sett ut som en fågelholk.

Likes

Comments

ALLMÄNT

Bjöd in mina härliga vänner till ett tabatapass på Actic. Ett bättre sätt att starta dagen på.

  • Filed under: TRÄNING

Likes

Comments

ALLMÄNT

Väldigt i tiden. Känns som att det var tusen år sen jag hade en ordentlig mysfrukost utan stress. Bönan och jag slängde ihop en redig smoothiebowl på några bananer, mandelmjölk och nyponpulver. Hur gott som helst. Recommend recommend.

  • Filed under: FOODIE

Likes

Comments

Vi ska baka bullar tillsammans, som alltid den första advent. Klockan tio på förmiddagen bestämt. Jag knallar på i rask takt mot henne men klockan 10.05 har jag fortfarande inte kommit fram. Varpå hon ringer mig "hej är du på g?". Jag svarar att jag är hos dig om fem. "Ja men vad bra för degen har ju jäst färdigt nu". Den där lilla damen litar fortfarande inte tillräckligt på mig för att låta mig vara med och göra degen. Hon är rolig hon.

Likes

Comments