Linn Rensvik, Miltenberg Maestro

Vem är most likely to smutsa ner sig i hagen? Milton, han är så skitig av sig haha.

Vem är most likely to rymma från hagen? Calle, han känns som en sån häst ;)

Vem är most likely to gnägga? Calle. Han gnäggar oavsett anledning :P

Vem är most likely to bita någon? Calle, haha.

Vem är most likely to bli pigg och busig när det kommit snö? Båda två skulle jag säga.

Vem är most likely to att du ramlar av på? Calle, han är så tittig haha.

Vem är most likely to fisa när man kratsar hovarna? Calle, han är expert på att fisa.

Vem är most likely to vara svår att fånga i hagen? MILTON. Han är svår tills man får hans förtroende.

Vem är most likely to inte orka ridas en regnig dag? Calle, han hatar regn över allt annat.

Vem är most likely to bli rädd för en fågel i skogen? Calle han har koll på allt o alla utom fåglar ;)

Vem är most likely to bete sig stoigt? Ingen av dom!

Vem är most likely to lägga sig ner under ridpasset? Ingen av dom som tur är.

Vem är most likely to bryta sig in i ryktlådan för hon vill ha godis? Det låter som en typisk Calle sak att göra.

Vem är most likely to snubbla på sina egna ben? Milton, han har inte riktigt koll på sina ben ;)

Likes

Comments

Linn Rensvik

Hej på er, hoppas ni har haft det bra sedan jag skrev sist. Jag har inte uppdaterat på länge då jag sedan jag kom hem, för snart 2 v sedan, haft det otroligt stress. Vilket jag även märker psykiskt och fysiskt på mig själv. Därför kanske det inte är det bästa att börja skriva på en blogg, men jag saknar ju er. Anledningen till att jag bloggar just idag är för att jag är sjuk. Men planen är att bli frisk tills imorgon då jag måste trimma Milton, på Onsdag ska jag nämligen träna för Linda Eriksson så han måste vara igenom riden.

Från och med denna vecka så börjar Calles medryttare rida honom varje Måndag, Tisdag, Onsdag och ev en dag på helgen. På söndag är det pay and jump också. Calles medryttare hoppar 70 på honom eftersom det blir deras första "tävling" men jag hoppar 90 cm på Milton för att mjukstarta inför den riktiga säsongen sedan.

Beroende på hur jag mår senare så ska jag dra till stallet och träffa Alva när hon ska rida Calle. Kanske ska gå lite med Milton också vi får se. Men sen kommer även hovslagaren och ska sko en av tre ponnys. Ja ni hör fullt upp alltså. Dessutom i veckan så ska jag hinna träffa en kompis på stan, umgås med min kille och eventuellt träffa en annan Alva på helgen som kommer. Fullt upp är det som sagt men det blir kul, det är alltid så kul att träffa min Alva. Dessutom träffar jag min saknade Matilda på träningen på Onsdag. Denna vecka känns lovande må jag säga, de blir den säkert också.

Likes

Comments

Linn Rensvik

Tjaa på er. Vad gör jag här? Jag skulle väl inte blogga nu medan jag är utomlands? Men jo är internet on top så är de självklart man slänger in ett inlägg.

Kan börja med att säga att det är grymt varmt här, dessutom så åkte vi, enligt mig, utomlands i rätt vecka. Hemma i Stockholm är det nämligen runt -20 grader, en skillnad på 40 grader för oss som är i Spanien. Känns bra att sola en vecka medan dom där hemma fryser halvt ihjäl ;)

Idag var då första "heldagen" i Spanien, vi kommer hem nästa torsdag. Dagen började med att jag vaknade vid halv sju pga mardröm, somnade om och vaknade två timmar senare pga samma dröm, dessutom med världens halsbränna. Så kanske inte världens roligaste start på den här dagen, men jag gick iallafall en promenad runt området med familjen och åt sedan frukost här på hotellet, sen dess har vi inprincip legat vid poolen och stekt hela dagen, jag har redan blivit brun. Jag har så lätt för att bli de, haha.

Nu är jag dock inne för jag är ju lite halvsjuk och har nog fått lite solsting, så de kändes bäst att gå in en stund nu, jag har nog solat klart för idag. Imorgon är nog planen att sola hela dagen igen, samt äta massa från poolbaren såklart men tänkte även testa att bada i en av de uppvärmda poolerna, har inte gjort de än, haha så typiskt mig, världens största badkruka. Allt är för kallt enligt mig.

Men men, nog för mig. Nu ska jag kanske gå in i duschen, eller om jag lägger mig en stund i solen. Svårt att bestämma de där. Sen väntar en kväll av god mat och underhållning här på hotellet :)

Likes

Comments