View tracker

Egentligen är jag väl inte ett så stort fan av det här med nyårslöften, eller ens "mål" för den delen heller, eftersom jag tenderar att bli besviken och arg på mig själv om jag inte lyckas hålla mina förväntningar, som dessutom oftast är skyhöga och näst intill omöjliga att nå.

Trots detta har jag funderat och kommit fram till några saker jag skulle vilja åstadkomma under år 2017. Det svåra kommer bli att inte sätta så stora krav på mig själv.

Under 2017 vill jag:
- Spendera mindre tid vid dator och mobil och mer tid på att läsa böcker och måla.
- Utmana mig genom att utsätta mig för saker jag inte är helt bekväm med, som att vara bland mycket folk.
- Plugga spanska, antingen i Spanien eller via universitetet.
- Börja spela valthorn igen.
- Inte pressa mig själv.
- Vara nöjd med det jag åstadkommit istället för att fokusera på det jag inte gjort.
- Fotografera mera
- Umgås mer med människor runt om kring mig.

Likes

Comments

Har under de senaste 2 åren skapat ett flertal bloggar med insikten av att börja blogga, men jag har aldrig kommit längre än att trycka på "Skapa" och göra en design. Jag har egentligen inga ambitioner med den här bloggen, jag vill mest ha en plattform att dela med mig av mina tankar, saker jag gör och bilder jag tar, så vi får se hur långt jag kommer denna gång.

Hur som helst, ni lär nog känna mig bättre under tidens gång. Men kan ju i alla fall berätta att jag heter Linn, är 19 år och jobbar som förskolepedagog på två mysiga förskolor några mil utanför Umeå. På den lilla fritid som jag har över gillar jag att hänga i stallet, sjunga och spela musik.

Jag hoppas att ni ska trivas! Kram!

Likes

Comments