Header

​Hej Lovies!
​Asså vill bara börja detta inlägget med hur oerhört ledsen jag är, det var verkligen inte meningen att inte lägga upp något på så här lång tid. Jag har tänkt göra det hela tiden men alltid glömt det eller inte haft tiden till det. Men nu ska jag lägga upp de närmsta dagarna så att ni kan få se och läsa om vad som hänt i mitt liv då jag har varit lite offline.

Detta är iallafall lite bilder ifrån när de kommunala skolorna i Lund höll i Super bowl, tyvärr har jag inga bilder ifrån själva Super bowl utan bara från efteråt då jag och vissa av mina kompisar stack till Donken för att äta. Lagen som spelar är då Polhem Pirates mot Spyka Wolves. Spyka står för Spyken och Katte och det är två skolor i Lund då. Polhem är den skolan som jag går på och som vanligt så vann Polhem. De blå tröjorna vi alla har på oss är då biljetten in till Superbowl. Polhem va blå och Spyka var röd.

Så ännu en gång vill jag säga sorry, och jag lovar att bättra mig. Imorgon ska jag till Ven så blir kanske lite bilder därifrån imorgon. Jag och min kompis har även startat en youtube kanal tillsammans nu, den heter twoweirdbananas så där lägger vi upp en Ven video också imorgon eller på Onsdag kanske. Kolla gärna in den om ni känner för det.

Puss och kram på er, XOXO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej Lovies!
​Igår så hade jag och min kompisar Matilda, Lollo och Alice lite långfredadsmys. vi började med att mötas inne på entré i Malmö för att det var där vi skulle bowla. jag och Matilda kom dt typ en halvtimme eller kanske 40 min tidigare än vi skulle så vi gick runt och kollade lite i de affärerna som fortfarande finns kvar där. Jag kan ju bara säga att jag och Matilda var BÄST på bowlingen, vi spelade två matcher, jag vann den första och Matilda vann den andra. Go Veberöd. Efter vi hade bowlat färdigt så stack vi hem till Alice där vi köpte hem ingredienser till tacos och sen lagade vi det tillsammans det var sååå mysigt. När jag säger att vi tillsammans lagade tacos var det mer att Alice och Lollo var duktiga att laga och förbereda tacosen och jag och Matilda, satte på musik och dansade AWESOME till musiken. Resten av kvällen så tog vi lite fina bilder och lyssnade/kollade på musikvideos och dansade lite. På vägen hem så måste jag och Matilda byta buss i dalby, och då måste vi sitta på busshållplatsen i ungefär en timme innan vår nästa buss kommer, och då gott folk det är då det flippar ur totalt. Jag + Matilda + mycket socker = CRAZY. Asså vi satt där och skämtade och skämten var inte ens bra och det vi tyckte va kul va förmodligen inte kul alls, men då var det iallafall super roligt.


Puss och kram, XOXO  

Likes

Comments

​Hej Lovies!
Idag så var jag och min kompis Matilda på Nova. Vi hade det super trevligt, vi åt god lunch och shoppade och skrattade mycket. Vi hittade jättesöta busskortsfodral på akademibokhandeln. Mitt har lilla My och mumintrollen som motiv och Matildas har ett motiv av en tiger. Vi shoppade annars inte så mycket, eller jag köpte två böcker och Matilda köpte en ny väska och lite annat. Men med tanke på att jag försöker spara mina pengar så tycker jag att jag var ganska så duktig med att inte köpa så mycket. Dock så blev vi båda mycket besvikna på affärernas utbud, det fanns typ inget som man skulle tänka sig köpa. Det var väl både bra och dåligt antar jag. 

Nu ska jag träna med Rebecka min kompis, sry om inlägget inte blev så bra, puss och kram, XOXO

Likes

Comments

​Hej Lovies!
Idag är det torsdag så jag hade ridning, jag var där ungefär 5 timmar. Snacka om att man va hungrig när man kom hem. Fast jag ska inte klaga för att jag älskar att vara där, jag tycker att miljön med hästarna är super mysig och jag är hellre där än hemma hela dagen och gör inget, eller borde plugga men det gjorde jag där när inga nybörjare behövde hjälp. Vanligtvis är jag inte den enda stalltjejen i stallet men min kompis Josefin cyklade sjukt långsamt så hon kom dit lite senare. Hästen på bilderna är hästen jag hade på min ridning och han heter Plexus och han var så duktig. Vi hade hoppning och det är det som är roligast, eller det tycker iallafall jag och Josse. 

Efter ridningen så var jag så hungrig, så jag åt lite hamburgare och till efterrätt tog jag lite kladdkaksglass, den är verkligen super god, älskar den med hela mitt hjärta, puss och kram på er, XOXO 

Likes

Comments

​Hej Lovies!
Sista dagen nu, eller resedegen kvar också men annars så sista dagen. Sista dagen spenderade jag och min lillebror vid poolen medan mamma och pappa gick ner till stranden. Så den dagen så solade och badade jag extra mycket för det var ju sista gången på länge kan man ju lugnt säga. Sista måltiden på Gran Canaria blev en fyra ostar pizza och såklart en jordgubbsmilkshake till efterrätt, som vanlig då. 

Puss och kram, XOXO

Likes

Comments

​Hej Lovies!
Dag åtta blev en utflyktsdag för att det var ganska molnigt på förmiddagen så vi bestämde oss för att åka till Maspalomas och kolla på sanddynorna och bara ha mysigt. När vi väl kom dit så hade molnen försvunnit och då blev det varmt men vi fick uthärda det under tiden vi kollade på sanddynorna. Det va en ganska häftig upplevelse för det var en lite den som va som öken och det kan man kanske inte tro. När vi gick på en strand promenad så såg vi en person som gjorde sandskulpturer och jag tog då bilder på några av dem. Såklart finns mintonerna med, för vem gillar inte dem, de är de sötaste men han gjorde även Simpson och min all time favorite Svampbob fyrkant. Fatta va coolt att kunna göra så med sand. 

Puss och kram och ha en nice dag, XOXO

Likes

Comments

​Hej Lovies!
Sjunde dagen så blev det poolmys med lunch på balkongen. Det va härligt att ligga vid poolen då man kan komma och gå som man vill. På kvällen åt jag kött med klyftpotatis och tre olika såser och sen till efterrätt så tog jag en jordgubbsmilkshake, som vanligt. 

Puss och kram på er, XOXO

Likes

Comments