View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Jag vill bara berätta att det nog bra kommer komma några enstaka inlägg denna veckan eftersom att jag är så sjukt stressad med skolan och plugg just nu. Jag har därför inte tid med så mycket annat och när jag väl har det så går den tiden till träningar och att sova. Men på lördag är jag fri och då lovar jag att det kommer bli som det var förut så håll ut<33

Från min middag igår, tack tjejer för en jätte mysig kväll, ly

Likes

Comments

Idag har varit en lång dag som började med sovmorgon till klockan 9:45 då vi skulle mötas utanför svenska mässan och gå på euroskills som är en mässa där man kan gå och titta på massa olika yrken och gymnasium för att få lite tankar på vad man kanske vill bli i framtiden. Det var kul och jag tror att jag blev lite extra intresserad av ett gymnasium men vet inte riktigt. Klockan halv 2 så skulle på studiebesök hos domstolen, jag är ju intresserad av sådant och hade velat se någon rättegång men tyvärr så fick vi bara lyssna på en kille som pratade.

Nu på kvällen så gjorde jag äntligen gjort ett efterlängtat pepparkakashus, Såååå mysigt. Vi tittade också på idol även fast det inte är något som jag brukar glra så är det väl lite kul.

Gud såg nyss vad klockan var nu måste jag sova jag har jätte mycket att göra imon, puss och godnatt<3333

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag haft en mysdag med pappa i stan. Men först var det spanska prov och tandläkaren som stod på schemat. Men jag måste bara säga hur skönt det är att man börjar bli klar med alla prov och jobbiga saker och snart är det ju jullov också, ett väldigt väl förtjänat jullov.
Nu ska jag hem och plugga no inför prov på tisdag, på våran skola är no proven nog de jobbigaste så, ångeeest. Men vi hörs säkert sen<33

Likes

Comments

Hej, jag kom hem för ungefär en timme sen och så fort jag har ätit upp mitt mellanmål ska jag sätta igång och plugga. Ikväll skippar jag dansen då jag börjar känna att jag har lite ont i halsen, dessutom har jag ett spanska prov imon som kommer kräva mer än två timmars plugg.

Skriver sen, bye<33

Likes

Comments

Godmorgon<33 Idag är det inte jätte mycket som händer förutom att jag har andra delen av ett so prov, plugg och sedan en låååång träning, så skönt.

Nu börjar jag om 3 min så måste gå, skriver sen<333

Likes

Comments

Efter en lång dag sitter jag fortfarande här och pluggar med en kopp te men snart ska jag nog föröka gå och lägga mig och sova så att jag iallafall kan få lite sömn.
Jag måste bara säga förlåt på förhand för att det kan bli vääääldigt dålig uppdatering denna och nästa vecka, pga gissa vad? skolan.

Men jag hoppas att ni som läser iallafall har haft en bra dag och att ni ligger i era varma sängar just nu.
Jag ska nog gå och lägga mig med mitt varma täcke och titta på svenska Hollywood fruar, puss<333

Mmmmm min goda kvällsmat

Likes

Comments

Heeej och förlåt för att jag inte bloggade mer igår kväll men det var så stressigt, jag pluggade hela dagen sedan tränade jag och sen pluggade jag igen så det var inte den roligaste dagen och det kan nog tyvärr bli en sån vecka nu för har så sjukt mycket så het inte vart jag ska ta vägen.

Just nu sitter jag i bilen påväg hem från träning, ikväll tror jag att jag ska bada om jag hinner, det är typ det enda som får mig att slappna av.

Skriver sen puss<33

Likes

Comments