Hej finisar! Jag och Allis gick efter att ha suttit i soffan ett tag ut på en långpromenad i det fina vinterlandskapet och jag kan inte beskriva hur otroligt glad snön gör mig. När jag kom hem gjorde sedan jag och Vilma varm choklad som vi satt och drack samtidigt som vi kollade på Tjuvarnas jul.

Det var sedan dags för mig att bege mig mot min tredje fika för dagen (jag tror jag är beroende av att fika). Jag och Saga slog oss som vanligt ner på ett cafe i Haga där vi spenderade några timmar pratandes om allt och ingenting. Denna Söndag har varit ett perfekt avslut på en bra men stressig vecka, flera söndagar som den idag behövs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon finisar! Idag vaknade jag lite tidigare än vanligt och möttes av en överraskning när jag kollade ut genom fönstret, det snöade! Med julstämningen på topp åkte jag och Allis ner till ett mysigt café för att äta frukost. Vi kom nyss hem och sitter nu under en i filt i soffan och lyssnar på julmusik. Morgonen har startat på topp och jag hoppas att resten av dagen fortsätter så!

Likes

Comments

Hej finisar! Med EU-toppmötet som hålls här i Göteborg har trafiken blivit helt kaos vilket resulterade i att min skola beslutade att dem som inte var i skolan vid en viss tidpunkt inte ens behövde komma dit. Jag och Allis, som inte heller kunde ta sig till skolan bestämde oss därför för att vandra ner till ett litet fik som ligger i vårt område och äta "brunch".

Resten av dagen har spenderats hemma hos mig då vi inte har kunnat ta oss speciellt långt med all inställd lokaltrafik. Nu ikväll var jag och Allis lite sugna på att gå på bio men vi får se vad vi hittar på eller om vi ens kan ta oss in i stan! puss<33.

Likes

Comments

Hej finisar! Idag började jag klockan 10.45 och slutade 12.30 och efter att ha bockat av de två sista muntliga nationella proven. Jag, Elin och Emelie åkte sedan in till stan och satte oss på Kafe Magasinet för att fira att vi klarat oss igenom veckan som vi har varit så nervösa över. Efter att ha suttit där ett tag begav vi oss sedan hemåt, Emelie för att plugga och jag & Elin för att kolla på film.

Efter baletten åkte jag, pappa och Vilma och köpte pizza och resten av kvällen har spenderats i sängen eftersom att jag är helt slut efter de senaste veckorna. Hoppas att ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

I helgen tävlade jag och min nuvarande dansgrupp vår sista (förmodligen) tävling tillsammans och den avslutade vi på allra bästa sätt, med en vinst och med en uppflyttning i Sveriges högsta tävlingsklass, Champion.

Till Diamonds: Tack tjejer för alla fantastiska och härliga minnen som jag har fått uppleva tillsammans med er! Vi har förlorat, vunnit, skadat oss och skrattat som galningar och jag kan inte förklara hur mycket jag kommer sakna våra flummiga gruppträningar, att sjunga med er på gruppkvällar och framförallt att dansa med er på dansgolvet.

Jag älskar er!Likes

Comments

Hej finisar! Nu var det ett tag sedan sist, men jag tror nog att ni kan lista ut varför. Igår var min första plugg-fria dag på flera veckor, jag kom hem från skolan, låg i sängen, åt sushi, tränade, duschade och sedan gick jag och la mig! Jag kan inte beskriva hur otroligt skönt det var efter en dag med två prov och flera veckor av pluggande. Det är verkligen vardagslyx för mig, att bara kunna ta det lugnt och inte behöva stressa runt.

Dagen idag har förutom att jag håller på att bli sjuk och har otroligt ont i halsen varit super. Den startade med två lektioner varav en endast var på 40 minuter. Sedan bar jag mig av mot stan tillsammans med Elin och Emelie där vi slog oss ner för att äta lunch (vår så kallade ”lunch” blev i detta fall kakor, men så får de bli ibland) efter att ha suttit där i ca två timmar så skulle vi tillsammans med skolan gå på bio där filmen sameblod visades, jag tyckte att filmen var jätte bra men ja måste erkänna att jag mådde lite dåligt efter att ha sätt hur vissa människor har behandlat/ behandlar andra.

Efter en effektiv gruppträning och en god middag så sitter jag nu med en skål glass och kollar på modern family och alldeles straxt så ska ja hoppa in i duschen, hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej finisar! Idag har jag haft en sååå skön dag. Jag vaknade helt av mig själv runt klockan 9 men låg sedan kvar i sängen och började kolla på LOL. Vid 10 gick jag sedan ner till köket och gjorde pannkakor som jag sedan åt i sängen. Efter det satte jag mig med en kopp te och pluggade i en timme. Mamma och jag åkte sedan och satte oss på Adams café för att äta lunch och kolla i lite tidningar innan min gruppträning.

Jag har precis tagit en lång varm dusch och ska snart gå ner och äta middag, hoppas ni har haft en bra dag! Puss<33

Likes

Comments

HÖSTLOV! Hej finisar, just nu ligger jag halvdöd i soffan och kollar på modern family. Allt plugg de senaste veckorna har tagit slut på mig och det här höstlovet är så välbehövligt! Efter skolan idag drog jag och Elin in till stan för att sätta oss på ett café, vi körde på en favorit i repris och det blev på samma ställe som förra fredagsfikan, vilket jag absolut inte klagar på då det har blivit mitt nya favorit café!

Snart kommer mamma hem med sushi och efter maten har jag en känsla av att jag kommer somna direkt, så godnatt hopps ni är lika glada över höstlov som jag är! Puss<33

Likes

Comments

Instagram@linnpihlblad