Hej finisar! Efter en hel studiedag av plugg åkte jag och min familj hem till några familjekompisar, där lagade vi super god pizza och åt även kladdkaka till efterrätt som jag bakade förut idag.
Bortsett från god mat har det också blivit en massa lek med baren i familjen och nu är jag verkligen helt slut så jag ser fram emot att få hoppa i säng! Godnatt!<333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Plugg, plugg och mera plugg

Likes

Comments

Hej finisar! Söndagen har bjudit på bland annat en lunch med Allis, även om det inte gick exakt som vi hade tänkt oss. Runt klockan två befann vi oss ute på röda sten för att äta på en en av bådas favorit restauranger röda stens konsthall. När vi kom dit visade det sig tyvärr att dom endast serverade brunch idag så det var bara för oss att ta oss in till stan. Men allt löste sig jätte bra ändå då vi slog oss ner på TUGG istället, mums!

Sedan jag kom hem har jag pluggat, ätit kantarelltoast, städat mitt rum och alldeles straxt ska jag mysa ner mig i sängen med en kopp te, lite popcorn och ett avsnitt av nån bra serie, godnatt!

Likes

Comments

Hej finisar! Då va vi tillbaka i samma mönster som innan, de va ett tag sen vi hördes sist. Plugg och träningar har verkligen Tagit upp all min lediga tid den senaste veckan. Men nu är jag tillbaka igen!

Idag har vi tagit spexfoto med klassen vilket var sjukt kul då många i klassen gick runt med sina sminkningar och kostymer hela dagen Hahah. Just nu ligger jag och kollar på pretty little liars och väntar på att Elin ska komma. Vi ska köpa sushi, kolla skräckfilm och sen så sover hon här, så mysigt!

Likes

Comments

Finns det något mysigare sätt att plugga på än på ett café, i en sticka tröja tillsammans med en vän? Jag skulle inte tro det. Ungefär hela dagen spenderades tillsammans med saga på condeco där vi pluggade, pratade, åt lunch och fikade. Super mysigt!

Likes

Comments

Drömmer mig verkligen tillbaka till den här dagen såhär i regniga dagar! Det var varmt, sommarlovet hade precis börjat och jag åt jätte god mat med fantastiska vänner.

Likes

Comments

Hej finisar! Nu när skolan har dragit igång så tänkte jag dela med mig utav några av de metoder som jag använder när jag pluggar inför prov och liknande. Hoppas att ni får användning av dom och att dom kanske till och med inspirerar er att ta tag i plugget, puss<333

- skriv rent dina anteckningar detta tips funkar ju endast i dom ämnen där du antecknar som till exempel NO och SO. Oftast hittar man en massa bra information som man kanske hade glömt att man skrivit ner eller kanske en bra förklaring på något som du innan inte har förstått! Jag har en bok hemma som jag enbart använder för att skriva rent anteckningar i. Du slår ju även två flugor i en smäll eftersom att du läser igenom dina anteckningar igen.

- gör en to do list att skriva en to do list på allt man måste göra (detta funkar ju även när du ska göra andra saker som att typ städa) är något som får mig att bli så mycket mer produktiv, man vill ju lixom kryssa av dom där rutorna och då är det bara att sätta igång och get shit done.

- make it fun ett jätte enkelt sätt att göra plugget "roligt" är att använda sig utav färger i form av till exempel överstrykningspennor eller post it lappar.

- flashcards om det är glosor, begrepp eller liknande som du ska plugga på är flashcards jätte bra. Du skriver bara frågan/ordet på ena sidan av kortet och svaret på den andra och så har du fått ett jätte enkelt sätt att förhöra dig själv på.

- PLANERA för er som har fullt upp med träningar på dagarna (som jag själv) så kan det bli svårt att hitta tid till plugget och det enda jag kan säga då det är att man måste planera. Ha en (eller flera!) kalendrar så att du kan kartlägga din tid på bästa sätt och så att du kan få så mycket som möjligt gjort.

Jag vill bara avsluta med några enkla saker som också kan vara bra att tänka på så som att lägga bort eller stänga av mobilen, ha något litet att äta på eller något att dricka och det sista att ha små pauser, dom kan vara mellan 5 till 10 minuter då du tillexempel kan hålla på med mobilen. Det var faktiskt alla mina tips för denna gången, puss<333

Likes

Comments

Instagram@linnpihlblad