Livet går vidare i med o motgång... Just nu mest i motgång, men det som inte dödar härdar! Att det är tungt nu förstår nog de närmaste, o jag vill tacka alla för ert oerhört fina stöd! Det betyder ALLT! Att bara få vara jag, tråkiga lilla jag som inte orkar med att vara för social!
På tisdag börjar allvaret med svar på frågor jag hoppades inte behövdes ställas! Det kommer bli en tung tid framöver!
Tack älskade hjärtat för att du står ut med mig! Att du finns o ställer upp med allt jag inte klarar eller orkar! Att du lyssnar, tröstar o kramar! Att du är min! <3 jag älskar dig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var hos Becka igår... O bar pellets! De lyckades trycka in en hel pall i bilen... :o jag är mäkta imponerad!
Passade på att hålla i hennes yngsta barn också! Det resulterade i att jag luktade barn, kräks o ersättning när jag kom hem! Han är trots allt bara tre månader! Vi passade på att diskutera halloween också! Känner mig pepp! Ska bara bearbeta hjärtat så han klär ut sig till det jag vill! ;)
Igår hade jag o hjärtat varit tillsammans 22 månader o tiden rinner bara iväg! :o LYCKLIG!

Nu beger jag mig mot jobbet! Ett gäng ett-två-tre åringar väntar på mig! ;) mysigt!

Likes

Comments

Då har man toastat en finsittningen alltså! :) jag i Anders fick förfrågan för hundra år sen o eftersom jag var full tackade jag ja! O sedan fick man helt enkelt acceptera sitt snedsteg... Jag måste dock påpeka nu i efterhand att jag INTE ångrar någonting! Vi gjorde en stumfilm för att presentera oss i sedan kom vi inridandes på käpphästar till låten "look at my horse, my horse is amaizing"! Sjukt lyckat! :) sedan var det bara fullt ös tills sittningen slutade! Ingen (vad jag vet) var dräggfull under själva sittningen o alla verkade ha kul! Så jag är nöjd!
Tackar därför återigen Karolin (lärarnas studentförening i Kalmar) för ert förtroende o för en sjukt lyckad o trevlig kväll! :DLikes

Comments

Spenderade nyss några minuter på Facebook o kunde inte se en endaste ny status från mina vänner eftersom dessa idiotiska grupper (som jag av någon outgrundlig anledning är med i o inte längre orkar ta bort) lägger ut bilder med "like if you agree..." "like if you think I'm cute comment if not" "like if you're against..." osv! Seriöst VEM ORKAR BRY SIG? (vissa bilder har inte ens med gruppen att göra)
Det. Är. Väl. KLART. Att. Jag. Inte. Vill att NÅGON. Ska. Vara. Sjuk. Eller. Att. Något. Djur. (eller människa) Ska. Fara. Illa! Jag är INTE sadistisk! Men att "gilla" det på Facebook? Tror någon verkligen att det HJÄLPER?
Gör något i stället för att leta upp bilder på Google o lägga upp det på fb! Skänk pengar, protestera, samla in namnunderskrifter... Lägg tiden på något annat än att försöka få "likes" på fb! Jorden snurrar utanför datorn, UTANFÖR FACEBOOK!!!
JAG gillar inte era "like if-statusar"! O det är INTE för att jag vill att djur o människor ska fara illa eller för att jag tycker att du är ful eller för att hunden/katten inte är värd att rädda från ett brinnande hus eller vad F*N det nu kan tänkas vara...
Det är för att jag hellre lägger tiden på att faktiskt göra något för att hjälpa till!!!

O se där, nu fick ni mig att spendera några minuter på att skriva ett argt blogginlägg istället för att grunna på hur jag kan få folk att sluta ta upp kameran o plåta personen/djuret som är i fara/är sjuk o lägga upp det på fb med en trevlig "like if-text" i stället för att hjälpa/stötta/finnas där för den!

O förresten SÖK hjälp för ditt mindrevärds komplex! Man gillar väl inte din bild för att du vill att man ska gilla om man tycker att du är snygg... Man gillar för att du ska tro att vi tycker det men EGENTLIGEN är det för att vi tycker synd om dig!

Förlåt för att jag är en sådan bitterf*tta!
Like if you agree, comment if not! ;)


Likes

Comments

Sitter i bilen på väg från Stockholm, ska strax svänga in mot Linköping o moster ska bjuda på kaffe.
Tog nyss av mig skorna o strumporna. De är fortfarande blöta efter en heldag på gröna lund! Jag har RUSSINTÅR!
Regn är trevligt när man sitter inne o kollar ut! Eller när man inte har converse o tygjacka... Utan REGNKLÄDER o STÖVLAR!
Loka har jag också druckit, nästan lite för mycket! Är lagom kissnödig! PANIK!
Tekniska verken tornar upp sig till vänster om oss. Vart ska vi svänga av? O vem väcker söt som har sovit sen Norrköping!?
Inte jag i alla fall, jag är för koncentrerad på att knipa igen så det inte ska börja lukta kiss i mammas bil! Suck!
ÄR VI FRAMME SNART?
Jag vill hem till en riktig toalett, med vattenspolning o toapapper i toapapperhållaren!
110 km i timmen... Det går inte snabbare med alla dessa poliser ute o en mamma bakom ratten. O jag, jag är mest kissnödig jag!

Likes

Comments

Hur ska jag hinna med allt? Här åker man hit o dit o upp o ner för att göra saker för att kunna blogga (okej, inte BARA därför) o sen hinner jag inte skriva om det..
Var på olsmässan i Åseda i helgen tillsammans med några nötter (ni är bäst)! Sjukt kul var det...
Annie (www.nattstad.se/vallentiiin) hämtade mig på jobbet i torsdags natt! Då hade jag jobbat tretton timmar varje dag i en vecka! Så det blev bara hem till henne för att sova! Men sen blev det ju fredag! ;) shoppade en sväng i Växjö först, sen blev det att göra sig klar o förfesta innan bandet "på g" gick på scen! Jag var tillbaka hos Annie någongång runt fyra på morgonen, o då hade Annie redan varit hemma ett tag! Fråga inte! ;)
Träffade en ny nöt vid namn Marie också! :p
Lördag var jag dock inte så katig utan låg mest... Stoppade även fingrarna i halsen en sväng! O det var inte igår jag gjorde det! :o
Hjärtat kom till lilla åseda på lördagen o när jag piggnade till gick vi o såg hardcore superstar!
Fullt ös kan man säga! ;)
Idag var även min första dag på nya (gamla) jobbet!

Fråga mig inte varför vissa bilder är så suddiga! Jag hoppas att det var nöten som tog bilderna som gjorde fel! Men vem vet!? Vill dock ha en sådan där keps som jag fick låna o ta kort med! ;)

Igår var jag, mamma o söt i skogen o plockade kantareller också! ;)

Måste även tillägga att i Högsby kan de ingenting (förlåt smarta högsbybor)! Frågade på affären vid stationen om Preem var obemannad o tjejen i kassan tittade på mig som om jag var från ett annat land o upprepade frågande "obemannad?".... HERRE GUD tänkte jag o fick FÖRKLARA vad det betydde! Är det verkligen så svårt? Obemannad?
Likes

Comments

Ligger precis i detta nu på lysingsbadet o solar... O får betalt för det! ;) har jag någonsin sagt hur mycket jag uppskattar jobbet? Visst att det är långa dagar o ibland krävande! Men OFTAST är det fruktansvärt lugnt! I alla fall under sommaren!
Middag åt vi på Åmans, så nu ligger jag o päser i solen med ett öga mot poolen! (wow, det rimmar) om två timmar stänger det o vi åker tillbaka igen!
Emellanåt stänker de ner mig med iskallt vatten, men för det mesta har jag det riktigt härligt! Knappt ett moln på himlen o fruktansvärt varmt!
Kom hit älskade lilla solbränna, här är jag! ;)Likes

Comments

Jo jag vet! Inte min favorit även om jag kan låtarna! Vem kan inte det förresten? De är ju trots allt ganska enkla att komma ihåg...
Men idag var det pga jobbet som jag fick se honom! Åkte nämligen hela vägen till parkhallen i Tranås med jobbet för att se Sean Banan uppträda! Så jag tackade min lyckliga stjärna att jag får betalt för att "skaka rumpa"! :DLikes

Comments

Jag borde gå upp... Men jag börjar inte jobba förrän tio! O sängen känns bra mycket skönare än att sätta sig i bilen på väg till jobbet.
Nu är det bara sex pass kvar på denna jobbvecka som började igår! 13 timmar avklarade av 78 möjliga! :)
O i morgon har jag varit rökfri i två veckor. (förutom fusket i söndags, som INTE kommer hända igen)
Nöjd o trött... Det är jag det!


Likes

Comments

var på Öland i veckan... Ja under två perioder om jag ska vara ärlig! Först var jag där med hjärtat i hans sommarstuga o njöt! Var runt på alla mysiga ställen o bara myste gärnet!
Först var vi på ena sidan Öland o njöt!
      

Sedan hamnade vi vid sommarstugan o njöt!


Sedan hamnade vi på andra sidan Öland o njöt igen! ;)

Tog TVÅ promenader under den vistelsen! Först gick vi på "jordgubbspallarstråt" med min one piece... Men det var ju då det var för mörkt för att se något eftersom vi inte hae med lampa mer än blixten på min kamera! :O

Sedan gick vi "promenadståket" där vi dummade oss jag o hjärtat o gjorde "hoppbilder"! ;)

 

Där emellan åkte jag till Annie (www.nattstad.se/vallentiiin) på party som jag har berättat tidigare! Dock lägger jag ut några bilder nu eftersom jag inte har haft tillgång till dator förrän nu!

Sedan kom mamma o Mr R till hjärtats sommarstuga för lite semester... Vi var även på en liten roadtrip... Fast två gånger pga det HEMSKA vädret. Så ena dagen var vi på norra Öland o inspekterade bl.a Löttorp o Böda! Vi var även vid Sandvik och smakade på deras glass!

    

O andra dagen tog vi oss neråt o inspekterade cafét vid solliden! ;)

 

O vad är väl en semester på Öland om man inte kollar in Allvaret?

   

O Nu när jag sitter här vid datorn o drömmer mig tillbaka så SAKNAR JAG i alla fall två personer (Annie räknas inte idag!) plus att jag saknar söndagen på Strand! :O

Mitt hjärta kommer jag inte att få träffa på minst en vecka nu när jag ska jobba arslet av mig till på torsdag... 13 timmar varje dag utom på onsdag! Det kommer att bli tungt!

  SAKNAR DIG HJÄRTAT!!! <3

O mitt i allt detta saknande så kommer jag på att SIMON har stuckit till Tyskland för att börja öva inför nästa världsomsegling (okej, han ska jobba som musikalartist på en båt) som innebär att han inte kommer hem förrän i APRIL. Inser ni hur lång tid det är till April? Hoppas bara att du får det sjukt kul o att vi kan prata med varandra via skype någon dag! :D

    SAKNAR DIG VÄNNEN!!!

O nu när jag ändå sitter här o saknar folk kan jag ju även påpeka att jag INTE har träffat BECKA på skitLÄNGE eftersom hon nyss fick en liten kille (o för att jag ALDRIG är hemma)! O HONOM vill jag också träffa. Måste även GRATTULERA henne igen ju! :D

Likes

Comments