Vad jag har haft för mig senaste dagarna, jobbat jobbat jobbat och ätit tryffelpasta på Hillenberg. Blev helt kär i det stället, bäst service i hela Sthlm. Gå dit peeps!

Tröja Isabel Marant Jeans Gamla från Hollister
Sandaler Balenciaga

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För att binda samman med förra inlägget så har t-shirts med kaxiga prints helt klart blivit min nyaste obsession. Helst med skinny jeans, boots och perfekt ofixad frisyr. Love

Likes

Comments

En härlig samling inspiration inför hösten. Jag tänker svarta slitna jeans, gärna avklippta, lyxiga t-shirts med tryck och kavajer med spets under. Älskar enkelheten som ändå känns så lyxig. Gärna tillsammans med sotig makeup matchat med slarvig hästsvans.

Likes

Comments

Nu sitter jag precis hemkommen från Italien. Ännu ett av de ställen där jag drömmer om att få spendera mitt liv. Det är så konstigt det där, att känna att ens liv inte är menat att utspela sig där man befinner sig.

Jag minns en kväll så tydligt när jag inte kan ha varit mer än 10 år då jag frågade om jag var adopterad. På grund utav den starka känslan som jag alltid har haft av att längta bort, bort till någonting som jag inte kan sätta ord på. Den känslan blev så mäktig för 10 åriga mig att jag inte fann någon annan förklaring. 

Så till Italien då, vem vet ifall det är där jag egentligen hör hemma eller ej. But I truly wouldn't mind trying it out for a little bit!

Likes

Comments

Middag igår med min man och vänner på en ny italienare, La Bocca. Väldigt trevlig inredning och meny men tyvärr så höll inte servicen måttet enligt mig. Efter gick vi vidare till Dramatenterassen och sen F12. Dessa sommarnätter..

Likes

Comments

Firade att jag jobbar ännu en solig sommardag med att i alla fall ha klänning. Känns fint men så ovant med prickigt, men jag gillar det nog ändå tror jag. Puss

Likes

Comments

Lyckan att ha vänner som dessa.

Först en lång middag på Södra teatern och sedan dans på Bar 606, Terassen och Wall. Magisk kväll på alla sätt.

Likes

Comments

Nu börjar hösten komma in till jobbet. Alltid så spännande med ny kollektion trots att sommaren knappt börjat känns det som.

Hade även min första lediga helg nu på väldigt länge. Så skönt trots att jag älskar mitt jobb. Var uppe hos C och bara tog det lugnt och åt god mat, livet ändå.

Likes

Comments