Har fått ett jävla ryck det senaste och blivit väldigt pepp på att träna. Väldigt skönt laugh

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just den frågan har jag fått väldigt många gånger så jag tänke svara på den i ett inlägg. 

 

Som många av er vet gjorde jag ganska många videos när jag var mindre och la upp på youtube. Ifrån dom fick jag många "fans" ( som ni själv kallar er haha) och blev bland annat igenkänd på stan. 
Det var roligt och fick väldigt rolig respons av er, många vill ofta att jag ska säga replikerna från filmerna. 

Sedan var det då tonårsbossen vilket gjorde att antalet människor som kände igen mig ökande. 
Jag ser egentligen ingenting negativt med det, eller det enda negativa skulle nog bara vara att jag inte längre kan åka till tex mataffären i mysbyxor och rufsigt hår för jag träffar alltid på någon av er fina läsare som vill prata. 
Det är klart jag kan åka så, men jag vill inte att ni ser mig som någon soffpotatis haha laugh
 

Sedan händer det ofta att jag får meddelanden från er där ni skriver att ni sett mig till exempel på stan men att ni inte vågade säga hej, jag är inte farlig och ganska lätt att prata med så kör hårt! wink

 

Är det någon mer fråga ni vill ha svar på så ställ den gärna på min Ask

 

Eller ni kanske föredar att jag svarar på alla frågor i ett videoinlägg? 

Ni bestämmer 

Ha det bäst mina Amigos no

 

Likes

Comments

Ni gör mig så glad och jag blir så himla rörd när ni själva vågar berätta om någonting som har hänt er.
Ni är starkano 

Jag skrev inte inlägget för att få någon slags empati utan jag skrev det för att på något sätt varna andra om vad det faktiskt finns för människor där ute och att ni ska tänka på vad ni gör ute på internet. 

Någon av er frågade varför jag inte ringde polisen. 

Svaret på den frågan var att när allt detta hände hade jag panik och var i chock, tanken att försvara mig själv kom inte ens upp i mitt huvud utan jag gömde mig bara längst in i huset. Om jag tänker nu efteråt så borde jag ringt polisen, men jag klarade det inte då. 

Likes

Comments

I detta inlägget tänker jag berätta om en väldigt personlig sak som hände mig för ungefär en månad sen, som inte många vet om. 

 

Allt började med ett samtal på skype som jag blev inbjuden till. I detta samtalet fanns den här killen,(jag tänker inte nämna namn för jag vill inte skada honom, men vi kan kalla honom Anton)

Iallafall vi var ganska många i samtalet och pratade en stund. Efter några dagar la Anton till mig på skype. Han började sedan skriva till mig. Jag svarade dom första gångerna, men sen började jag bli lite irriterad på att han alltid skrev. Jag svarade inte. Men han berättade om han själv, vad han tycke om att göra, var han bodde, hur gammal han var osv. 

 

Sedan la han till mig på facebook. Jag accepterade aldrig honom där utan blockerade honom direkt. Han började skrämma mig lite. 
Efter några dagar kom bilderna. Han hade sökt upp vad jag hette på KIK och skickade massa bilder både på sitt ansikte och på hans privata delar. 
Då svarade jag honom och ljög ihop att jag var 12 år och att han skulle sluta skriva till mig. 

Det brydde inte han sig om. Nu började han istället skriva långa historier om vad han ville och skulle göra med mig. Ni vet äckliga saker. 
 

Han sökte upp mer och mer fakta om mig och fick reda på vad orten heter jag bor på. Då började han skriva att hans kusiner bor i orten bredvid min. Kom ihåg, jag svarade inte men han fortsatte att berätta om sig själv. 

Så var det en lördagsmorgon, han hade inte skrivit på några dagar. Mamma & pappa körde mig till gymmet och sedan åkte dom vidare till stan. 
Efter min träning tog jag bussen hem. Jag gick av bussen och började gå hemmåt, när jag kom till min gata såg jag en man stå inne på min tomt framför min ytterdörr med en fotboll. (anton var 20+)

När mannen vände sig om och såg mig log han och sa "Linn Hultberg, det är du
Det tog ett tag för mig att förstå att det faktiskt var Anton som stod utanför min dörr. 
Jag blev iskall och svarade "nej, jag heter Elin". Jag kilade in bakom honom och låste upp dörren och stängde den snabbt bakom mig. Låste. 

Det var då han blev aggresiv. Han började springa runt huset och skrika mitt namn, han ryckte i alla dörrar och försökte ta sig in genom fönstren. Jag var ensam hemma, började gråta i panik och ringde min mamma.

Jag grät så mycket att jag inte hann eller kunde förklara för mamma vem den är mannen var jag bara skrek "hjälp mig han är här"
 

Mamma hade ingen aning om vem Anton var. Mamma ringde mina grannar och till min bror som slängde sig i bilen för att åka hem till mig. 

Skräckslagen såg jag hur min granne gick ut och gick fram till Anton. Dom pratade. Jag sprang då längst in i huset och gömde mig för alla fönster. Sedan knackade det på dörren. Det var min granne, han berättade att han hade sagt till Anton att han skulle gå. 

Vid detta laget hade min bror hunnit komma hem till mig. Jag behövde gå ut med min hund eftersom han hade varit ensam hemma länge. Min bror gick med mig. Efter att vi hade gått några meter hade Anton smygit upp bakom oss. Min bror sa till mig att akta mig. 

Min bror var rasade och skrek till Anton att han aldrig skulle komma tillbaka hit och att han skulle sitta på nästa buss härifrån. Nu hade Anton varit utanför mitt hus i ungefär en timma. 
Anton berättade för min bror att han skulle ta nästa buss till sina kusiner som bodde på orten bredvid min. Och han åkte iväg. 
Jag visste vad hans kusiner hette, eftersom han i många meddelanden berättat om dom. 
Lite senare på dagen fick jag en vänförfrågan på facebook av Antons kusin. Jag blockade henne direkt, eftersom jag visste han att kunde kontakta mig genom hennes facebook. 

Jag satt inne hela helgen, vågade inte ens gå ut med min hund och så fort mamma ville prata om det blev jag arg. 
jag skämdes, även om jag inte hade gjort något fel. 

Under helgen hade min mamma tydligen lyckats få numret till Antons pappa och mamma ringde.. 

Antons pappa berättade att Anton är psykiskstsjuk och bor på ett speciellt hem för sånna.
Halv fyra lördagsmorgon hade han rymt därifrån och berättat att han skulle åka till Linn Hultberg. Han hade tydligen skrivit ut bilder på mig och visat för sina föräldrar.  

Vi fick också reda på att Anton hade slutat ta sina mediciner, och det gjorde så att han tänkte som en 12åring och var överkåt om jag ska säga så. 

Anton visste inte var jag bodde, han visste endast namnet på min ort. Mina grannar har berättat att han har knackat hus genom hela min ort och frågat efter familjen Hultberg. 

Förstår ni varför jag var så rädd? När han stod utanför mitt hus, jag visste ju vad han ville efter alla han historier. 

Det jag vill säga med detta inlägget är att ni ska vara noga med vilka ni svarar. Jag ångrar det något enormt eftersom jag aldrig varit så rädd. 

Och om ni orkar läsa igenom hela inlägget, bra jobbat no

Linnolainen
 

Likes

Comments

Haha en video jag gjorde för längesen, den suger egenligen, men iden är smart! laugh

Jag visar iallafall hur man får texter och bilder från tidningar på sina naglar. 

 

Likes

Comments

Börjar med att säga tack för 78 000+ läsare
Amigos!


Idag åkte jag, mamma och Malin till en loppis. Det är alltid så fint och generöst folk på sånna ställen, som bara vill väl. Sen är det ju också ett plus att pengarna går till folk som behöver dom.
Sen lite roligt att jag även där träffade folk som känner igen mig, ni är så sköna!

Vad ska ni göra ikväll?
Släng gärna in en fråga  för att underhålla mig lite.

 

Kram amigos

 

Likes

Comments

http://www.youtube.com/watch?v=H0dk6pNUu6g

 

Jag har inte riktigt lärt mig att förstå nattstad än med det kommer haha! Så ni för nöja er med att klicka på länken så kommer ni till videoklippet. 

Det är iallafall en film som jag och min bästa kompis Johanna gjorde när vi var mindre. Det är helt sjukt hur den har kunnat fått över en halv miljon visningar. Absolut inget vi hade förväntat oss. Men om ni sitter där framför dataskärmen utan någonting att göra tycker jag att ni kan ta en titt på den. 


Kram Amigos no

Likes

Comments

Typiskt Linn-liv. 

Har tydligen inget bättre för mig än att gå till skolan & sedan träna heheangry

Här är en bild från en träning, dock ganska gammal, men den funkar!  

Ledsen att jag inte hinner svara er på KIK, och till er äckliga män där ute, jag skulle uppskatta om jag slipper vakna till massa sexnoveller från er. TACK 

 

 

Likes

Comments

Lite roligt att jag alltid får en tågamigo att åka med för att ni känner igen mig & vill prata.

Härliga amigos!


Fått några kommentarer om varför prata med en psykolog. Det är inte för att jag ska sköta ekonomi bättre (?!) haha!

Utan det är för att jag ska må bra.

Likes

Comments

Jag pratade med psykologen igår, hm, jag vet inte riktigt.
Jag förstår inte riktigt grejen med att kunna öppna upp sig inför en helt okänd människa. Men det är klart alla är olika.

Vill inte gå in på detaljer på vad vi pratade om men vi pratade lite om hur jag ska hantera att folk vet vem jag är, hur man ska vara stark och sen pratade han också med mina föräldrar så dom vet hur dom ska prata med mig om det.
På ett ungefär.
Detta är ett ganska känsligt ämne för mig så ni förstår det.

Sen till liten positivt.

Sålde en hjälm till en tjej, och när hon kom hit för att hämta den blev hon glad när hon såg att det var jag haha!
Ni är så himla fina.

förresten, Ledsen att jag inte hinner svara på alla kommentarer.

Ha en bra kväll mina krigare!

Likes

Comments