Hej!
jag är ledsen för att jag inte har hunnit skriva ett inlägg om hur det gick på auditionen. men nu kommer det här:
Jag kommer inte skriva så mycket för folk kan ta det som skryt, men jag ska försöka göra så lite "skryt" som går.

Men hon jag spelade upp för blev jätte schokad över hur bra jag var och det var så bra för att det var första gången och mm. Hon sa att det stod mellan två kvinnliga skådisar som ska spela mamma och om den blonda vinner är det större chans att jag får rollen.
Efter att jag har kört alla mina scener och repliker skulle jag få testa att göra en scen som jag inte hade tränat på, och när jag var klar med den sa hon att jag skulle kanske passa till en 16årig i en tv-serie som heter "jägarna".

Så vi får hoppas att jag får båda eller jallafall en av dom!

ha det så bra så hörs vi
/Linn

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag om 15 timmar så är jag på min första audtion. Jag ska spela en tjej som är 14 år, hon verkar ha en dålig relation med sin mamma efter att hennes mamma och kankse hennes pappa har gjort slut och så verkar Elina som flickan heter dricka sig ur sörgen.

Eftersom det är min första gång vet jag inte hundra va som kommer hända, men jag vet att jag ska spela upp "scenerna" och attt det skulle ta en timme.

Jag är inte så nervös som jag hade förväntat mig, men det kommer senare. Men nu ska jag gå och sova så jag är pigg imorgon. Det kommer ett inlägg om hur det gick, me fram till dess får ni ha det så bra.

/Linn

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag och mina kompisar varit på äventyr. vi gick upp för ett stort berg som heter "Larssonberget".

På väg upp för berget stannade vi utmed en grotta som heter "eliasgrottan". Den var väldigt trång och liten att gå ut och in för. Eftersom vi alla som gick ner i grottan har sett en skräck film som heter "Light out". Så vi var liksom tvungna att lysa i mörkret för att skrämma bort Diana.

När vi väl kom upp på toppen var vi genom blöta i svett. Vi började med att leta efter grillpinnar och göra upp en eld. Efter det var klart så grillade vi pinnbröd och marsmhellows.

På väg ner gick det mycket lättare och snabbare. Vi fick ner i grottan bara en snabbis.

Ha det så bra så hörs vi
/Linn

Likes

Comments

Hej alla mina läsare! idag har jag åkt till norge i en stad som heter fauske. Igentligen skulle vi fara till bodö, Men det nån apparat som man skulle betala till för att fortsätta till bodö. men vi hade inga norska kronor så vi var tvungna att vända.

så här får ni fyra bilder ifrån resan dit och tillbaks, hoppas att ni gillar dom så hörs vi

/Linn

Likes

Comments

hej alla mina läsare! idag kännde jag för att avara på lite frågor så att ni kan lära känna mig lite bättre.

favorit mat: Sushi

bostad: piteå

vilka språk vill du kunna prata flytande: engelska och italienska

favorit länder: Norge, Italien och Usa

favorit färg. Blå och vit

frittidsintressen: Dans och teater

favorit serie: Teen wolf!

favorit lektion: SO for life

vad är din/dina dröm/drömmar.: Att vara huvudpersonen i en lång film som ska gå på bio och en dansfilm

favorit låt atm: First kiss (marcus and martinus) och I need your love (shaggy)

förebild: Will Smith och Martin Lawrence
Likes

Comments

Hej! igår var det ju midsommar, årets fjärde bästa dag på året. Dagen började med att vi for till campingägarens hus och klädde stången med hennes barn,familj,vänner och andra från campingen. Sedan var det dans dags, gu va pinsamt det var. Alla var jätte pinsamma av sig, förutom jag såklart😂. Och efter det var det dags för buffé. jag åt typ bara ägg,kött och räkor. och till sist så åkte jag och resten av min familj helikopter. Det var as fränt förutom att jag fick lock i öronen och det sög!

Likes

Comments

hej på er! idag är en sån härlig lördag. just idag är jag hos farmor och nejnej och har ätit kyckling taco🌮❤ och ni kan ju gissa vad jag gör nu efter maten..........pluggar So😄

Likes

Comments