Det var ett tag sedan mitt senaste inlägg, men jag har helt enkelt inte orkar.

I alla fall, gott nytt 2017 alla läsare!!! Hur var året för er? Mitt år var bra, dåligt med alla kändisar som dog under 2016, men annars var det ett väldigt bra år.

2017 började bra då Ed Sheeran släppte två nya singlar efter att ha varit borta från sociala medier och musiken i ett år nu. Låtarna är från hans nya album som man inte vet när det släpps. Jag ska köpa en skiva iaf.

Skolan har börjat igen. Tredje dagen nu, två dagar kvar sen har man klarat en vecka av vad som känns som evigheter. Men jag blir borta en vecka i mars då jag drar till Thailand med familjen i två veckor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig säger jag bara ;)

Likes

Comments

Igår var jag och familjen och såg Phantom of the opera. Jag är en som tycker om musikaler, teatrar och operor, detta var ett av det bästa jag har sett.

Peter Jöback hade rollen som fantomen och Emmi Christensson hade rollen som Christine och båda gjorde det så bra. Scenerna var så snyggt uppbyggda, låtarna var bra, skådespelarna var väldigt bra. Överlag var allt jäkligt bra!!

Jag rekommenderar att se denna musikal. Nästa är att se den på engelska i London eller på Broadway!

Likes

Comments

Igår var det Rix-FM festivalen i Kungsträdgården! Jag gick dit direkt efter praktiken och kom allra längst fram. Lite roligt hur folk har suttit där framme vid staketet i flera timmar, och jag kom dit två timmar innan det började och kom längst fram.

Artisterna som var dör var bl.a.
Timeflies
Magic
Margaret
Sabina Ddumba
Miriam Bryant
Molly Sandén
Danny Saucedo

Jag kom dit för Molly och Danny, men allt annat var oxå bra!!

Likes

Comments

Idag är det första skoldagen för mig! Tekniskt sett så börjar skolan för mig den 12 september, då vi ska ha tre veckors praktik från och med imorgon. Idag ska vi få nya busskort och få vårt matkort aktiverat samt lite information.

Jag är inte glad över att börja skolan igen, men jag är glad att få träffa mina kompisar igen. Har saknat dom som fan.

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag!! Jag fyller 17 år. Jag känner ingen skillnad då jag egentligen inte tycker att en födelsedag ska firas så mycket. Skillnaden är att nästa år blir jag 18 och då tycker jag att det är skillnad då jag blir myndig och "vuxen".

Mina två bästa kompisar kom över påp fika och vi gick sedan ut på stan innan en av dom skulle hem. Dessie bor i Strängnäs men hon sover över hos mig idag.

Imorgon kommer Mickes syster och hennes kille hit tillsammans med sin dotter och stannar här tills i övermorgon.

Likes

Comments

Så... länge sedan jag bloggade. Men jag har som sagt varit utomlands och varit i Skåne, samtidigt som jag har vilat upp mig för skolstart på torsdag. Vi kommer att praktisera i tre veckor utan att vara is kolan för att dom nya ettorna ska kunna lära känna skolan utan tvåor och treor. Själv tycker jag att det är skönt för oss tvåor då vi som fick nya praktikplatser får tre veckor på oss att lära känna platsen mer. JAg fick en konferensanlägning på Vasagatan. Jätteskönt då jag endast behöver åka tåg och inte tunnelbana.

När vi åkte ner till Skåne, hade vi inte s¨tur med vädret. Vi tänkte ta en dag på stranden, men vi åkte runt och gick runt på olika stränder ist. Några dagar innan vi skulle åka hem, åkte vi till ett nostalgia museum i rent 50-tal. JAg är helt kär i 50-talet så det var jätteroligt för mig.

Kort inlägg men en uppdatering iaf.

Likes

Comments