View tracker
View tracker

Bättre sent än aldrig säger jag bara ;)

Likes

Comments

View tracker

Igår var jag och familjen och såg Phantom of the opera. Jag är en som tycker om musikaler, teatrar och operor, detta var ett av det bästa jag har sett.

Peter Jöback hade rollen som fantomen och Emmi Christensson hade rollen som Christine och båda gjorde det så bra. Scenerna var så snyggt uppbyggda, låtarna var bra, skådespelarna var väldigt bra. Överlag var allt jäkligt bra!!

Jag rekommenderar att se denna musikal. Nästa är att se den på engelska i London eller på Broadway!

Likes

Comments

Igår var det Rix-FM festivalen i Kungsträdgården! Jag gick dit direkt efter praktiken och kom allra längst fram. Lite roligt hur folk har suttit där framme vid staketet i flera timmar, och jag kom dit två timmar innan det började och kom längst fram.

Artisterna som var dör var bl.a.
Timeflies
Magic
Margaret
Sabina Ddumba
Miriam Bryant
Molly Sandén
Danny Saucedo

Jag kom dit för Molly och Danny, men allt annat var oxå bra!!

Likes

Comments

Idag är det första skoldagen för mig! Tekniskt sett så börjar skolan för mig den 12 september, då vi ska ha tre veckors praktik från och med imorgon. Idag ska vi få nya busskort och få vårt matkort aktiverat samt lite information.

Jag är inte glad över att börja skolan igen, men jag är glad att få träffa mina kompisar igen. Har saknat dom som fan.

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag!! Jag fyller 17 år. Jag känner ingen skillnad då jag egentligen inte tycker att en födelsedag ska firas så mycket. Skillnaden är att nästa år blir jag 18 och då tycker jag att det är skillnad då jag blir myndig och "vuxen".

Mina två bästa kompisar kom över påp fika och vi gick sedan ut på stan innan en av dom skulle hem. Dessie bor i Strängnäs men hon sover över hos mig idag.

Imorgon kommer Mickes syster och hennes kille hit tillsammans med sin dotter och stannar här tills i övermorgon.

Likes

Comments

Så... länge sedan jag bloggade. Men jag har som sagt varit utomlands och varit i Skåne, samtidigt som jag har vilat upp mig för skolstart på torsdag. Vi kommer att praktisera i tre veckor utan att vara is kolan för att dom nya ettorna ska kunna lära känna skolan utan tvåor och treor. Själv tycker jag att det är skönt för oss tvåor då vi som fick nya praktikplatser får tre veckor på oss att lära känna platsen mer. JAg fick en konferensanlägning på Vasagatan. Jätteskönt då jag endast behöver åka tåg och inte tunnelbana.

När vi åkte ner till Skåne, hade vi inte s¨tur med vädret. Vi tänkte ta en dag på stranden, men vi åkte runt och gick runt på olika stränder ist. Några dagar innan vi skulle åka hem, åkte vi till ett nostalgia museum i rent 50-tal. JAg är helt kär i 50-talet så det var jätteroligt för mig.

Kort inlägg men en uppdatering iaf.

Likes

Comments

Snart är set dags! På fredag ska jag äntligen till Bulgarien, längtar som fan. Idag kommer jag att packa min väska lite grann, kanske helt.

På torsdag ska vi lämna Spencer på hunddagis och Messi ska vara hos min mamma, kommer sakna Messi mycket. Mamma oxå.

Just nu sitter jag på bussen påväg hem till pappa så jag kan börja packa👍🏼

Likes

Comments