View tracker

-sant så sant-

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


Skuggor från igår som följer våra spår, vingarna som slår helt nära nu, ekot från en tid vi hoppades var över gör sig klart för strid, 

vi har inte råd att tvivla på oss själva, vi har inte råd att tveka mer, väck mig ur min sömn och få mig att göra, göra nått åt allt som sker nån gång

Likes

Comments

View tracker

​Hej på er! 

Det var ett tag sen jag skrev nåt här. Men känner att jag måste skriva av mej lite eller nåt sånt. Behöver helt enkelt tänka på nåt annat en stund. 

Veckorna som har gått sen jag skrev nåt har egentligen varit riktigt bra, det har liksom rullat på med vecka,helg,vecka,helg och så jobb,jobb,jobb har inte riktigt funnits nån paus ingen stund att bara ta det lugnt och tänka. Har varit hemma en kväll de senaste veckorna. Har helt enkelt för mycket att göra. För några år sen skulle jag aldrig klara att vari borta hemifrån flera kvällar i rad, jag tyckte liksom mer om att vara hemma än någon annanstans. Det gör jag ännu, min absolut favorit plats i världen är hemma med min familj. 

Men har inte riktigt haft tid att vara hemma på sistone, vilket har gjort att jag inte riktigt har hunnit ta det lugnt eller riktigt hunnit tänka på vad som händer. 

Jag är en sån som tänker och funderar mycket, jättemycket. Funderar på allt. På vad som händer i världen, skola, vänner, vad folk tycker, andras åsikter, mina egna åsikter, vad folk tycker om mej, alltså typ allt, och då man går runt i ett moln av stress och inte riktigt hinner tänka lika mycket som man brukar, blir det oftast så att då man får den stunden där man hinner at det lugnt och tänka (t.ex idag) så tänker man på allt samtidigt och så blir allt jätte rådigt.

Tror att det är flera än jag som känner såhär, så det jag tycker att vi skall göra är att försök minska på allt vi är stressade över, försök ta bort allt stress ur ditt liv och lämna kvar det som känns roligt. 

Försök att ha tid att sätta er ner och t.ex. skriva av er (som jag gör nu), skriv om exakt vad ni vill, om det som stressar eller som gör er nere, om det som är positivt i ert liv eller vad som helst annat. 

Bara försök ha tid med er själv och låt er själva tänka, tänk på allt ni har funderat på, tänk på ALLT. Det bästa med tankar är ju att bara DU kan höra dom ingen annan kommer nånsin kunna höra dina tankar om du inte väljer att dela dom med någon. Dina tankar är för dej. 

Det var egentligen allt jag ville få sagt, glöm aldrig att ni är fina och fantastiska som ni är!  

Likes

Comments

*älskadeälskade storasyster*

Hej på er!

Onsdag är det idag, det positiva med idag är att jag slutar redan 14.20(!) men just nu känns det nog otroligt tungt och länge till det... lunch om 45min sen dubbel engelska och sen hem, men jag kämpar vidare och ska klara den här dagen också.

Men höni jag vet inte riktigt vart jag vill komma med den här bloggen men jag tänker fortsätta skriva och hålla på så länge jag orkar och vill. Just nu tycker jag iallafall att det är kul och så men vi får se vi får se vart det här leder. I framtiden (eller redan idag) vill/tänker jag även börja skriva av mej av tankar och åsikter och sånt jag tycker är viktigt.

Men nu måst jag fortsätta lyssna på psykologin så vi hörs lite senare och så får vi se vad ni får läsa om då!

Likes

Comments

Tjoo!

Idag e humöret på topp, vakna i tid å for med pappa å kolla lite grejer om mitt förhoppningsvis framtida körkort, sen kom ja hem sov lite städa lite.
Just nu sitter ja å pratar med Malva och Tuva, elr jaaa pratar kan man int säga att vi gör utan vi råkar bara sitta i samma rum...

Annars e planen idag att jag ska träffa Elsa och hitta på nåt kul, och så sku jag villa fara å springa lite menmen vi får see^^

Likes

Comments

Här är två av mina absoluta favoriter just nu, både skorna och kepsen är från adidas.

*Adidas kepsen köpte jag på stadium för några veckor sen och skorna är köpta för mååånga år sen så har ingen aning om varifrån dom är. *

Likes

Comments

Tänker ta lite av er tid å skriva lite om vädret dom senaste dagarna (förlåtförlåtförlåt vet att man int vill läsa om vädret men nu blir det så), jaa men vädret ha stört mej nåt otroligt påriktit!
Det åskar,blixtrar å ösregnar å sen helt plötsligt är det hur soligt som helst, och för mej som tycker om att ha saker under kontroll och tycker om att veta vad som händer (t.ex. kollar jag olika väder appar flera gånger per dag så att jag hela tiden ska veta hur vädret är och skall bli...). Jag tycker helt enkelt om att ha koll på saker å ting.

Och vädret är ju en sån sak som jag absolut int kan påverka på nåt sätt, därför blev det här ett surt inlägg om vädret^^ Alltså hahah höni javet int ens om man hängde med i mina funderingar nu, men så får det vara.

Gonatt, å så hörs vi!

Likes

Comments

hejsan!
På Bilden ovanför ser ni ett armband som jag fick på posten av vendela igåg.
På armbandet står det "i say no drugs" superbra tycker jag! Vendela förklarade också att pengarna som dom får in går till att dom kan åka runt i skolor och föreläsare om droger, så pengarna går ju till en bra grej också!

Jag googlade runt lite och hittade en hemsida där man hittar massor av information om deras arbete, man kan även beställa sin egen tskjorta med tycker "i say no drugs" eller ett likadant armband som mitt. Här är sidan http://www.isaynodrugs.org/sveriges-coolaste-forebyggande-drogkampanj/  
så nu tycker jag atr ni alla skall gå in och iallfall läsa lite!

Likes

Comments

hejsan!

Livet rullar på och skolan känns lite tung just nu... känns som om jag har allt för mycket att göra både i skolan och annars på fritiden. Idag har jag modds,psykologi,engelska,fysik och gymnastik en väldigt lång dag, slutar kvart över 4 och ska på ett möte klockan 5, kommer springa dit genast efter gymnastiken alltså väldigt svettig och ofräsch... kul! Nää men om jag skall vara lite positiv istället så är det jätte härligt vårväder och mamma kom hem från Sydafrika igår vilket är kul! hon hade även tagit med sig dom otroligt goda Sydafrikanska fruktrullarna var första gången jag åt såna på 6 år! dom var godare än vad jag kom ihåg!

Men höni nu måst jag göra lite skola så vi hörs sen! ta hand om er!

​*En dålig bild från sommaren men i brist på annat får det duga...*

Likes

Comments

hejsan svejsan!

Här är en bild på ett par nygammla skor som ja verkligen är käääär i! Ett par retro aktiga addidas skor i grönt och gult, dom har luggit i garderobern ett bra tag men hittade dom som tur är. passar perfekt till det här fina vår vädret.

Likes

Comments