Tack för ny vecka. Känslostorm hela helgen och ont i hela kroppen. Jag är ofta envis och visar en sprallig och ytlig värld i sociala media men jag kan lika gärna ligga i en soffa ibland och ha enorma magsmärtor som i fredags. Skillnaden är att jag ofta inte kan ligga still och offrar några minuter till att ta någon bild eller ta värktabletter för att orka hälsa på någon för att sedan vara helt slut. Ibland önskar jag att jag bara kunde ligga där i soffan eller sängen och vila utan att bli stressad av att ta det lugnt!

Jag har gråtit, skällt ut nära och kära men också umgåtts och fått så mycket kärlek tillbaka. Jag är van med uppmärksamhet och när jag inte får den av mina nära blir jag frustrerad.

Likes

Comments

Så var det måndag och en helt ny vecka igen. Vi går mot mörkare tider och jag älskar det samtidigt som jag hatar kyla. Jag som älskar mys, älskar när det är dags att tända doftljus och mysa ner mig i varma stora kläder och dricka TE i mängder, mums. Idag har jobbdagen gått lite väl fort, har tänkt igenom hela livet och känt sådan tacksamhet och stolthet över vem jag är idag. Jag har nog alltid gått min egna väg och aldrig tyckt som någon annan! Ska dricka kaffe i mängder, skoja, en kopp om dagen och sedan springa upp till gymmet för ett ryggpass med Emmelie. PEPP PÅ LIVET!

Likes

Comments

God morgon söndag, du är välkommen med så mycket kärlek. Jag har sett fram emot den här dagen så länge, att få kramas och umgås med släkten och bara vara är något jag behöver just nu. Jag ändrade mina planer i sista sekund igår, satt färdigfixad för att dricka drinkar men sedan kände jag bara, nej jag orkar verkligen inte.. tvättade av mig sminket, handlade mat och somnade sedan vid tio. Vaknade pigg vid sju och bestämde mig för att åka till gymmet och köra lite cardio, bästa beslutet någonsin. Nu kaffe och sedan fixa mig för att fira min prinsessa som fyller 1 år nästa fredag, förstår knappt det. <3

Likes

Comments