Men hur mysigt hade vi det inte? mosters lilla prinsessa, gud vad jag saknar lediga dagar tillsammans med familjen. Två veckor kvar, sen får även jag semester i en vecka och några dagar vid jul såklart, så underbart!

God morgon! Min motivation till livet är fortfarande kvar och jag njuter av att min energi är tillbaka, inte hundra procent men jag är så mycket piggare och mår bra inombords. Körde igår mitt första tunga pass på några veckor och det kändes bra, inte ont någonstans och huvudvärken är som borta. Jag kommer fortsätta att gå på massagen för att underhålla musklerna, jag vill aldrig någonsin behöva begränsa min träning igen eller behöva leva på alvedon/ipren varannan dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God förmiddag! Tog en rejäl sovmorgon till halv tio idag, gick direkt upp och fixade kaffe och sitter nu mätt framför datorn efter en rejäl proteinfrukost. Jag slarvar med proteinet så vidrigt mycket, det är inte konstigt att det aldrig händer något med min kropp haha.. Har haft en lugn och fin helg, Emmelie kom hit i går kväll och vi fixade lite knäck och pratade om allt och inget. Jag säger det om och om igen, man behöver ingen psykolog när man har Emmelie, det finns ingen som är så klok som hon. Hon vänder min negativitet direkt och är alltid så positiv till förändringar.

Ska ta det lugnt idag också, samla energi för att orka en ny vecka. Det känns lite lättare nu när jag jobbar med en nära vän, jag är så glad att jag har turen att jag kan få prata av mig dagligen, eller bara vara tyst. Jag behöver inte låtsas må bra helt enkelt. Mitt minne börjar komma tillbaka, jag var som sagt nära ett riktigt break down. Grinade varje dag, var iskall mot människor i min omgivning och hade ont i hjärtat dagligen. Kunde inte fokusera eller lyssna när andra pratade, allt handlade bara om mig och mig hela tiden för jag orkade inte lyssnade på andra. Det var varit vidrigt att må så, att hela tiden vara sur, det tog all min energi och så fort någon rörde mig stelnade jag till. Jag har levt i ett förhållande där jag har fått lära mig att det är töntigt att må dåligt och därför har jag alltid skämt över att berätta, sist fick jag höra att man inte bara kan grina utan anledning men när kroppen säger ifrån och allt brister utan någon anledning så är det svårt.

Likes

Comments

Lördagsmorgon och jag känner mig mer pepp på livet än någonsin. Jag börjar att inse att jag ofta spenderar tid med människor som tar all min energi eller bokstavligen vill trycka ner mig, säga mina fel eller pika mig som gör att jag oftast söker trygghet och aldrig känner mig säker på mig själv. Varken som vän eller partner ska man få höra nedlåtande kommentarer om en själv, eller påhopp om ens utseende. Aldrig någonsin har en annan människa rätten att trycka ner någon annan för att själva känna sig bättre eller må bättre för stunden, aldrig. Gör slut med den relationen direkt!

Jag har faktiskt bestämt mig, 2018 ska bli mitt år och jag ska faktiskt börja med samtal. Min värld handlar om ytlighet och jag känner att jag vill bli starkare inombords, jag tillåter alltid att andra människor kör över mig. Det är dags att det får ett slut!

Likes

Comments