God morgon! Har sovit så himla skönt inatt och vaknade pigg klockan 05 idag, ser fram emot att faktiskt åka iväg till jobbet och bara umgås lite. Jag har insett att jag är en människa som måste ha rutiner för att fungera, jag har sovit bort varje eftermiddag dessa dagar för att jag blir så trött av att inte göra någonting. Att ha sovmorgon förstör mina dagar! Jag har varit väldigt grinig och låg och det avskyr jag med mig själv..

Drog iväg till gymmet efter flera timmars sömn i soffan igår och körde ett armpass med Felicia. idag blir det en vilodag från gymmet, skönt att få vila musklerna lite efter att ha kommit igång med träningen igen! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God förmiddag! Kikar igenom mina bilder från senaste veckan och jag kommer verkligen att sakna alla fina promenader. Jag fryser väldigt lätt och hatar att gå när det är kyligare ute så då blir det alltid gåbandet på gymmet om jag ens orkar röra på mig haha. Det finns nog ingen latare människa än mig! Startade denna tisdag med kaffe hos Ninni, skönt att få prata av sig direkt på morgonen, en dusch hemma hos mamma och nu kaffe framför Youtube. Det blir lugna dagar nu under semestern och imorgon är det dags för utbildning, ser fram emot att få spendera dagen med Michelle. Ser fram emot helgens sista festligheter för denna sommar och sedan är jag redo för mysiga kvällar i soffan med tända ljus och te. Ser faktiskt fram emot hösten när jag tänker efter, jag älskar mys så filtar och doftljus är drömmen för mig.

Likes

Comments

God morgon! Klockan ringde 07 men jag kom verkligen inte ur sängen först, mina trötta ögon vann och jag snoozade vidare. Dricker äntligen mitt morgonkaffe och peppar igång med musik innan några klipp på Youtube. Folk blir alltid så förvånade över att jag alltid har så dåligt med batteri på telefon men det första jag gör när jag vaknar är att sätta igång musik och dansa haha, och är jag ensam så har jag alltid musik eller podd i lurarna. Jag kan inte leva utan mina hörlurar, på riktigt!

Blir nog en skön första dag på semestern, strålande sol och värme. Ska försöka att få lite färg så jag inte ser ut som ett spöke till helgen.

Åkte till gymmet med Felicia i går kväll och passet blev tungt, herregud men jag klarade det galant. Ska bli spännande att se min egna utveckling under hösten. Jag vill tillbaka till vikterna jag annars leker med. Det känns som om jag är redo att satsa på träningen igen, efter allt grått dessa veckor så kan allting bara bli bättre och jag kan bli lycklig igen!

Likes

Comments

En fin söndagsfrukost med Felicia idag. Bloggen har legat nere och mycket har hänt sedan sist, men jag tänker inte låta mina känslor ta över denna gång. Tråkiga, ledsna blogginlägg kan jag stå över ett tag känner jag! Sanningen är att jag tappade bort mina känslor efter begravningen och har inte hittat tillbaka till mig själv igen, men jag bearbetar sorgen på mitt sätt helt enkelt.. Gick på semester i fredags igen, så fruktansvärt skönt. Firade kvällen med godis och slocknade tidigt i soffan. Igår hade vi en riktigt tjejkväll, bjöd två av mina närmaste vänner hem till mamma och bara pratade, åt kladdkaka, drack kaffe och skrattade hela kvällen och såklart fattades några tjejer men nästa gång.

Ska dricka upp mitt kaffe och sedan ta tag i all tvätt innan gymmet, det är dags att ta tag i min form. Jag får panik när någon kramar om mig eller tar på mig och så vill jag inte ha det. Jag vill vara stolt över min kropp, känna mig stark och snygg. Ska även träffa Emmelie idag, jag har varit så dåligt på att visa min uppskattning och jag ser fram emot att få prioritera på mitt sätt igen! <3

Likes

Comments