Hej bloggen jag sviker dig emellanåt
Men skyller på att jag denna vecka och veckan innan drog kortaste stråt.
Klyshig förklaring och fult rim, allt är bra men jag är tyst om saker jag egentligen skulle vilja skriva om men inte kan...än.

Lite nytt som hänt är iaf att jag har hållt i fler lektioner i veckan och börjat rida in Jasper, en av de nya hästarna som kom för ett tag sen. Han kan inte mkt alls och är halvt galen och känslig som bara den men duktig ändå och lär sig snabbt. Supermysig att ha och göra med och nu har jag ansvar att rida honom varje dag.

Om mindre än en månad är min modiga familj här och då har vi två underbara veckor ihop i Port Douglas. Inte allas mamma, pappa och syster som ger upp svenska midsommaren för att komma och hälsa på här borta hos mig.
Det är min favorittanke just nu. Att de snart är här.

I Augusti drar jag och mi compadre Britta tillbaka till Sydney och lever ut våran kärlek till den staden.
Blir att bo ihop, fixa ett hyffsat jobb och leva storstadsliv igen efter allt lantliv. Saknar sååå att kunna bestämma vad man vill göra av sin dag, välja att vara bland folk eller ta det lugnt. Shoppa, ta en kaffe och titta på folk och vara fri.
Har lovat mig själv ögonfransförlängning, nya kläder, VS, massa goda smoothies och stranden precis när jag vill.
Bara för att nämna nått ;)
Kommer bli bäst, känner staden och har lämnat backpacker livet in the past då, längtar emellanåt, även fast jag kommer sakna hästarna.
Adios for now!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments