Hey amigos, det va ett tag sen men..

a) jag lever

b) och jobbar kvar i racing stallet 

c) har dock bara ca en månad kvar i Sydney :(

d) men har en ledig söndag idag och passar på att skriva

Sweet. Vad har hänt? En del faktiskt..har uppgraderat mig på jobbet och får nu rida, hela systemet på jobbet handlar typ om att klättra på stegen upp i sadeln, supertöntigt men "man är" lite bättre och lite viktigare om man sitter på en häst i vissas ögon. Så antar att jag gick från att vara inte så jätteviktig till att vara helt okej viktig. I mean PLEAASE.  Vi jobbar med att träna upp hästarnas kondition och att ta dom från ena jockeyn till den andra. Dagarna går rätt så snabbt, känns som solen går upp lite snabbare och i dagsläget får jag ju betalt för att rida så livet kunde varit värre. Anyway, finns som sagt många och åter många speciella peeps på jobbet men har börjat hänga med allt fler helt normala och supergulliga kollegor utanför jobbet och det har varit lite bbq, pubande, fikande och annat roligt vi hittat på. Har ju dessutom fått åka på racing tävling med en häst, Golden Aro. Superfin och han kom 2:a i sitt race så det var man ju såklart stolt över. Det vi gör på tävlingar är i princip att vara hästskötare och se till att den häst du har med dig har det bra och är på rätt plats vid rätt tid osv.

Vemodig känsla i kroppen att Australien året snart är över, känner mig som en veteran som kan det här landet nu, och tackar mig själv varje gång jag får ångest att lämna allt här att jag faktiskt gjort 3 månader farming så jag får komma tillbaka ❤ En tröst och mindre stressande!

Måste dock erkänna att få komma hem och vara HEMMA ska bli sjukt skönt och det har självklart vissa fördelar, plus såklart att jag längtar så efter er där hemma. 

Mamma skvallrade nyss om också att vi kanske ska på semester under julen, vart vet jag inte än, det är min resgalna far som håller i trådarna. Julafton är dock helig för mig. Denna julafton SKA jag fira i sverige, så som vi alltid firar den. Traditionell style. Vet inte om jag nämnt det men förra julafton här i Sydney va katastrofal! Haha. 

Nu ska jag till Wollies och köpa nått gott, se en film och bli tjock. 

Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments