Än så länge har veckan inte varit något speciellt. Vardagen på farmen har kommit ifatt mig och när jag inte jobbar och rider tar jag det mest lugnt med de andra eller för mig själv i min lilla stuga. Som en piga. Men vafan. Kan va skönt det med. Idag har jag inte gjort mkt alls, men man måste ha sånna dagar också!
En månad har snart gått här så tiden rullar ändå på bra.
Jo, fasiken! Igår hände något supersött, hur lodigt som helst men något jag är såååå svag för!
En av getterna här på gården födde två killingar. Två gosisar. Hur gammal jag än är så är det bland det bästa jag vet. Djurbebisar. Såklart befann sig min mobil utan batteri i min säng på mitt rum..men kan säga att de var som SOCKER! Förlåt för att ni just nu läser en bondes blogg men aa that was the big happening so far! Imorgon och fram till sön väntas jobb och många fler timmar i sadeln. Sweet. Tränar just nu tre olika hästar. Dee, June och Twinnie och så har vi ridturer med "costumers" som de säger här både morgon och em. Busy busy Innn som japanerna här säger, ja de säger inte mitt namn rätt och har sisådär engelska. Men de skrattar ofta efter varje mening så de menar nog bara väl.
Nu precis tjatade jag till mig att vi skulle se på Saw här i vardagsrummet, fick med mig en till som ville. Japaner är inte mkt för skräckfilm. Behöver nån som är lite mer som jag här känner jag! :(
Oh well..tv:n funkar inte längre så det blir inget ändå! Haha, livet på landet <3

Bild från Fraser Island. En ö byggd på sand, för er som är intresserade.
Natur att dö för och vatten som man tyvärr inte får bada i. Kryllar nämligen av hajar.
So long! :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments