vart en riktigt bloggtorka tyvärr, men hoppas motivationen kommit tillbaks.
vad som hänt under tiden är massa saker har spenderat tid med mina favoriter samt handlat massa möbler. som sagt jag å chrille har fått en lägenhet i piteå, ska bli så himla mysigt.
hann spendera massa tid med mitt hjärta nu när jag varit ledig massa dagar samt att hanna joina oss på en shopping dag. är ledig idag så ska ta itu med tvätthögen sen blir bara kvalitets tid med min fina mamma.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

vart en väldigt lång blogg torka, delvis pga av jobb men även livet. har hänt så sjukt mycket men nu börjar alla bitar äntligen falla på plats.
har spenderat några dagar i pite med chrilley, varit å kollat på en lägenhet som vi tackade ja till å blir pitebo i mars. har än inte insett vilken omställning det kommer bli men är övertygad att det kommer bli bra.
julschemat har kommit ut å är ledig mer än vad jag trodde, skönt de!
ligger för tillfället i sängen men två täcken å vill inte ens tänka på att jag måste ut i kylan senare.


Likes

Comments

helgen sprang bara förbi, har jobbat denna helg som jag kommer göra de två kommande. i fredags kom chrille hit efter jag hade hämtat mammas bil, blev lite lägenhets talk å kollande sen hjälpte vi mamma å handla.
vart sedan tvingade å laga middag som bestod av klyftpotatis å kyckling, vi lyckades bättre än vad vi trodde.
lördag bestod av jobb å sen tacos mys.
idag har jag jobbar sex timmar å är döds trött, vill bara somna i dom där perfekta armarna så sängen inte känns så himla stor.


Likes

Comments

oppps glömde bort att jag hade en blogg, ska bättra mig. halloween har passerat vilket vart en lyckad kväll men mina favoriter, mindre lyckad vart dagen efter då man mådde som man förtjänade. blev bakis käka med chrille på challe sen myste vi på hela söndan.
idag är det torsdag å tre jobb dagar är avklarade samt mycket lägenhets tittande å finslipat mitt cv.
imorron är jag ledig och ska spendera dagen i soffan med massa serier.
Likes

Comments

idag innan jobbet hann jag in på h&m där jag hittade en långärmad klänning som jag kan på halloween, de var på tiden. slutade klockan åtta idag då jag plockade upp hanna i stan.
spenderat kvällen med å ta igen lite snack med min bästis, imorron väntas som vanligt sen bara mys med min favo kille.


Likes

Comments

till middag flippade min man burgare å pommes, vart sjukt mätt. sen chillade vi bara innan han skjutsade mig till bussen, väl framme i lule plockade emps upp mig så hann vi med lite snicksnack. imorron väntas jobb inte taggad alls.


Likes

Comments

chrille stod på busstationen å väntade som vanligt sen for han på systemet å jag på h&m sen for vi hem å ba myste hela kvällen lång.
idag vaknade jag upp utan chrille som hade farit å jobbat, så typiskt att vi alltid jobbar om varandra. ligger nu å kollar kodnamn lisa tills chrille kommer hem.


Likes

Comments

söndag idag å har typ ångest över hur fort varje vecka går, har hunnit jobba idag åxå vilket inte va de roligaste när det är lönings helg.
när jag slutade så drog jag å hanna en pw på mattisberget, vilket var befriande. imorron ska jag å sminka mig på make up store innan jag sätter mig på bussen till min favorit.


Likes

Comments

klockan är just nu 00:21 å jag ligger i sängen för att få lite skönhetssömn. har spenderat fan på jobbet har varit mycket folk så man är gode slut i skallen, kom hem kring halv sju käka middag å sen har jag inte gjort någonting. chrille jobbar åxå helg nu när jag jobbade hela helgen så blev en kväll framför tven med alicio.


Likes

Comments

igår jobbade jag till sex sen for jag hem, efter de så kom hanna över ÄNTLIGEN hon har spenderat tre veckor ifrån mig i usa.
fick massa fina saker thank u!!!
krigade upp vid halv åtta idag för att skjutsa mamma till en konferens, inge kul å köra bil när det är snö storm. väntar på att hanna ska vakna så ska vi till stan å kolla på lite grejer inför halloween, sen blire jobb till åtta.


Likes

Comments