Hej!

Jag läser en blogg som 2systrar har som heter Anna och Emma Elfstrand och deras blogg heter "Elfstarnds.se". Och dem har gjort en "vem av våra hästar..." och jag har ju ingen egen häst men jag rider på 3ställen så jag tänkte välja 1häst från varje ställe, dem jag har valt är Noohr, Kammen och Kyra.

Noohr: Den jag skriver mest om som jag är typ medryttare på.

Kammen: En som står på sveden som jag skrivit lite om.

Kyra: En som står på Sör sällnes islandshästar, jag har inte skrivit jätte mycket om henne.


Vem är charmigast? Noohr, han är den som alltid kommer fram i hagen och som alltid vill mysa och ibland går det nästan inte att rida för att han är så mysig.

Vem är den största godis-grisen? Noohr, helt klart om han får en morots bit i hagen så ska han ha mycket mer och försöker nå ner i fickan, men han är inte naffsig eller så utan bara en stor godis-gris.

Vem är ambitiösast? Kammen, är det utan tvekan den mest ambitiösaste, han vill alltid göra rätt och är den perfekta ridskole hästen är aldrig dum (nästan).

Vem är busigast? Alltså ingen är direkt busig skulle jag säga så Ingen.

Vem är mest lättriden? Kyra, jätte -lyhörd hon är ju islandshäst och dem är ju kända för att vara lyhörda, hon är verkligen så snäll och lättriden.

Vem är mestsvårriden? Noohr, han behöver ganska mycket drivning och är ganska svår att få riktigt framme för skänkeln.

Vem är snällast? ALLA!


Det var det här inlägget som jag hoppas ni tyckte om, ni får gärna skriva vad ni vill se för inlägg.

Haade!

Linn

​Har jag skrivit om Stitch? Här är från min första lokala tävling. Haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om min dag.

Vid ungefär kl 10 åkte jag och mamma till ica och handlade men jag köpte inget specielt.

Sen åkte jag, mamma, Hanna och hennes mamma till en hästloppis på Lassolsgård, det var många som sålde massor av grejer så jag tänkte berätta vad jag köpte:

-En Gina Tricot pike i Falsterbo collektionen

-En "vardaglig" tröja

-en reflex väst med dragkedja

-En tävlingspike från agria

Sen så när jag kom hem skulle vi fira min bror som fyller 19år, så vi har precis firat honom och nu ska jag bara  kolla på tv och sen sova.

Imorgon ska jag rida Noohr och sen ska jag rida på sveden på en häst som heter Aja.

Haade!

/Linn

Likes

Comments

HEJ!


Jag tänkte att jag skulle berätta om hoppträningen igår. Vi hoppade 5 1/2 det är att man har ett hjälphinder så är det 5 1/2m fram till stigsprång, det gick jätte bra och hon hoppade så mjukt och fint. När vi hade hoppat det några gnger tog Cilla (min ridlärare) bort hjälphindret så vi hoppade bara stigsprånget, och sen skulle vi säga om det var lättare eller svårare än med hjälphindret. Jag märkte ingen jätte stor skillnad men det var nog lite lättare med hjälphindret, och det hör man ju på namnet, "Hjälphinder". Idag fick jag höstlov och det är så himla skönt.

Det var allt för idag.

Haade!

/Linn​

Likes

Comments

​Hej!

Igår red jag Noohr ute barbacka i mörkret, det var jättemysigt men ändå lite läskigt. Hela vi var fulltäkta med reflexer och nu säger jag något som ni alla redan vet, men kom ihåg reflexer när ni rider för det blir ju mörkare fortare nu på kvällarna och så är det ju älgjakt. Älgjägare får ju absolut inte skjuta om dom inte är helt säkra på att det är en älg, men det kan ju komma en älg springande framför en så skjuter någon och då blir det inte så bra. Det kan ju också finnas idioter som skjuter fast dem vet att det är en häst och en ryttare men dem skjuter ändå, men då om man har reflexer är det svårare för han/hon att komma undan.

Idag hade vi studiedag och jag har vart hemma och städat och baka havrekakor och cupcakes.

Imorgon ska jag rida på sveden på en häst som heter Lady hon är ganska ny men har hoppat1m på Irland hon är en c-ponny så det är ju La. Jag gillar henne jättemycket för att hon känns så outbildad men ändå kan hon så mycket.

Det var allt för idag!

Hadee!

/Linn

Likes

Comments

Hej!

Idag tävlade jag Kemmen på Fars/sveden tävlingarna, först red Hanna och hon fick 4fel sen var det typ 10st innan mig och under den tiden hoppade jag bara en gång på räcket och en gång på oxern. När jag kom in var han sk*t pigg men vi fick tyvärr 4fel men det var helt mitt fel för att jag slappnade av, men jag är jätte nöjd.

Sen på eftermiddagen red jag Noohr och då hoppade jag en serie med en studs, 1galopp språng hinder och 2galopp språng till ett hinder och på andra sidan hade jag ett "läskigt"hinder bestående av 2 vattendunkar och 2 krubbor. Han var sååå fin och jag tror han aldrig har hoppat studs förut så jag är jättenöjd över honom. Första gången hoppade han första hindret i studs serien men mellan hindrerna stannade han och bah "ska hindret vara så här nära" men efter det gick det jättebra förutom en gång då han hade lite mycket fart in så då när det skulle vara 2galoppsprång tog han ett och sen ett super språng så jag åkte fram på halsen och det ända jag tänkte var "hur ska jag ramla av på ett snyggt sätt..." me et gick bra och jag kom tillbaka till sadeln igen.

Det var allt för idag!

Hadee...

/Linn

​Finaste Turisen!

Likes

Comments

Hej hej!

I söndags var det ridskolemästerskapen på sveden och jag, Alice och Ella var med. Jag red dressyr det var lc:1 ella hoppade le och sen var alla med på ett teori prov. Vi red både dressyren och hoppningen på en ridskolehäst som heter Camato men kallas för Kammen. Vi var i särklass det yngsta laget det var bara en annan 13årigng med (alla vi är 13år) och på teoriprovet kom vi 4 av 7 så vi är jättenöjda. På dressyren fick jag 56% och är relativt nöjd, när jag kom in på dressyrbanan var han jätterädd för bordet och skyggade sk*t mycket, men det löste sig. I hoppningen fick Ella 22p av 30 tror jag och han rev 1 men han hade ju varit med hela dagen och var nog lite trött.

I helgen ska jag och Hanna rida en clear round på Kammen och det är en ld (80cm) och jag är jätte taggad och nervös heheh.

Det var nog allt för detta inlägg

Jag och Noohr på våran första clear round på 50cm, då gick det inte jättebra..

Likes

Comments

Hej!


Det känns som att jag alltid börjar mina inlägg med "förlåt att jag inte bloggat på ett tag" men nu har jag bestämt mig för at lägga in bloggning i min kalender.

Idag var jag, min pappa och min bror på stan för att det är International food week här i Falun, men vi hittatde inget så vi åt pizza istället.

Imorgon ska jag på dop för att mina 2 tremänningar ska döpas. Med Noohr går allt bra och jag har hittat ett sätt att få honom lite mer vaken,det är att rida fram honom på ängen och sen går jag in på banan och rider det jag har tänkt att göra.

Jag har en fråga och det är om ni vill ha en bloppis här???


Ha det så bra!

Kram Linn

​TB när det var varmt!

Likes

Comments

HEJ!

Jag har ju som ni säkert förstår tagit en bloggpaus. Men men. Jag har börjat på ny skola och än så länge tycker jag att den är bra. I oktober ska jag o kanske min kompis Hanna tävla Kammen (Camato) på Fars hopptävlingarna, det är en 80clear round.
Med Noohr går allt bra tycker jag faktiskt.

Haade!

Likes

Comments

​Hej!

Idag frågade min kompis Hanna (kolla in hennes blogg nouw.com/hannalundberg) om jag ville bli medryttare på Ned (med henne). Jag ville det såklart men jag trodde jag skulle vara för lång på honom men då sa Hanna att hennes syster som är 20 nånting och Neds ägare kan rida på honom. Så imorgon ska jag följa med Hanna och kanske rida honom. Om ni vill veta mer om Ned kolla in Hannas blogg.

Hadee!

Likes

Comments

Hej!
Hur mår ni?
Idag skulle jag ha tränat för Linnea med Noohr men på morgonen regnade det så vi struntade i det och ska ta den på söndag istället. Men jag o mamma åkte ut vid kl 14 och bara tog en skritttur barback (jätte mysigt).
Imorgon ska jag o mamma till mormor och morfar så då blir det inte så kul för er...
På fredag kommer mina kusiner och stannar över helgen så då blir det inte så mycket uppdatering heller. Ni får skriva tips på inlägg ni vill läsa.
Ha det så bra!

Likes

Comments