Som jag sagt i ett tidigare inlägg så har en ny blogg varit under uppbyggnad och i och med att idag är det dags (för min del) att återgå till skolan och idag börja om på nytt med ny ort, ny kommun, ny skola, nya lärare och nya vänner, så är det också på tiden att byta bloggportal och göra lite förändringar. Jag gillar omväxling och det har jag alltid gjort (det vet ni som följt mig så pass länge), så därför hänvisar jag er istället till följade adress för att fortsätta följa mig: http://linnneakarlsson.devote.se  

Ha det bra! Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagar som denna borde inte existera.. Kryper därför ner i en obekväm bäddsoffa och sover. Hoppas att man vaknar upp något gladare imorgon. Adios

Likes

Comments

hemkommen för en liten stund sen ifrån..ni kan aldrig gissa.. SIMTRÄNING.. Det kan man ju kalla länge sedan. Tror det är 3 månader sen. Var riktigt jobbigt att träna idag så jag gick upp efter 1 timme och 10 minuter därför att jag var helt slut och mådde illa, tack vare att jag tagit i för mycket.. Jag gjorde också tabben att träna utan mat i magen. DET SKA MAN ALDRIG GÖRA MINA VÄNNER. Men sanningen är den att jag hann inte äta innan jag skulle stick iväg för i eftermiddag har jag varit upptagen med jobb här hemma, så som klippa gräset, köra in ved och som en liten bonus så tvättade jag mina cyklar lite och sopade garaget. Nu är både gräsmattan, cyklarna och garaget jätte fina! 

Imorgon ska jag fortsätta med lite små jobb och så kommer även min prins hit för vi ska iväg på fredag på ljungbydagarna med min broder. Blir nog lite festligheter där. Måste kila, ska ta och kolla OTH och sen sova. jag är dödstrött!!! 

Likes

Comments

Sover själv i natt utan tose...TOMT SOM SATAN. Antar att det är dags att vänja sig, snart börjar skolan och vi återgår till att bara ses på helgerna. Kommer bli jobbigt detta!
4 dagar kvar av lovet, vart tog alls veckor vägen?
Filosofi såhär på kvällskvisten när man ligger nerbäddad med 9A tröjan och gosar. Godnatt finisar!

Likes

Comments

Helt klart. Man märker av att det börjar gå mot mörkare och kallare tider. Varför vet jag det? därför att jag är ensam i huset igen. 

Sedan sexan (tror jag) har jag alltid varit hemma själv när det går mot höst- och vintertider. Min pappa jobbar skift och mamma bor inte här eftersom mina föräldrar är skilda. Man märker hur mycket man uppskattar att det är någon mer i huset när man är hemma när det börjar bli mörkt om kvällarna. Inte för att jag är mörkrädd, men jag är sällskapssjuk! Allt är så tyst i huset och har verkligen ingen att snacka med, inte ens ett husdjur. Förhoppningsvis så blir det inte lika tråkigt denna veckan, men här är jag. Kväll ett av många kvällar ensam hemma. Trevlig höst! 

 

Likes

Comments

Som rubriker brukar göra, sammanfatta inläggets handling och det stämmer helt klart! Några av er har kanske märkt att min uppdatering varit ganska dålig under den sista veckan och det beror på 2 saker. 

Ett: har inte haft den direkta tiden till att skriva varje dag och komma på kreativa inlägg. kreativiteten har inte varit på min sida om man säger så.. 

Två: min andra blogg är under uppbyggnad och tar tid att få iordning så att jag blir nöjd och att övergången blir bra och smidig. Vill liksom inte byta till en blogg som är tråkig och som inte är färdig utvecklad för det lockar inga läsare precis. Min tanke är att byta till den andra bloggen i samband med att jag börjar skolan och börjar på ett nytt kapitel i mitt liv genom att komma till en ny skola och ny kommun med massa nya ansikten och personligheter. Vill att det ska vara början av en bra blogg och ett fortsatt bra liv, därför är den andra bloggen viktig! 

Likes

Comments

Gårdagskvällen - blandade känslor. Var hyfsar okej på rix fm. Hade det jätte skoj med Johanna x2! Alltid kul att umgås med dem. Var också med Martin och hans kompisar. Där snackar vi SUPER FULLA, men det gick också. Stannade upp en runda på akuten och hemfärd vid 02.15, fast somnade inte förrens fyra.

Idag, som egentligen är igår, men eftersom jag inte gått och lagt mig ännu så blir det idag. Har hur som helst varit på bilträff och inne i Växjö igen. På väg till Lessebo igen, hoppas det blir hem till Martin och hans säng för jag är dö trött. Blev alldeles för lite sömn i natt och det har varit full rulle idag också, därför är jag trött!

Känner att inläggets nivå är ganska låg så därför slutar jag skriva här och önskar alla en mysig och god natt! ;)Likes

Comments

Packat ner kläder & drickan, nu bär det av mot Lessebo för att imorgon kötta lite på Karl-Oskardagarna i Växjö med mina fina johannisar. Kommer bli riktigt bra känner jag på mig och jag behöver en bra dag efter denna dagens händelser, som jag skrev om innan. En riktigt jävla kass dag idag & en riktigt bra dag imorgon - JATACK!


Likes

Comments

Har knappt varit vaken i en timme & haft mer otur än vad jag normalt har på ett år.
Vaknade upp med ett jävla öga vilket resulterade direkt till Apoteket och köpa något som hjälper mot det. På vägen hem så ringer mamma och på något jävla vänster så trillar jag med cykeln när jag skulle växla ner i uppförsbacke - samtidigt som jag pratar i telefon. Slår i knät & när jag kommit upp för backen så hade den jävla kedjan hoppat - så jag får gå hem... Fan bud på att gå och lägga sig och aldrig vakna igen.

Likes

Comments