Skola

i denna uppgift skulle vi välja en bild och sen använda ett verktyg i Photoshop där man målar.

resultatet

Orginalet

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skola

 denna uppgift ska vi valt en inspirations bild och sen ska vi tolka den och göra om den till våran egen bild. Jag valde då inspireras utav bilden till vänster som är en gammal målning. Jag tyckte att han såg ut som en ninja så därför valde jag att fota min kompis som han på bilden stod och sen Photoshop in ett rött band på huvudet och även bakgrunden. Det var mycket små fix men är nöjd över resultatet som ni ser till höger :)

insperationsbilden är tagen från ABCgallery

http://www.abcgallery.com/D/gerardavid/geradavid3.html

Likes

Comments

Skola

I denna uppgift skulle vi gå loss med Photoshop. man skulle använda samma bild och sen göra den till en gud och sen samma bild till en djävul. Sen kan man ju tolka det på olika sätt. jag är verkligen inte nöjd med djävul bilden och inte så värst nöjd av guden heller men den är lite rolig. jag tror ni ser vilken som är vilken

Likes

Comments

Skola

I denna uppgift skulle vi få testa på att leka med ljus och vinklar men även uttryck. Vi fick tre grupper med saker och i varje grupp var det fyra ord, sen skulle man mixa ihop dom som man själv ville och man fick bara använda varje ord en gång, haha det är jätte svårt att förklara. Men under varje bild står det vad jag använt mig utav. Jag tycker att resultatet vart helt okej men det var svårt att få till det bra. Men Frida som fick agera modell skötte sig exemplariskt. Så stort tack till henne <3

Denna bild ska förmedla glädje och jag har använt mig utav topp ljus och det är fyra ljuskällor

Denna bild ska förmedla hemlighet och jag har använt mig utav sido ljus och en ljuskälla

denna bild ska förmedla (en lat) tonåring och det är direktljus och har använt tre ljuskällor

sista bilden ska föreställa ondska och det är motljus och två ljuskällor

Likes

Comments

Skola

I denna uppgift ska vi använda oss utav en grundbild och sen klistra in ett till motiv på och sänka opaciteten ( hur genomskinlig bilden är) sen skriva ett citat som passar till bilden. Först är ju själva grundbilden på mig och min häst Malva, ovanpå den har jag satt en bild på min bästa vän Malva när hon sjunger. citatet " you´re the meaning in my life, you´re the insperation" fick pryda vänstra hörnet. jag tycker citatet passar bra till bilden då båda Malvorna verkligen betyder allt för mig och det är dom som ger mig en otrolig inspiration i vardagen.

Nu kommer det komma in ett par till inlägg med skoluppgifter då jag skjutit på att lägga upp dom utav någon anledning ;)

Likes

Comments