Äntligen! 2017 är här och jag är mer än redo för en ny start gällande allt. 2016 bar med sig otroligt mycket glädje men har också burit med sig en del påfrestande stunder. Jag har varit otroligt skoltrött och med flytten som kom i mitten av hösten kom utmattning och noll lust till något. Jag har vilat upp mig ordentligt och fokus i år ligger på att hitta tillbaka till ett inre lugn. Med en ny lägenhet, en större lust till att lära och mängder av frisk havsluft börjar jag äntligen hitta tillbaka igen!

I skrivande stund ligger Ophelia och snarkar bredvid mig, världens bästa ljud. En kopp te står och ryker värmande framför mig och Kent - den sista sången, spelas. Det är tisdag och regnet smattrar på fönsterrutorna. Livet är vackert.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Halva söndagen har gått och här är vi i full gång. Vi har tvättat, städat, varit ute och gått och nu sitter vi mitt emot varandra med varsin dator och arbetar bort lite plugg inför veckan (jag varvar med att leta inspo till lägenheten på pinterest). Det är strålande sol ute idag så det blir nog en extra promenad med lite styrkeövningar sen när jag känner mig klar här. 

Likes

Comments

30 september och vi lämnar officiellt sommaren bakom oss. Med regn, vind och löv som faller från träder är hösten här och jag älskar det. Min absoluta favoritårstid!

Gårkvällen bjöd på Kent för sista gången nånsin och Göteborg grät, regnet som föll kändes tyngre än vanligt och det var ett vackert farväl. Ögonen var glansiga av tårar och när "mannen i den vita hatten (16 år senare)" kom så brast det. Utan tvekan ett av mitt livs finaste ögonblick. Tack, tack för allt. <3

Likes

Comments

Dags för en ny vecka och nya tag. Helgen hemma i Varberg gav så mycket energi. Det finns inget bättre än att gå upp på morgonen, snöra på skorna och ta med Ophelia på en lång promenad längs strandpromenaden och avsluta med en god kaffe vid fästningen.

Nu är det bara fyra veckor kvar tills flyttlasset går hemåt. Ska bli så skönt att kunna starta varje dag med att blicka ut över havet!

Likes

Comments

De senaste veckorna har varit lite väl intensiva, tar igen förlorad tid genom att andas in doften av strandad tång, saltvatten och med vinden lekandes i mitt hår.

Likes

Comments