View tracker


Halva söndagen har gått och här är vi i full gång. Vi har tvättat, städat, varit ute och gått och nu sitter vi mitt emot varandra med varsin dator och arbetar bort lite plugg inför veckan (jag varvar med att leta inspo till lägenheten på pinterest). Det är strålande sol ute idag så det blir nog en extra promenad med lite styrkeövningar sen när jag känner mig klar här. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

30 september och vi lämnar officiellt sommaren bakom oss. Med regn, vind och löv som faller från träder är hösten här och jag älskar det. Min absoluta favoritårstid!

Gårkvällen bjöd på Kent för sista gången nånsin och Göteborg grät, regnet som föll kändes tyngre än vanligt och det var ett vackert farväl. Ögonen var glansiga av tårar och när "mannen i den vita hatten (16 år senare)" kom så brast det. Utan tvekan ett av mitt livs finaste ögonblick. Tack, tack för allt. <3

Likes

Comments

View tracker

Dags för en ny vecka och nya tag. Helgen hemma i Varberg gav så mycket energi. Det finns inget bättre än att gå upp på morgonen, snöra på skorna och ta med Ophelia på en lång promenad längs strandpromenaden och avsluta med en god kaffe vid fästningen.

Nu är det bara fyra veckor kvar tills flyttlasset går hemåt. Ska bli så skönt att kunna starta varje dag med att blicka ut över havet!

Likes

Comments

De senaste veckorna har varit lite väl intensiva, tar igen förlorad tid genom att andas in doften av strandad tång, saltvatten och med vinden lekandes i mitt hår.

Likes

Comments

Jag fick ett sånt hemskt sockersug nyss och samtidigt en riktig energidipp. Jag gillar inte att dricka kaffe efter 16 så beslutade mig för att slänga ihop ett par chokladbollar. Jag vet att det finns tusen recept där ute på nyttiga chokladbollar och jag har nog provat de flesta. Men dessa är enligt mig de bästa som finns! Supergoda och otroligt lätta att slänga ihop på bara nån minut!

Till 12 bollar behövs följande:
+ 12 dadlar
+ 3 msk kakao
+ 2 msk valfri olja utan smak
+ 3 msk kaffe (gärna espresso för en extra energikick)
+ 1 dl havregryn

+ valfri dekor (rostad kokos, kakao, hasselnötskross t.ex.)

Blanda allt i en skål och mixa med stav,iver tills det är helt slätt och släpper från kanterna.
Rulla sedan allt till bollar och rulla i dekoren, ställ in i kylen. Klart!

Likes

Comments