Allmänt

Hej,

Igår gick jag upp tidigt då jag skulle på riskettan på körskolan. När det var klart så cyklade jag hem och där hemma väntade min morbror, min kusin och mina två kusinbarn. Hade en jätte mysig eftermiddag med dom. Vid sju så åkte jag till jobbet och jobbade till 23.30 och när jag slutade så var jag med Fellan ett tag. Idag ska jag jobba hela dagen samt även hela helgen men det är inga problem när det är så kul. Nu ska jag duscha och sen åka till jobbet, hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej,

Igår åkte vi till Lysekil över dagen för att ha en skön dag på klipporna vid havet samt kolla platsen där vår lägenheten ska byggas på. Längtar så mycket tills den är klar, dock är det 1,5 år kvar tills inflyttning.. Jag hade iallafall en jätte mysig dag tillsammans med min mamma och pappa. Idag ska jag bara ta det lugnt då jag fortfarande är lite sjuk. Hoppas allt är bra med er, Puss!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Sen jag skrev sist så har varit i Örebro 2 gånger, träffat saknade vänner, umgåtts med familjen, festat och blivit sjuk igen. Igår var jag på 18-års fest hos min fina vän Cajsa. Jag hade en jätte bra kväll. Idag har jag bara varit hemma hela dagen då jag är hundvakt men ska snart träffa Felicia. Vi får se vad vi hittar på men det blir nog bra oavsett vad.

Likes

Comments

Allmänt, Mallorca 2017

Hej,

I måndags kväll landade jag i Sverige igen efter 1,5 månad i Spanien. Det var en sån lycka att få se sin familj stå utanför ankomsthallen. När jag kom hem till Arboga igen så åt vi mat och sen tog vi det lugnt hela kvällen. Igår packade jag upp allt och tvättade det mesta. Sen åkte vi till mormor och hälsade på henne och sen åt vi lunch på Kanalcaféet, super mysigt. Idag är planerna att åka till Örebro och shoppa och sen tänkte jag dra till gymmet. Hoppas ni får en toppen dag.

Likes

Comments

Mallorca 2017, Allmänt

Hej,

Igår låg jag på stranden hela dagen tillsammans med Fanny, Anna, Cajsa och Remco. På kvällen var jag ute och åt på en helt underbar restaurang i hamnen tillsammans med Anna, Fanny och Yasmin. Vi satt där i några timmar och sen gick vi och kollade på marknaden vid piren. När jag kom hem så gick jag och la mig direkt. Idag är det sista dagen på Mallorca och jag kan inte fatta att jag varit här i 1,5 månad. Det ska bli så skönt att få träffa min familj igen, längtar efter dom så mycket! Idag är iallafall planerna att packa och städa lägenheten. Ikväll tänkte vi gå ut och äta och sen somna tidigt då vi ska lämna nycklarna till lägenheten klockan 08.30 imorgon bitti.

Likes

Comments