mat, träning&livsstil, mitt liv

Vaknade upp och va såååå hungrig. Har varit i tankar på att sluta med 16:8 och köra 5:2. Så det började jag med idag. Jag är en frukost älskande person så det känns helt rätt.
Frukosten idag blev turkisk Yoggi, granola, lite honung och varma blåbär!
Vi ska snart dra till gymmet och det är jag såååå taggad för!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

mitt liv

Känns fortfarande lika konstigt att sitta i publiken. I närmre 13 år var det jag som stor på den scenen och dansade. Men nu får jag sitta och heja på min otroligt talangfulla lillasyster. Mitt danshjärta gråter varje gång jag ser henne på den scenen. Jag har följt henne sen hon började dansa som 6 åring och de är fantastiskt att se hennes utveckling. Om de fanns någon som gör mig så stolt som min lillasyster så skulle de va något allvarligt fel.
Älskade Maja ❤️

Ursäkta för dålig iPhone kvalité 🙈

Likes

Comments

mitt liv

Sitter just nu på Hedin Bil i Ängelholm och ska snacka med en säljare Jonathan är sugen på en ny bil. Mercedes verkar det bli denna gången. Så spännande.
Ska iväg på ett möte om en timme och gå igenom lite inför ett nytt släpp av en ny app. Ska bli så kul!

Ikväll ska vi fira Morfar och även kolla på Majas dansshow 👌🏼

Likes

Comments

resor

Haft galet mycket den senaste tiden så har helt enkelt inte haft ork till att blogga. Men lite har hänt under tiden i alla fall. Vi har varit i Alicante. Jag, Jonathan, jesper och My satte oss i torsdags morse på flyget mot solen. Endast en weekend. Dock kallt de första dagarna men i söndags (sista dagen) fick vi äntligen ligga på stranden. Ingen hälsoresa där inte. Sangria dag in och dag ut. Men de va värt de.

Nu är de periodisk fasta som gäller vissa dagar förutom de dagarna vi är i Gbg och på min födelsedag.
Den 24 maj åker vi igen. Denna gången till Grekland med jonsthans familj. Ska bli sååå kul!

Jag som aldrig har speciellt mycket planerat i förväg utan jag är sån som tar allt lite som de kommer. Men Maj är fullspäckad.

1. Denna helgen är de Valborg
2. Nästa helg åket vi till Göteborg och ska gå på Liseberg och bo på hotell med Johan och Rebecka.
3. Helgen efter det så är det företagardagarna i Ängelholm. Mamma håller i en företagsmässa som eaziapps ska vara med på. Ska bli så roligt. Jag har alltid varit delaktig på något sätt under alla år som mamma haft mässan men aldrig haft min egna monter så ska bli såå roligt.
4. Sen den 24 åker vi till Grekland
Sen får vi inte glömma min födelsedag den 8 maj. 😍
Ska försöka komma igång igen. Hoppas de är uppskattat 😍

Bildbomb från Alicante

Likes

Comments

100 day challenge, träning&livsstil, #jagtogbeslutet

Asså det är såååå härligt väder i Helsingborg idag! Skulle egentligen gymmat med Rebecka men blir en lååång härlig PW istället om typ 30 minuter.

Vet att jag har varit usel på att blogga denna veckan. Jag har har inte känt mig 100 så har vara blivit gymmet 2 gånger sen resterade dagar har jag varit ute och gått!

När jag och rebecka har varit ute på vår PW ska jag snabbt duscha av mig sen kommer Laura, så ska vi ner och fika på Etoile sen en snabbis till väla. Ikväll ska jag och laura ha Mellomys med tacos och godis. Man får unna sig ibland hehe.


puss å er!

Likes

Comments

Som jag skrev igår hade jag en riktig kaosdag igår. Allt började i kaos men sen finns det vardagshjältar som räddar de.
OBS varning för i-landsproblem!!!
Det började med att jag hade bokat tid på Apple på Väla för att min mobil bara stängs av. För alla som har iPhone 7 så vet ni att är telefonen avstängd kan man inte trycka på hemknappen.
Vad som sker med den är att skärmen är svart. Men knappen fungerar fortfarande vilket gör att jag vet att telefonen är igång men vet skärmen är svart. Detta har lett till många svåra morgnar då den stängs av och klockan ringer inte...
Han på Apple säger att de inte är fel på själva mobilen utan mjukvaran så han återställer den och råder mig att inte lägga in min gamla säkerhets kopia.

Sagt och gjort ska jag sätta igång telefonen som han hjälper mig med. Också låser han den. Och bara: oj. Den är låst, du måste ringa supporten och låsa upp den eller vänta i 24 timmar.. vilket inte funkar då jag gör appar i företaget. So i need My phone?

När jag kommer hem ringer jag supporten. Tror ni inte mobilen stängs av igen. 3ggr!!!!! Vilket betyder att de är hårdvaran de är fel på. Lyckas tillslut komma i kontant med supporten. Får svar: vi kan inte göra något.

Då kommer vardagshjälte nr 1 fram och säger: vad yrar han i butiken om. Den ska fungera om typ en timme för de är bara 3 timmar den är låst också ber han om ursäkt för han i butiken och säger att han ska kolla upp om vi kan boka en ny tid så dom lagar den eller att jag får en ny. Tack hjärtat för du rädda min dag 👌🏼

Vardags hjälte nr 2 är en kille på mitt postombud. Har nytt nummer så har inte fått något sms om ett paket som ska hämtas ut. Ringer och mailar med hemsidan jag beställt ifrån och postnord. Ingen kan göra något.

Ringer till postombudet och frågar om dom har tid att leta upp de. Om de finns möjlighet att kolla de ändå.

Denna kille är sååå trevlig och bara men självklart ska jag kolla upp de åt dig. Kan inte lova men vi ger de ett försök.

2 min senare ringer han: av en ren slump skulle jah ge ut ett paket till en annan kund så låg ditt bredvid.

Asså mina hjältar igår! Förlåt för långt inlägg men ville spy av mig skiten och hylla mina hjältar 😂

  • 583 Readers

Likes

Comments

mitt liv, 100 day challenge, #jagtogbeslutet

Dag 30 utav 100 idag och jag gick upp klockan 5 för och köra J till jobbet. Sen blev det en PW, lite intervaller i våra trappor i trapphuset. 93 trappsteg har vi upp tillhör lägenhet så blir lite steg.

Efter de duschade jag, käkade frukost och fixa mig och sedan hämtade jag upp gordana och Isabelle så åkte vi till väla.

Har haft sån otrolig otur idag. Berättar allt imorgon. Natti

Likes

Comments

100 day challenge, mitt liv, #jagtogbeslutet

100 dagars challenge dag 29 idag. Ska jag summera veckans träning så är jag sååå stolt. Testat på nya pass som jag tidigare inte vågat och är Såå taggad. Nått minus 10kg målet och jag är bara så lycklig!
Idag blev det en lång och härlig PW innan frukost sen har jag jobbat precis hela dagen.
Hann även med lite rensning K källaren och la ut lite saker till försäljning!

Ny vecka imorgon och jag är Såå redo.
För alla er som gillar att träna och vill ha grym info vill jag tipsa er att söka på Pepp-Gruppen på Facebook.

Det är frida rosen (som är så inspirerande, gått ner från ca 150kg till ca 70 idag) som startat gruppen och ser verkligen fram emot att följa allas resor.

Har lite migrän så ska snart lägga mig i sängen och försöka sova!

Hur härlig kväll??

Likes

Comments

mitt liv

Förlåt för dålig bloggning. Bara träning och jobb under de senaste dagarna. Men imorse va det barnkalas för min tjejkompis dotter Isabelle. Asså hon kan konsten att förgylla mina dagar, älskade unge ❤
Nu ska jag göra klart en app sen kommer spättan på lite kaffe. Blir en lugn lördag med mys med Jompa bara. Massor med jobb och är helt slut så en lugn helg förtjänar man!

Hon har önskat sig en sparkcykel så det köpte jag och Jennifer till henne. 😍

Likes

Comments