Tiden flyr så fort! Nå nærmer det seg virkelig til vi får huset vårt. Nedtellingen her i hus har startet for fullt og vi er i god gang med flytting allerede. Vi flytter nemlig til mine foreldre om bare 2 uker. Der skal vi bo frem til husovertakelse.
Jeg gleder meg helt utrolig mye til vi får vårt helt eget. Vårt hus. Vårt hjem. Vi kan bestemme alt. Jeg gleder meg til å innrede, og til å få middagsgjester. Heldigvis er Steffen utrolig god til å lage mat, så det blir nok en del middagsbesøk fremover ja.
I dag er det 46 dager igjen. BARE 46 dager til vi kan gå inn i vårt helt nye hjem for aller første gang. Dette blir så bra!

Ellers nærmer jo sommerferien seg. Så disse 46 dagene kommer nok til å gå kjempefort, vil jeg tro! Vi hadde i grunn ingen spesielle planer for ferien i år, men vi endte opp med en liten plan likevel. Vi skal ta toget til Oslo og derfra ta cruise til Kiel og tilbake. Jeg har aldri vert i Tyskland, men har alltid hatt lyst. Så dette blir gøøy!


-Linn​

Likes

Comments

I går hadde både jeg og Steffen fri, siden vi skal jobbe nå i helgen. Så da hadde vi planlagt en fjelltur etter gammelt. Vi har lenge tenkt at vi skal bli flinkere til å gå ut på tur, men det blir liksom med tanken. Det var vertfall ufattelig herlig å komme seg ut :) med på turen var også Steffen sin søster og hunden, Baltus :)
Før var jeg litt flinkere til å komme meg ut, men en dag jeg gikk i fjellet så møtte jeg, for første gang i mitt liv orm.. Og ikke bare en, men hele TRE! Så da snudde jeg om og pilte hjem igjen og etter det har jeg vert litt pinglete i frykt for å møte på orm igjen.
Heldigvis har det kommet seg litt nå. Jeg går på fjellet igjen, bare ikke like ofte. Men målet mitt er å overkomme den frykten. Naturen er altfor nydelig til å være redd for å nyte den! :)

Som dere ser var det en nydelig tur! Jeg gleder meg allerede til neste gang :) 

Ønsker dere en riktig god helg! :) 

Likes

Comments

God morgen dere!

Da har det plutselig gått noen uker siden forrige innlegg. Det var ikke helt meningen, egentlig. Men vi har hatt så mye å tenke på at bloggen ikke har vert høyeste prioritet akkurat nå.
Vi holder nemlig på å selge her vi bor nå. Så den siste tiden har gått i klargjøring for det. Visning blir i uken som kommer nå, så da håper vi å få solgt så vi får det overstått og kan bare glede oss til flytting i September,

Vi har vert ute og sett på nyehuset vårt flere ganger i det siste. Det har blitt så fint og flott der ute! Nå er det meste utvendig ferdig, så vidt vi kan se ihvertfall. Fått terasse og utelamper på plass har vi også.
Det var snakk om at vi kunne få komme på visning hvis vi hadde lyst til det, og se hvordan det så ut inne. Men vi har blitt enige om at vi ikke har lyst å se inne, før vi flytter inn. Tenk å komme inn i ditt helt nye hus, for første gang. Det blir fantastisk det!

Ellers har vi jo vert skikkelig heldig med været her i Bergen i det siste og det ser ikke ut til å være over enda. De har meldt helt strålende vær hele neste uke også! Det er helt ok! Jeg elsker solfylte, varme dager. Det er så deilig å kunne ta på seg sommerklærne igjen og spasere i sentrum og spise is og bare nyte livet..

Synes bildene av Linus (katt) ble så nydelig. Han elsker å være med hvis jeg er i hagen. Så da er det så lett å få fine bilder av han når han skal være akkurat hvor jeg er :)

​Herlige skatt <3

Jeg gleder meg så mye til Linus flytter hjem til oss igjen. Han bor hos mine foreldre nå til vi har kommet i hus. Da slipper han å bo i flyttekaos og kan komme hjem til oss når vi har fått alt klart og på plass. :) Ha en nydelig søndag! 

Likes

Comments

God søndag folkens!

Denne helgen gikk jeg fra fredag til å ha absolutt null planer for helgen, til å bli en helg fult med planer likevel! Det har en tendens til å skje i ny og ned. Lørdag sto vi relativt tidlig opp og gikk en ganske lang tur. Eller,,, det var egentlig å ta litt i. Det føltes vertfall som en lang tur, for lørdagen var veldig varm, faktisk! Men utrolig nydelig vær :) kan ikke klage! Etter den lille, lange turen vår kjørte vi til Åsane for Steffen måtte ha noe greier på butikken der. Og når vi kom hjem igjen så var vi skikkelig effektive og fikk ryddet og vasket leiligheten, slik at vi kunne virkelig kose oss lørdagskvelden med hjemmelaget pizza og komiprisen på TV.
Søndag, i dag altså, var vi invitert til mine foreldre på vafler og kaffe, noe som alltid er veldig koselig. Da fikk jeg masse tid til å kose med babyen min (katten altså), Linus. Han bor hos mine foreldre til vi flytter i hus i september. Da slipper han å flytte så mye, også slipper han å bo her i byen. Han er vant til landet og der har han masse fine utemuligheter. Helt perfekt. Og det får han også når vi flytter! :) Gleder meg masse til å få babyen hjem igjen!

I morgen er det ny uke og nye muligheter. Jeg skal på kurs i to dager nå, så det blir veldig gøy! Jeg elsker kurs. Da får jeg lært mye nytt som kan være nyttig i min jobbhverdag som helsefagarbeider. For er det èn ting som er helt sikkert så er det at man aldri blir helt utlært uansett hva man jobber med.


Ønsker dere en fortsatt fin kveld! 

- Linn Merethe​

Likes

Comments

Og jeg er klar for å gjøre.... Ingenting! Jeg har faktisk null planer denne helgen. Det er jo igrunn ganske deilig egentlig. Jeg har akkurat kommet inn døren hjemme etter jobb og har allerede slengt meg på sofaen med "Unge Mødre". Steffen har seinvakt så han kommer ikke hjem før i kveld. Dermed blir det bare en veldig rolig kveld med enda mer serie og noe godt å knaske på! haha
Egentlig har jeg skikkelig lyst å dra på kino en dag i helgen og se den nye filmen med Melissa McCarthy "The Boss". Hun er uten tvil en av mine favorittskuespillere! Definitivt den morsomste iallefall!
Men vi får se hva det blir til. Plutselig har vi masse planer likevel! :-)

Jeg vil bare sterkt anbefale de som ikke har smakt denne vaniljedesserten om å smake den! Jeg tåler ikke melk, sånn at jeg da ikke kan spise verken karamellpudding eller sjokoladepudding osv. Dette er ikke akkurat en pudding, da. Men det er en veldig VELDIG god erstatning! Så dette ble min fredagskos i dag :) :) 


Ha en strålende helg!

- Linn

Likes

Comments

"Det er jo bare en katt". Dette er dessverre holdningen til mange mennesker. Jeg leste i dag en nyhet om noen som hadde flyttet fra katten og tydelig ikke brydde seg om den lenger. Når den ble funnet hadde katten fått unger og ingen av kattene hadde det bra. Jeg synes det er skammelig. Sånne folk burde aldri få lov til å ha dyr. Dyr er ansvar uansett hvilken art det er eller hvor lite det er.
Jeg er dyreelsker med stor D! Og jeg får skikkelig vondt i hjertet hver gang jeg ser at noen kan gjøre slikt mot et lite uskyldig dyr.

Jeg husker for en tid tilbake da det i nyhetene var funnet et kattebur på havets dyp med en stakkars pus inni. Jeg ble helt sjokkert! At det faktisk går an å synke så lavt for noen! Hvis man har en katt, eller et annet dyr, og man ikke vil eller kan ha det lenger, så er det da vel ikke for mye å be om at man finner et nytt og kjærlig hjem til dyret vel!? Hjelpe meg...

Jeg synes definitivt det er bra at slike ting blir tatt mer på alvor i dag. At vi har fått dyrepoliti i Norge er absolutt en stor TOMMEL OPP fra min side.
Heldigvis gikk det bra med kattene jeg leste om i dag. Og de har nå fått nytt hjem.

Under ser dere bilder av Linus. Han adopterte jeg fra Kattens Vern for 3 år siden. Han er virkelig verdens beste skatt! Og det føles veldig bra at jeg kunne gi akkurat han et hjem for livet. 
Husk at dyr også har følelser og trenger omsorg og kjærlighet <3


- Linn

Likes

Comments

Hei og velkommen til min nye blogg!

Jeg heter Linn, er 23 år gammel og kommer fra Bergen. Her bor jeg sammen med verdens kjekkeste, fineste og beste kjæreste, Steffen. Her på bloggen kommer jeg til å skrive om oppturer og nedturer i livet vårt, og garantert litt annet også!
2016 blir et spennende år for oss da vi har kjøpt hus og skal flytte inn i september. Det gleder vi oss selvsagt kjempemasse til! Ellers kommer det nok til å komme litt om bryllupsforberedelser etterhvert, men det skal jeg komme tilbake til senere ;)

Så da håper jeg bare at dere liker det dere får lese her inne :)

- Linn Merethe


  • 143 lesere

Likes

Comments