Da er Giveawayen slutt for denne gang.Det har vært en liten del som har meldt seg på,men ikke alle som har gjort det som sto på innlegget.

Jeg har sjekket hvem som følger meg på fb siden til bloggen,liker innlegget,skrevet og skrevet kommentar på innlegget.Å av de som skrev de deltok så var det bare 3/7 som gjorde det de skulle.Planen min var å bruke Random.org for å finne vinner mellom alle de 7,men siden det bare var 3 så lot jeg sønnen min peke på navnet til en av de.


Så vinneren ble:.

MATHILDE


Du kan kontakte meg på facebook,der du skriver adressen din til meg så skal jeg sende pakken så fort som mulig


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

GIVEAWAYEN ER SLUTT!!

Hva dere trenger å gjøre står lengre nedi innlegget.

DETTE GIR JEG BORT:

Lip Treatment Kit-Scrub & Balm

Premium Organic Lip Balm-Rasberry- Den har en herlig bringebær lukt.Den er laget av de fineste økologiske ingredienser.

Smooth & Soft Sugar Lip Scrub - Denne er helt super,vertfall på mine lipper.Den skrubber leppene dine å gjør de myke.

Nude Day & Night Mineral Eyeshadow Palette(Palettet på bildet er mitt)

Nude øyeskygge palette er for deg som like de duse bruntonene, både til hverdag og fest. I denne paletten finner du milde shimmerfarger, men også litt dypere matte varianter. Fargene er kjempe flotte synes jeg å jeg er selv storfornøyd med produktet.Produktene er fra MakeupMekka.No og de er ikke sponset,det er jeg som har brukt mine egne penger på dette.Jeg har brukt alle disse produktene selv å er utrolig fornøyd,håper den som vinner blir det også.Her er hva DU må gjøre for å ha sjans til å vinne:

*Legg igjen en kommentar i dette innlegget med teksten "Jeg er med"

(Husk navnet deres i kommentaren)

*Lik Facebook siden min + konkurranse innlegget jeg legger ut der -> "HER" <-


Likes

Comments

Jeg kom over en tv serie som vises på Aftenposten i dag.

Serien heter "STUCK".

Det er ei dame på 25 år fra Nøtterøy her i Norge som har reist nedover til fattige land der regler er helt på tryne.Ja virkelig på tryne.Som om kvinner ikke har noe de skal ha sagt,Kvinner har ikke lov å velge ektemenn,Det er kidnapping,voldtekt,misshandling etc av både barn og kvinner.Hun møter flerne på reisen å jeg ble hektet på denne serien fra første episode.

Jeg ble rett og slett så sjokkert og irritert her jeg satt når jeg så første episode at jeg bare måtte få med meg resten.Nå er jeg komt til episode 6.Episodene varer mellom 9-15 minutt hver,men er veldig innholdsrike å ikke minst sjokkerende.jeg føler meg rett og slett heldig som bor i Norge.Vi har rett på mange ting som ikke de i de andre i andre land har rett på,jeg forstår ikke hvordan de reglene er blitt slik som de er.Jeg føler mer rett og slett så hjelpløs her jeg sitter.Jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre!

​Klikk på navnet til serien oppe her,der har jeg gjort at dere kommer til episode 1 av serien.

Likes

Comments

Beklaget for at dette blir et langt lese innlegg.men tenkte bare å komme med noen små tips om hva vi gjorde i Danmark.Jeg anbefaler alle disse kjekke plassene for familie eller par som skal reise..Jeg skal lage noen innlegg der dere får se biler jeg tok fra turen.Jeg tok også ikke så veldig mange bilder som jeg håpet på,men fikk tatt noen gode.

Her er det vi gjorde i Danmark:

Fyrklit Feriesenter:

Her var det vi sov alle 10 dagene vi var i Danmark.Plassen hadde badebasseng,resturant,lekeplass,aktivitetshus,trampoline,minigolf ++ fine leiligheter og hotellrom.

En kjempe plass alt i alt.En plass jeg ikke har noe i mot å besøke igjen en gang i fremtiden.

Legoland:

En plass som tok en evighet til å komme til fordi vi lå i begynnelsen i Danmark å Legoland ligger nokså langt nede i Danmark.Vi hadde heldigvis musikk via spotify-en min på mobilen min som var koblet til en AUX kabel.Som er kjempe smart å ha i bilen ved lange turer! Vi sang både DDE,Kim Larsen,Kaptein sabeltann og marcus og martinus sanger i løpet av kjøreturen.Stas for både små og store.Ble rett og slett allsang!

Selve parken hadde forandret seg mye siden jeg var der når jeg var 9-10 år.Nikolai og jeg tok tog,så på lego byene,lekte på duplo lekeplassen,tok en båt karusell,Brannbil karusell og sjørøver karusell der jeg ble gjennomvåt og Nikolai slapp unna med bare noen få dråper på buksen.Vi storkoste oss,så den lange turen ned var verdt det.

Nikolai ville også ta en bil karusell der han kunne ta "Sertifikat" i,men dessverre måtte han være mellom 7-13 år for å ta den.Så får nå ta oss en tur dit en gang når han blir eldre.Så kanskje vi kan ta den og andre karuseller han ikke ville ta denne gangen.

Funpark:

Her fikk vi treffe mange fantastike dyr.Det beste her var når vi fikk ta et lite tog der vi fikk matet både rev,struts,gris,hjort og dådyr.Det var kjempe spennende når hjorten og dådyrene kom helt borti toget å spiste brød rett utav hånden våres.

Jeg tørte også faktisk å gå bort til Lamaen her,noe jeg synes var litt skummelt fordi jeg var redd for å bli sputtet på når han ene Lamen ga meg hele tiden et stygt blikk.Vi fikk også treffe Hester,Vaskebjørn,Marsvin,Høner,Killebukker,Geiter,Esler.

Nikolai hadde 2 is mens vi var her og så hoppet jeg og Nikolai litt i hoppeslott,sykkelet,springe rundt på lekeplassen og klatret i en spiral som lå litt i lufta.

Hirtshals Sentrum:

Her var vi flerne ganger i løpet av oppholdet vår rett og slett fordi det lå ikke langt i fra der vi oppholdt oss.Vi var innom ALDI og flerne små butikker.Her fikk jeg fatt i lego,fleece jakke til meg og nye sko til meg,Vennina mi kjøpte jeg også harry potter bok til og til den ene tanta mi kjøpte jeg 2 hengende kuler til som jeg viste hun kom til å like.Hirtshals sentrum var alså en søt liten koselig plass.

Den italienske resturant:

Her var vi 2 ganger å spiste fordi det lå rett is sentrum av Hirtshals.Jeg spiste både kjøtt der og pizza.Dette ble også for oss en favoritt resturant,alle ble fornøyd med maten og klarte å spise opp alt!

China Palace:

Denne plassen var vi innom på vei hjem fra Legoland.Den lå i Århus.Maten her var en av de beste vi hadde smakt på oppholdet,å maten var heller ikke så dyr.De hadde til og med laget et lite lekerom til barn som jeg synes er stort pluss.Det eneste som trakk det ned var at vi måtte betale med kontant,noe vi ikke var forberedt på så vi måtte gå til nærmeste minibank for å ta ut penger,men igjen det er jo bare en filleting.

Metropol storsenter:

Dette storsenteret lå bare 40 minutt kjøretid fra der vi overnattet.Her handlet vi faktisk min første kåpe til meg ,2Jeans,1 joggebukse,2 boxere,2 par sokker,2 topper,2 gensere og 1 par sko til Nikolai.Han valgte alle klærne sine helt selv.Det var en god blanding av angrybirds,Minions og dinosaur.Vi fant også 3 kähler lyshus og 2 kopper med en L & N på.En til meg og en til Nikolai.

Dette var en plass jeg ville gå igjen,men som vi ikke fikk tid til rett og slett.Jeg absolutt elsket den interiør butikken der vi kjøpte lyshusene og koppene med boksavene på.

Bilka + Ålborg storsenter:

Kjempe stor og koselig plass.Midt i senteret sto det folk å danset salsa når vi var der.Jeg fikk handlet en allværs jakke,Nikolai fikk pokemon genser,spiderman lampe,lego og dragetreneren figurer.Han satt i handlevognen under nesten hele turen fordi han ikke orket å gå.Forsår han jo også,ikke bare bare å være på tur med oss damer.


Alt i alt så har vi storkost oss i Danmark,nå har vi vært her hjemme i 3 dager å jeg kjenner jeg savner folkene,bassenget,maten og ikke minst shoppingsenterene vi var på! Jeg innså også på denne turen at jeg skulle ønske jeg hadde bil lappen,for da hadde vi hatt bedre plass i bilen til ting og til oss selv.Vi var tross alt 5 stk i en ford mondeo bil.

Likes

Comments