Jeg føler ikke for å blogge lengre,jeg vill heller bruke tiden min mer på meg og sønnen min.Bilder som jeg tar vil jeg å beholde selv istedet for å dele de her på bloggen for alle.Jeg kommer til å legge ut noen på instagrammen min å gjør muligens denne også privat etter hvert.

Dette har jeg tenkt på utrolig lenge og har vudert det nøye.Denne situasjonen føles rett for meg.Så da blir det slik.

Dere kan også legge meg til på snapchat og instagram hvis dere savner litt oppdatering fra meg


INSTAGRAM: LittleMissLinni

SNAPCHAT: LinniOlsen92.


Takk for meg.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Da er Giveawayen slutt for denne gang.Det har vært en liten del som har meldt seg på,men ikke alle som har gjort det som sto på innlegget.

Jeg har sjekket hvem som følger meg på fb siden til bloggen,liker innlegget,skrevet og skrevet kommentar på innlegget.Å av de som skrev de deltok så var det bare 3/7 som gjorde det de skulle.Planen min var å bruke Random.org for å finne vinner mellom alle de 7,men siden det bare var 3 så lot jeg sønnen min peke på navnet til en av de.


Så vinneren ble:.

MATHILDE


Du kan kontakte meg på facebook,der du skriver adressen din til meg så skal jeg sende pakken så fort som mulig


Likes

Comments

GIVEAWAYEN ER SLUTT!!

Hva dere trenger å gjøre står lengre nedi innlegget.

DETTE GIR JEG BORT:

Lip Treatment Kit-Scrub & Balm

Premium Organic Lip Balm-Rasberry- Den har en herlig bringebær lukt.Den er laget av de fineste økologiske ingredienser.

Smooth & Soft Sugar Lip Scrub - Denne er helt super,vertfall på mine lipper.Den skrubber leppene dine å gjør de myke.

Nude Day & Night Mineral Eyeshadow Palette(Palettet på bildet er mitt)

Nude øyeskygge palette er for deg som like de duse bruntonene, både til hverdag og fest. I denne paletten finner du milde shimmerfarger, men også litt dypere matte varianter. Fargene er kjempe flotte synes jeg å jeg er selv storfornøyd med produktet.Produktene er fra MakeupMekka.No og de er ikke sponset,det er jeg som har brukt mine egne penger på dette.Jeg har brukt alle disse produktene selv å er utrolig fornøyd,håper den som vinner blir det også.Her er hva DU må gjøre for å ha sjans til å vinne:

*Legg igjen en kommentar i dette innlegget med teksten "Jeg er med"

(Husk navnet deres i kommentaren)

*Lik Facebook siden min + konkurranse innlegget jeg legger ut der -> "HER" <-


Likes

Comments

Jeg kom over en tv serie som vises på Aftenposten i dag.

Serien heter "STUCK".

Det er ei dame på 25 år fra Nøtterøy her i Norge som har reist nedover til fattige land der regler er helt på tryne.Ja virkelig på tryne.Som om kvinner ikke har noe de skal ha sagt,Kvinner har ikke lov å velge ektemenn,Det er kidnapping,voldtekt,misshandling etc av både barn og kvinner.Hun møter flerne på reisen å jeg ble hektet på denne serien fra første episode.

Jeg ble rett og slett så sjokkert og irritert her jeg satt når jeg så første episode at jeg bare måtte få med meg resten.Nå er jeg komt til episode 6.Episodene varer mellom 9-15 minutt hver,men er veldig innholdsrike å ikke minst sjokkerende.jeg føler meg rett og slett heldig som bor i Norge.Vi har rett på mange ting som ikke de i de andre i andre land har rett på,jeg forstår ikke hvordan de reglene er blitt slik som de er.Jeg føler mer rett og slett så hjelpløs her jeg sitter.Jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre!

​Klikk på navnet til serien oppe her,der har jeg gjort at dere kommer til episode 1 av serien.

Likes

Comments