Header

Hei! Nå har jeg ikke blogget på lenge, det har vært fordi jeg måtte bruke tiden jeg hadde til å hvile fordi jeg er syk. Jeg har vært så uheldig å fått blodpropp i høyre bein, som heter dyp venetrombose (DVT). Det starta faktisk først i begge beina, som vil si at jeg hadde blodpropp i begge beina samtidig, men heldigvis så var blodproppen i venstre bein liten nok at den gikk rett igjennom, men DVT sitter fortsatt igjen i høyre bein. Altså, i en alder av 20 år??? Snakk om uheldig.
Jeg er på en behandling, så det går mye bedre men av og til må jeg bare bruke tiden til å hvile, så derfor har det ikke vært så mye blogging fra meg i det siste :(

Att på til er det eksamenstid nå. Jeg har fått unnagjort 1 eksamen, men har igjen 2 til, så da driver jeg å øver til neste eksamen, den er faktisk på onsdag. Wish me luck!

Over til noe annet; lykke kan ikke kjøpes med penger, men jo, det kan det! Hehe :)
Jeg fikk 2 pakker i posten for et par dager siden, som var fra Coverbrands og Beautybay. Det har jo vært både Black Friday og Black Weekend for en liten stund tilbake, så det ligger mange godbiter til syke rabatter ute enda. Jeg venter fortsatt på noen pakker til i posten, gleder meg!


Jeg kjøpte Morphe 35T palettet, og jeg elsker det! Jeg er helt dilla på nude farger. Også tok jeg sjans på å kjøpe L.A. Girl foundation og concealer, jeg hater egentlig å kjøpe det på internett fordi det er jo et sjansespill å kjøpe noe sånt uten å vite hvilken farge som passer deg best, og vet dere hva? Disse var faktisk for mørke for meg, fillern! Men det går, det er bare å fikse og trikse litt med andre foundation farger til det passer min hud farge. :)

Fra Coverbrands så kjøpte jeg meg 3 blush paletter som heter: All About Bronze - Sugar And Spice - Golden Sugar. De er suuuper fine og så lett å bruke! De kan også brukes til øyenskygge. Så kjøpte jeg meg en Selfie Ring Light, som funker supert men man må lade det veldig ofte som er dumt. Også kjøpte jeg meg en L.A. Girl concealer til, som også var i feil farge. Haha! Er det mulig.... Til slutt, så kjøpte jeg meg en foundation fra merke Bronx Colors HD TV, på bildet så ser den rett og slett hvit ut men det er på grunn av lys settingen og blits. Den er ikke så hvit, haha! Jeg er forresten veldig fornøyd med den. :)


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Det har vært en skikkelig rolig dag i dag, noe som er utrolig godt i blant men også veldig dumt! Fordi det er nemlig eksamensperiode nå... første eksamen min starter den 28.11 og slutter 05.12, det er en 7 dagers eksamen. Det høres ikke stressende ut, men jeg kan love dere at det er det. :( Altså, man har jo god tid når det er eksamen i 7 dager, men vooosj så er det igjen 2 dager igjen til levering. Så har jeg en skole eksamen 13.12 hvis jeg ikke husker feil? Og den siste eksamen min starter 15.12 til 22.12. Uff, kryss fingrene for meg!!

Bildene er forresten fra Vsco brukeren min, linnmariebraaten . :)

Jeg har noen gode idèer fremover om hva jeg kan blogge om, som blant annet mine 5 verste uvaner som jeg skal blogge litt om nå.

1. Jeg biter negler. Det er en skikkelig dårlig uvane! Men jeg har faktisk blitt bedre gjennom årene med å ikke gjøre det, men det henger fortsatt igjen. Jeg har brukt neglelakk men i blant er jeg for lat til å ta det på og jeg er allergisk mot den sterke lukta dessverre. Jeg må greie å slutte på en eller annen måte, så hvis dere har noe forslag så tar jeg gjerne i mot. :(

2. Jeg drikker aldri opp brusen. Jeg lar alltid ''slanten'' være igjen i flaska, og hvorfor vet jeg ikke. Jeg var ikke sånn for noen år siden, så den uvanen har kommet i de senere årene dessverre...

3. Halve senga mi består av fjell med klær og andre ting. Jeg er nok for lat til å legge klærne på plass, haha!

4. Jeg er veldig treig til å få ting unnagjort. Hvis jeg må ta ut av oppvaskmaskinen så venter jeg i en hel dag med å gjøre det. Hvis jeg skal rydde rommet før jeg får et besøk, så venter jeg heller til siste liten med å gjøre det. Så det er ikke min største styrke å ha rutiner i hverdagen, uff! Men hvis det er noe jeg gjør for andre, så gjør jeg det med glede med en gang.

5. Jeg er veldig ubesluttsom. Jeg må stort sett ha andre sine meninger og jeg hater å måtte ta avgjørelser, så jeg ber som oftest noen andre om å ta avgjørelsen for meg.


Hva er deres verste uvaner?

Likes

Comments

God kveld! I skrivende stund sitter jeg å slapper av i sofaen foran tv, etter 3 timers høneblund. Og enda er jeg trøtt, hvorfor?? Tror det er fordi jeg sto opp klokka 07:00 i dag, som jeg egentlig aldri gjør ellers. Kroppen min blir mer ødelagt jo tidligere jeg står opp, uansett om jeg legger meg tidlig kvelden før også... Merkelig :(

For noen dager siden så bestilte jeg meg litt sminke fra forskjellige nettsider. Jeg bestilte fra Coverbrands , Makeupmekka , blivakker og beautybay . Første pakken som kom var fra Coverbrands! Jeg føler meg som en liten unge når jeg får pakker i posten, det er like spennende selvom jeg vet hva som er i pakken haha.
Men se så fine farger det er i dette palette!
Jeg elsker nøytrale farger, så dette palette falt i smak hos meg hvertfall. Jeg gleder meg til å prøve det.

Gjerne si i fra hvis dere vil se swatches! :)

Likes

Comments

Heyyy y'aall!

For å få start på bloggingen så tenkte jeg å begynne med 10 fakta om meg selv, og hvis det er av interesse så kan jeg komme med noen fakta om meg selv i ny og ne. Da har jeg hvertfall noe fast å blogge om, hehe :-)


♥ Jeg er kattegal... Altså, jeg har sagt til meg selv at når jeg blir 80 år gammel, da skal jeg ha 50 katter. Neida, Joda, Neida. Jeg har også hatt katter hele livet mitt!

♥ Jeg er allergisk.. ikke bare mot 1 ting, men jeg er allergisk mot flere ting så noen ganger husker jeg ikke alle en gang. Det kalles multiallergiker. Jeg kan fortelle kort om det senere, hvis det høres interresant ut?

♥ Jeg elsker skrekkfilmer! Men jeg blir like redd. Altså, jeg kan se en skrekkfilm 5 ganger, og enda bli like redd... Men likevell elsker jeg det!

♥ Jeg er kjempe sta. Jeg kan trygt si at jeg er stabukken selv, haha! Jeg vet ikke om det er en positivt eller negativ egenskap jeg? Da jeg var på jobbintervju for noen måneder siden, så nevnte jeg at jeg er veeeldig sta, og det tok arbeidsgiveren positivt hvertfall! Så det kommer vell ann på. :-)

♥ Åhhh gud, jeg er veeeeldig utålmodig også.

♥ Jeg er avhengig av vann. For bare noen år siden så brukte jeg å ha med meg en vann flaske i bilen hvis jeg skulle til butikken bare, jeg tok den selvfølgelig ikke med inn, haha! Og det beste jeg vet om er IS vann flaske, altså at vann flasken har ligget i fryseren gjennom natten.

♥ Jeg er også den mest treigeste personen man kan få tak i. Hvis jeg skal til et sted, og jeg for eksempel skal være der klokka 17:00, så kan jeg love deg at jeg kommer 1 time eller senere dit. Unnskyldningen min for at jeg kommer forsent, er at jeg er ei jente, hehe. :-)

♥ My guilty plearsure er... *trommevirvel*.... Jeg spiller Sims4. Jeg vet ikke om det er noen andre på min alder som spiller det enda?

♥ Jeg kan begynne å gråte av de rareste tingene. Det kan være så lite som et gjensyn eller en kattevideo jeg fant på Facebook. Er det merkelig eller? Haha!

♥ Jeg har blogget før. Da hadde jeg blogg på blogg.no plattformen. Jeg bestemte meg for å prøve meg her, og se hvordan det blir etter hvert. Jeg har hatt kjempe lyst til å blogge kjempe lenge, men motivasjonen forsvinner heletiden, men nå skal jeg prøve å stå på!

Likes

Comments

Hei alle sammen! Og velkommen til min egen lille verden. :-)

Mitt navn er Linn Marie Bråten, kommer opprinnelig fra et veeeeldig lite sted som heter Nord-Odal i Hedmark. Det ligger ca. 40 minutter unna Kongsvinger. Men så bor jeg også på Rena som også ligger i Hedmark, hvor jeg studerer. Og hva studerer jeg? Altså jeg kan nesten love dere at det er et studie dere mest trolig ikke har hørt om, studiet heter Beredskap og krisehåndtering. Jeg har snart fullført i 1,5 år og har igjen 1,5 år, altså jeg valgte bachelor innenfor det studie. For å få bachelor grad innenfor et studie, så må man studere i 3 år. Jeg kan godt fortelle mer om studie jeg går, hvis det er av interesse!

Jeg har blogget før også på en annen plattform, som heter blogg.no. Men nå tenkte jeg å prøve meg på denne plattformen i stede, kanskje jeg blir mer aktiv denne gangen. :-)

Jeg kommer til å blogge om stort sett hva som helst, blant annet; hverdagslige ting, interiør, sminke.... Men hvis det er noe spesielt som dere vil lese om, let me know!

Likes

Comments