hade en riktigt skit natt. massa gammalt kom tillbaka & gjorde bokstavligen kaos i mitt huvud. låg & kolla Titanic till kl 06 i morse & grät floder tillsammans med en flaska vin. Inte friskt någonstans. vart fosterställningen i soffan hela långa dagen. Nu ska jag försöka sova & sikta mot en bättre morgondag.
God natt alla där ute.

xoxo

Likes

Comments

Åhhh herregud vilken stress dag. Första gången på dagen jag kan sätta mig ner & andas ut lite. Förstår inte vad det kan vara men jag kunde verkligen inte somna igår kväll, så vid 5:30 imorse så kom John Blund på besök till mig & jag somna. Skulle egentligen ha tvättat vid 07 imorse men med tanke på när jag somnade så vart det inget utav det. Vaknade istället vid 11 av att brevbäraren plinga på dörren för att lämna ett paket, mer om det snart...
Vart iallafall bara att starta dagen på än gång. Städning av hela lägenheten stod på schemat sen även förberedelser för kvällens middag.
Vid 14 tiden när jag vart klart med allt det så satte jag på mig skorna för att gå mot Täby Centrum för att inhandla dom sista julklapparna. Glömde helt bort att med mig min kappa jag köpte på Mango förra helgen. Måste byta den då jag märkte att det var en söm som hade gått upp vid fickan på kappan, synd att dom inte har bättre koll på ¨varor dom säljer , men får ta tag i det imorgon istället.

Iallafall. . Som jag nämnde nyligen så fick jag hem ett paket idag med en kräm. Det är min "can't not live without kräm" . Den gör mirakel för huden i ansiktet, motverkar rynkor, ärr, acne, pigmentfläckar & så mycket mer. Den e även en jäkel mot hudbristningar.
Det är en snigelkräm & den kommer från det Tyska märket Vom Pullach Hof. Det är alltså snigelslem i krämen. Låter inte så jätte mysigt jag vet men det har visat sig att just snigelslem hjälper mot mycket.


Så här står det om krämen:

"Snigelkrämen kan misnka alla slags rynkor och linjer, kråksparkar vid ögonen och fula hudfläckar.
Det aktiva ämnet är allantoin som utvinnes från sniglar.

Snigelextrakt- krämen som har blivit en storsäljare i Europa. Helt naturlig produkt och ett resultat av de senaste upptäckterna inom kosmetika. 150 ml.

Baba de Caracol betyder på spanska språket- Snigel
Med allantoin producerande körtlar har sniglarna förmågan att reparera sig själva, där av denna unika kräm. Då allantoin är både sammandragande och mycket fuktighetsbevarande.

Allantoin kan hjälpa till att reparera och återskapa hudceller. Glycolic acid, bidrar till en naturlig hudrengöring och föryngrar huden, då den har åldershämmande effekt. Collagen och Elastin, ger huden spänst och lenhet. Vitaminer och Proteiner, ger huden näring och bidrar till mjuk hud."

Krämen går på ca 249 kr & ni kan köpa den här.


Nu måste jag fortsätta här hemma. Ska duka sen kasta in maten i ugnen så det är klart tills det att min man kommer hem. Blir att avsluta dagen med att göra av med lite energi på gymmet såjag förhoppningsvis för lite sömn inatt.

xox


Likes

Comments

Det är lite klyschigt det där med att säga att "jag börjar på måndag". Den mening vi alla har sagt så många gånger när det kommer till många olika kategorier. .
Men(!), idag är det måndag & idag ska jag starta om på ny kula. Efter ca 6 veckor med liggandes på soffan, festande, vardags drickande, ohälsosamt ätande & knappt rört på mig ett dugg så känner jag ny att nu fan ska jag ta tag i mig själv. & den här gången menar jag det. Efter att ha vart sjukskriven i 3 månader så hamnade jag i en svacka för ca 6 veckor sen & kände att jag ville ge upp & bara skita i allt, jag lät hela mig falla i den svackan & har inte orkat ta mig upp efter det.
Det där e inte vem jag e som människa. Jag som alltid har vart världens starkaste, glad i alla tillfällen, svarta som ljusa. Nej nu ska jag hitta tillbaka till den glada tjejen igen.

I min blogg kommer jag dela med mig mycket av min vardag som består av träning, vänner & mannen i mitt liv. Här kommer ni även hitta mycket om skönhet & smink som är mitt stora & förmodligen största intresse här i livet. Sen kommer ni hitta så mycket mer än det.

Nu är det dags att sluta blicka bakåt & enbart ha blicken riktat framåt.

xox​

Likes

Comments