Smakade Marabou's någorlunda nya choklad med oreo i helgen. Åh alltså vill bara ha 10 stycken till på lager. Sååå himla goda. Det här är ju nya favoriten - lätt. Jag brukar faktiskt inte äta choklad med smak, men det är aldrig försent att göra en förändring. (😉) Vilken är eran favorit choklad? Och vart kommer den ifrån?

Likes

Comments

Klicka på bilden för att komma till låten

Likes

Comments

​Ikväll blir det plugg, musikprov imorgon, har inte tränat någonting typ haha, iiih. men jag är ju en nattmänniska så det ska nog funka, hehe. 

Men jag förstår verkligen inte vart veckorna tar vägen, det går så fort och man hinner verkligen inte med någonting. Men att mysa upp med ljus gör ju inget värre kan jag säga, älskar att sitta och plugga med detta.

Likes

Comments

Vad gjorde ni på alla hjärtans dag?

Jag själv startade morgonen väldigt segt, sen åkte jag och min kompis Johanna till kupolen där det blev lite köpta saker hehe (bland annat skorna på bilden). Sen har inget mer speciellt hänt, pluggat lite prov eftersom att jag har kemi-prov imorgon och kollat massa youtube videos..  Kraaaamisar.

Likes

Comments

Ursäkta för att det äkta ser väldigt äckligt ut haha, använt en hel del gånger. Äkta MAC finns på kicks.

Vi alla har något som vi lägger onödigt mycket pengar på, för min del är det smink! Men är det egentligen värt att lägga så mycket pengar på? Det har jag tagit reda på.

Jag klickade hem ett fake MAC läppstift för att se om det skulle vara lika bra. Tror ni det? Nej.

Jag fixade i "samma" färg, men som ni ser finns det iiiiingen likhet.. Riktiga MAC läppstiftet har mer varma toner, alltså lite mer beige/oranget, det andra är ju rena motsatsen - åt det blåa hållet.

Jag testade ju dem också på läpparna såklart.. Och MAC's äkta var väldigt "mjukt" och ger mycket pigment fort, vilket man kanske inte tänker på när man inte har något att jämföra med, men där har dem ännu en motsats... "MAC"'s fake var väldigt "hårt" läppstift som inte alls har samma krämiga konsistens vilket slutresluterar till att det också ger väldigt dåligt med pigment, så man måste sitta där och dra fram och tillbaka, alltså tar det även längre tid att applicera...

Ännu ett minus är att förpackningen är vääääldigt plastig, MAC's läppstift väger en del men det andra, NEJ. Känns inte alls lyxigt och det var ingen hit enligt mig.

FET DISS helt enkelt för fake, ska du ha något, köp äkta varor.


Likes

Comments

Sök bara på google efter sakerna så hittar ni nog dem!      Klockan hittade jag på Wish, finns som app och webbshop. Beställt fler saker som kommer, vill ni ha fler "new in-inlägg"?

Likes

Comments

Har du svårt i skolan eller tycker bara att skolan är riktigt tråkig? Här kommer några tips på hur du kanske kan få skolan att bli lättare och få den iallafall lite roligare.

Gör skolan lättare, 3 tips

Så det första jag tipsar är att börja planera! Skriv upp dina prov och läxor, det gör iallafall så jag får mer gjort. Det jag tipsar att skriva i är en kalender, men man kan ju också såklart bara skriva i ett vanligt linjerat block.


Nästa tips är att ha musik på lektionerna, självklart i hörlurar (om era lärare tillåter det). Då hör man inte folk som pratar.

men det kan också vara svårt att lyssna på musik och exempel skriva samtidigt för att det är text i låtarna, men ett tips då är att lyssna på musik utan röster. När du kan koncentrera dig på rätt sak får du också det gjort. Annars kanske du inte hinner klart med uppgiften, så du får du ta hem, sen får du en ny läxa nästa dag och allt blir bara en stor röra, så försök hinn med du behöver på lektionerna.

Musik funkar inte för alla, men prova.

Det 3:dje tipset är att organisera, både i skolan och hemma. Tar du hem böcker tipsar jag att ha ett ställe där du alltid har dem vid, då händer det aldrig att du tappar bort dem. I skolan tipsar jag också om att ha era böcker snyggt i skåpen, det låter kanske lite konstigt, men då ser du dom tydligt och ingen vill öppna ett skåp som är en stor röra, och du glömmer heller inte någon bok om du ser dem bra.

Gör skolan roligare, 2 tips

Så för att göra skolan rolig skulle jag säga behövs mycket färg, så ha massa roliga överstrykningspennor på exempel prov som du ska ta hem och plugga på, du kanske kan stryka över viktiga ord? Eller sätta i massa färgglada post-it lappar i din bok där det står vilka sidor du ska läsa. Bara kör massa overload av färger. Du kan ju också ha pennor som du kan skriva med i massa olika färger. Det blir roligare att läsa & kolla på enligt mig. Jag kör alltid på det här tipset!

Sedan för att få lite mer personliga saker (vilket jag tycker är roligt) så kan du exempel använda dekorplast på dina böcker, det har jag gjort på 3 av mina, dem är inte så färgsprakande som jag egentligen vill, men dem är snygga iallafall, sen kan man ju klämma in massa post-it lappar vilket jag brukar trycka in min kalender när vi har prov och så, men glömde dem i skolan så jag får fixa det på måndag!

Detta är en collab med tovesinspo.

Likes

Comments

Boxen är kommer från Jysk.                               (överdelen kommer från Åhlens, dock inte köpt nu.)

Likes

Comments

Hej på er!

Jag använder smink i skolan, ofta olika hur mycket, men hur mycket sminkprodukter använder jag när jag gör den sminkningen jag oftast går efter? Det här är sminkningen är den mest "extrema" men det är alltid dessa produkter jag använder, men som sagt, ibland mer ibland mindre.

God morgon, hur mår ni? Jag mår bra, det är ju trots allt fredag! Men.. det var ju inte det vi skulle prata om idag, utan idag ska jag visa upp de produkter jag oftast använder i skolan, det här är mina "all time" - produkter också så det blir ju 2 i 1, right? Jaja nog pratat, vi sätter igång!

(Klicka på bilderna för att komma till en webbplats där du kan köpa dem!!)


Jag har en del finnar och den här täcker mesta dels av dem även fast det är en cc-cream, vilket är kanon! Räcker länge också, den här har räckt mig 5 månader ungefär och den har använts flitigt, inte heller slut.

MAC's concealer är den som täckt mest (som jag provat), håller också väldigt länge i både flaska och på ansikte. Använt den i kanske 6-8 månader och den är halv, men jag använder den bara kring ögonen, men absolut grym.

Det här pudret finns det väl kanske inte jätte mycket att säga om förutom att jag gillar hur det sätter allt, hehe. Och att jag älskar förpackningen, vet inte varför, men jag gillaaaar! När det tar slut är jag redo!..

Elf's cool bronzer är next up, den här produkten är extremt bra men på senare tid sitter den faktiskt inte kvar så himla bra om jag ska vara ärlig men färgerna i är perfekta för min hudton men den börjar ta slut och det finns ingenstans att köpa där jag bor så vet inte hur jag ska göra, får väl beställa det. Min största favorit, utan tvekan.

Mera elf, mera mera mera... Nej men deras eyebrow kit är också extremt bra! Dock som ni ser börjar det också ta slut, köpte ett nytt men i fel färg, den färgen är alldeles för ljus för mitt hår.. Så den får bara ligga och se fin ut haha. Men jag får väl beställa nytt sånt här också, kommer inte släppa det här för att det sitter verkligen hårt, dock bara man har hårstrån så om du bara ritar på huden (om du ex har tunna ögonbryn) kommer det att lossna, men om du har hår där du fyller i ögonbrynen är det här ett STARKT tips!!

Sista saken jag alltid använder är mascara, eftersom att mina fransar är rätt så ljusa så gör det här en stor skillnad, men jag kunde inte bara välja ut 1, använder oftast 2 men blandar med olika, men det här är dem jag använt för tillfället (senaste veckan). 2 000 Calorie waterproof mascara tipsar jag för er som vill ha böjen kvar på fransarna (om ni nu använder ögonfransböjare), bara att den är så extremt jobbig att ta bort, hehe..

(Finns ingen länk)​

Likes

Comments