Efter att ha blivit stillastående med tåget i Älvsbyn i -25 grader i x antal timmar så blev det tillslut ersättningsbuss till Boden. Hann knappt ta av mig jackan hemma innan jag började röja undan julstjärnor och adventsljusstakar och packa upp. Vid lunch kom Erik hem från jobbet och då åkte vi till Luleå där vi åt lunch på Friends fika & food och köpte ett nytt fint påslakan till vårt nya täcke som vi fick i julklapp. På kvällen åt vi älgfilé med ugnsrostad sötpotatis innan vi kröp ner i sängen och tittade på film hela kvällen. Så skönt att vara hemma med honom igen!

Jetlaggen hänger i så morgonen efter vaknade vi halv 5 och hann titta på lite film innan Erik gick till jobbet. Själv satte jag igång att rensa ur alla skåp och lådor, damma och dammsuga innan jag åkte in till centrum och handlade, köpte en ny lampfot och en ram till postern som Erik fick av mig i julklapp. Väl hemma blev det en bitig springtur i stadiga -20 grader som gav mig frost i både ögonbryn, ögonfransar och varenda hårstrå i ansiktet, men OJ vad fint det är här uppe nu! Rimfrost och alldeles gnistrande.

Idag jobbar erik igen så jag tänkte åka in till Luleå och fixa lite saker inför kommande vecka. Stor dag väntar imorgon!

Likes

Comments

Efter en skön julledighet hemma i Hälsingland och två fantastiska veckor i Thailand så är det nu dags att åka hem till Boden igen! Välgörande veckor för både kropp och själ, men nu ska det bli skönt att få komma hem igen.

Likes

Comments