HELG. Inte för att jag märkt någon skillnad alls på lördagar och måndagar den senaste tiden. Allt har gått i ett. Men nu känns det som att sommaren officiellt är över och jag känner mig otroligt motiverad för hösten och en nystart. Inledde denna fredag med ett otroligt kul besked gällande en praktikplats jag kommer börja nästa vecka! Dags att komma in i den svenska modebranschen. Super excited.

Från en dag mitt i veckan mellan kaffedejt på Konditoriet och möten..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​MORNING MORNING,

Spenderade en härlig sommardag på uteservering med tjejsnack och kaffe. Allt i sin ordning. Var på jakt efter ett par jeans shorts men  i m p o s s i b l e  att hitta ett par som sitter bra. Får hålla mig till jeanskjol. Bar en ny topp från Ganni i  underbar grön färg till. Stort fan av det märket och deras nyheter för hösten, har hunnit samla på mig en hel del redan. Tips tips.

Likes

Comments

Kaffe i solen på strandvägen

I jakt på nya skor, alldeles för mycket folk på stan för att finna ro till shopping dock

Breakkie på hälsocaféet på Söder, älskade stället, måste tillbaka och testa deras sallader och buddah bowls!

​Var definitivt mer exalterad än jag ser ut!

Checkar ut efter en underbar helg. Ny vecka, måndag och regnet öser ner. Ska strax iväg på ett träningspass sen möta Kajsa för en kaffe och sen väntar en kväll på spa! För nice. xxx

Likes

Comments

Hello weekend!

Precis hemkommen efter en powerwalk ute i skogen. Trodde aldrig jag skulle uppskatta natur så mycket som jag gör efter att ha bott i London i ett par år. Tystnad är underskattat emellanåt. Ska alldeles strax åka och möta upp bestie för häng följt av middag och vin ikväll. Perfekt lördag. Ciao

​New fabulous shoes - Day birger et mikkelesen

Likes

Comments

Ciao ciao. Känns som jag haft snabb visiter över hela Europa den senaste månaden. Vilket gör att det känns extra skönt att va hemkommen till Sverige för ett längre sommarbreak nu.

Förra helgen besökte jag Milano för första gången och blev positivt överraskad. Otroligt fina miljöer, bra shopping, italiensk mat (!!) och vin. Lyckades även tajma in 32 grader värme vilket inte försämrade helgen. Vill definitivt åka tillbaka för att hinna uppleva och se mer av staden även hört att Como ska vara fantastiskt! Until next tiiiime.

Likes

Comments