View tracker

​CHILTERN FIREHOUSE - en favorit. Detta stella är så fruktansvärt mysigt. Inredningen är underbar och olika i olika rum men överallt är det hemma feeling. Föredrar definitivt att sitta ute på deras innegård där man kan sitta i princip hela året runt tack vare deras open fireplace. Finns alltid intressanta människor att kolla på. Deras brunch är to die for och dom har även bra drinkar! TIPS TIPS.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Another day another coffee. Sitter på jobbet, igen. Tidig, igen. Men tycker det är så härligt. Åka iväg innan det har blivit ljust och innan det har börjar blivit otroligt busy på gatorna och sen köpa med frukost utan att behöva skynda alls. Blir så excited, speciellt i denna stad där det är så konstant stressig miljö. Har hunnit gå igenom lite email och fixat tågbiljetter för imorgon. Sitter nu och kollar runt lite olika sidor för julklappar till min familj och mig själv :)) Klar med mamma och pappas och försöker nu bestämma om jag ska unna mig en väska eller ett par skor (???) Kommer förmodligen sluta med väska, always does. Idag ska vi få in lite nya kollektioner till vårt showroom vilket ska bli väldigt exciting. XXx


/Recent shoot with my beloved Daria/

Likes

Comments

View tracker

Hello Monday!

Sitter i skrivande stund på jobbet med en kopp kaffe i handen. Iskall och sömnig. Men excited - älskar måndagar! Den senaste månaden har varit så otroligt stressig, jobb varje dag (bokstavligen), x antal event, flytt, middagar och plåtningar. Fruktansvärt roligt dock. Men känns så skönt att endast jobba 2 dagar (!!) denna vecka för att sen åka och spendera resten med min saknade familj. Lite snapshots från min iphone från dom senaste veckorna. Drinkar på sketch och acai bowls på älskade juice baby, numera min granne!

XXLikes

Comments

  • 3 readers

Likes

Comments