I lördags tävlade jag November cup och gissa vad, vi tog guld! Så himla roligt verkligen och är så stolt över att tillhöra mitt lag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har sett framemot helgen hela veckan och tror att den kommer bli riktigt grym!

Fredag: Skola, kanska stan och lägga sig tidigt, tagga upp inför lördag.

Lördag: Novembercup! För er som inte vet så är detta en cheerleading tävling. Ska bli så himla roligt att få ställa sig på mattan med mitt fina lag.

Söndag: På söndag är det min b-day och jag blir äntligen 15. Släktkalas står på schemat och dessutom är vi lediga från träning så det är skönt.

Likes

Comments

Idag spenderades kvällen med hela tjejgänget på Liseberg. Roligt att dem hade halloween tema så man fick gå runt och bli lite skrämd. Dock åkte jag hem lite tidigare tillsammans med Ida då vi frös och hade ingen jätte lust att åka mer. Jätte mysigt att umgås alla vi tjejer iallafall, det händer alldeles för sällan.

Likes

Comments

Kvällen igår var riktigt bra. Åkte först hem till Ella med Madde och tillsammans lagade vi tacos. Efter middagen drog vi vidare till bästa Ida och träffade alla girlsen. Super bra kväll helt enkelt.

Likes

Comments

Säger godnatt till bloggen med några bilder jag knäppte ute på min altan för någon dag sedan. Hur fin var inte himlen?!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag gick jag i skolan till 15:10 och tog sedan bussen in till stenungsund för att gå till tandläkaren. Efter det gick jag direkt till gitarrlektioner där jag mötte Ida och Madde. Efter 35 minuters lektion tog vi bussen hem och då var det plugg på schemat. Jag och Madde hade en gemensam uppgift som behövde bli färdig, så det känns skönt att den blev klar.

Likes

Comments

Hej bloggisen!

Kom nyss hem från en mysig bio med Madde och Ella. Vi såg fortsättningsfilmen av Maze Runner och den var riktigt bra tycker jag. Filmen hade både spänning & snygga killar, perfekt kombo enligt mig haha.

Likes

Comments

Lite bilder från i lördags som jag hittade på Idas blogg. Riktigt mysig kväll blev det!

Idag är det måndag och jag har varit mega trött hela dagen. Först långdag & sedan vidare till stenungsund för gitarrlektion. När jag äntligen kom hem la jag mig i sängen & tänkte typ sova men insåg snabbt att jag har en inlämnings uppgift i SO tills ikväll. Så då fick jag ta tag i den istället och håller fortfarande på med det. SUCK.

Likes

Comments