I fredags var det rugbymatch och efter den så var det fest i Spikis! Men innan vi åkte till spikis så åt jag middag hos Jossan. Sedan kom Vera och vi åkte tillsammans till festen. Det var hur roligt som helst, så det blev en sen kväll!

Förutom det så har jag inte gjort något alls! Har en hel del att jobba igen i skolan så skulle egentligen ha behövt sitta hela helgen men fanns varken vilja eller ork, känner nu att det inte var mitt bästa beslut!

Idag har jag en senare skoldag och när jag har slutat så ska jag åka till stallet, om vädret håller sig blir det nog en mysig ute ritt på Henrietta!


Hoppas ni haft och får en fortsatt bra dag idag, kramar 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är just nu mitt i natten den 29/4. Tänkte berätta lite kort om vad jag gjort sen de senaste inlägget jag skrev.

Jag har varit iväg på en pay & jump med Bobbie, det gick inte så bra så det kommer bli en hel del träning framöver, det märktes att han inte blivit hoppad på ett bra tag. Men det kan ju bara bli bättre, får jag hoppas.

I onsdags löshoppade vi Tilda & Babbsan, de skötte sig galant och de var jätteduktiga. I torsdags var jag ute på en lång och mysig promenad med Henrietta, det var otroligt fint väder, solnedgång och rosa himmel, underbart var det.

Idag hämtade mamma upp mig från skolan och vi åkte runt för att kolla på lite saker som behövs och jag kollade på skor. Senare åkte jag till stallet, så idag har jag ridit Bobbie. Vi red ut tillsammans med Matilda och Spirit, det blev en väldigt lång och mysig barbacka tur i skogen! Kunde inte blivit mysigare!

Det är Henrietta på första bilden, Babbsan i mitten och Bobbie längst till vänster. Får se om jag kikar in igen imorgon! Kramar

Likes

Comments

Hej igen! Har inte lagt ut något så tänkte skriva lite kort om de här dagarna som varit.

I torsdags var jag i stallet och red Henrietta! Det var mycket tråkigt väder, det regnade och blåste en hel del! Men när det blev ett litet uppehåll med regnet så valde jag att rida ute på ridplan istället för inne. Jag skulle säga att det gick sådär, inget gick riktigt som jag tänkt och det kändes som att jag inte riktigt hade henne med mig, tur hon är söt. Älskar hur hon ser ut som två olika hästar beroende från vilken sida man ser henne på.

Senare på kvällen var jag och några vänner på fest. Det var roligt och jag träffade många nya människor. Det blev mycket skratt och dans! Blev en väldigt tidig kväll för mig eftersom att jag skulle upp så tidigt dagen efter och rida.

Dagen efter på fredag skulle jag och Ulrika hålla i ute ritten för några barn på ridskolan! Det kom åtta barn och jag red först på fina Henry och Ulrika red sist för att se till så att alla hängde på och för att hålla koll. Det gick jättebra och alla skötte sig jättefint trots att det kändes som storm ute, det blåste hur mycket som helst och det lät en hel del så vissa spände sig nog lite extra. Men barnen var jätteduktig och vi var ute i ungefär en timme.

Senare efter ute ritten så åkte jag till andra stallet för att rida Bobbie. Det kändes bara jobbigt att rida eftersom att det blåste och blev så otroligt kallt, men Bobbie var fin ändå och verkade inte så störd av det.

Likes

Comments

Hej och välkommen hit! Här kommer jag att skriva och lägga ut lite bilder när jag känner för det, mest för min egen skull så att jag någon gång kommer att kunna se tillbaka till vad jag har gjort!

Kan iallafall berätta att jag heter Linn och är 17 år gammal. Jag är medryttare till två fantastiska ponnyer och rider i en tävlingsgrupp på storhäst i hoppning. Utöver det försöker jag att hitta på saker med mina vänner den lilla tid jag får över om veckorna.

Idag var det det premiär för i år för några av hästarna på ridskolan att få komma ut på gräsplanen! De flesta tyckte att det var väldigt lugnt ute samtidigt som några få andra hästar kände att det var lite väl kul att få komma ut och springa av sig lite så de blev en aning piggare och hur glada som helst, så roligt att se! Vi hoppade även banken några gånger för första gången i år, så otroligt kul. 

Jag red Barbara, hon var jättefin och hon var väldigt lugn ute men hon fick då och då för sig någonting i bland och kunde fjanta till sig lite extra.


Likes

Comments