Header

Alltså drömfina, eleganta. Verkligen det lilla extra om man tycker nån förtjänar det lilla extra då de är superdyra. De har en livslängd på upp till 5 år. Om man fick sånna här nån gång kunde man då skatta sig lycklig 😇

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagarna i Dubai är lååånga. Efter vi varit på beach cluben var kl kanske 19. Har hört att stället Toko ska vara bäst om man älskar sushi. Såg även de hade Ladies night! Två flugor i en smäll.
Och jäävlar bästa restaurangen någonsin! Det var inte bara en restaurang. Man fick hur mycket vin som helst, antingen rött, vitt eller bubbel. Världens softaste plats, stämning, musik, service, och maten kan vi inte ens tala om.... vi rökte vattenpipa med bubbelgum-smak och hade det allmänt gött, efter några glas drog vi hem-tyvärr. Önskat jag hade haft mer pengar så man kunde äta aaaallt från menyn haha!!! Den var galen

Likes

Comments

Efter vi varit på fantastiska Butterfly garden åkte vi taxi till en beach club för chill och bad, när vi kom in fattade vi att det var den beach cluben som Justin hängde på när han var där nyligen. Blev så exalterad!! Haha jag diggar ju Justin som fan. Sjukt nice view, drinkar och mat. Åh saknar detta när jag kollar tillbaka!!

Likes

Comments

Trodde vi skulle till en trädgård där de gjort fjärilar utav blommor, men så var det riktiga fjärilar. Haha, de va så sjukt kul!! This day was awesome👌🏻​

Likes

Comments

Vi började dagen med en stor frukost. Därefter så åkte vi till stranden, 5 min ifrån oss, solade (eller jag gömde mig i skuggan och vattnet som vanligt) haha tränade lite på stranden, där vi låg och solade var det inte en enda människa vilket var skönt!! För alla ska glo så jäkla mycket i Dubai. De är så sjukt varmt där just nu. Över 40 grader så gick knappt att sola eller ens gå några meter i solen. 
Iallafall kolla kamelen? Jag dog?!?! Haha så jävla läskig!!
Sen fixa vi oss lite och åkte till fucking burj khalifa!!! Världens högsta byggnad. Men innan det så blev det lite iskaffe, lite thaimat, fick gratis efterrätt. Det är ju Dubai!!! De var SÅ sjukt häftigt att vara där uppe på toppen. Fick ju fan svindel och jag är inte ens höjdrädd. Det äckliga var att det fanns ett hål där man kunde stoppa ut handen liksom genom fönsterrutan, de var svinäckligt. Men det var så vackert, att se staden därifrån från ett annat perspektiv, och alla projekt de håller på med, de var fantastiskt. Därefter så kollade vi på fontänshowen, vi såg den även från burj Khalifa fast då hörde man ju inte musiken.
Man att se den nära var så vackert!!! Började typ gråta för de var så fint. Det var som en konsert typ

Blev hemgång och fixa sig snabbt som satan och iväg till VIP ROOM. Det var Ladies night till 00.00 och vi kom PRECIS dit den tiden. Satfan, då var det ju inte gratis längre haha!!! Trodde klubben skulle va häftigare, när det var på JW Marriott hotell, men de va lite sunkigt, inte min smak, tycker inte om att festa heller på de sättet, och beror på  humöret/sällskapet. Men alla rökte inomhus, man stank ju efteråt!! De spela hiphop vilket ägde. Annars får klubben 2 av 5. Haha.
Asså mina byxor är ju alldeles fööör snygga?? JUST JA

Innan vi drog till burj Khalifa - så var vi till en marknad. Karaman tror jag den hette. Värsta stunden i mitt liv. Aldrig varit så ARG. De var fina kopior, fina saker till billigt pris men jag klarade inte av att shoppa för jag har aldrig varit med på maken av så tjatiga människor i mitt liv. De var som hökar, de fattade INTE ett, eller två eller tre NEJ.
Om man hade haft tålamod och hörlurar kanske så hade jag kunnat fått hem mig fina fina saker. Men försäljarna hade ingen respekt nånstans.

Likes

Comments

För några månader sen så slutade jag och min pojkvän med mejeriprodukter - ingen yougurt, ost, smör, mjölk, glass osv, äter ju sen tidigare knappt kött. Mest vegetariskt och ibland fisk!
Bästa valet jag gjort, det känns så mycket bättre i min kropp! Känner mig så mycket starkare psykiskt och fysiskt

Jag skulle inte kunna bli vegan för jag älskar ägg och fisk alldeles för mycket. Det är ju så extremt bra och hälsosamt med dessa råvaror så vill inte sluta med det heller.
Älskar det finns veganska alternativ för ALLT. Till exempel osten. Alltså veganska osten är lyfe???
Jag älskar vegetariskt mat, det är så gott, mycket godare än kött, så mycket fräschare och jag kan äta med gott samvete. Tycker det är så underbart att brutit den dåliga vanan att äta dålig mat, äta utan ögonen.
Äter inte heller socker och min kropp är en helt annan kropp. Jag älskar det!! Man behöver inte socker, folk har skapat det för PENGAR. Inget annat. Let's go eko and vego!! 
Jag lovar ni som äter kött, om man bara slutar äta det i en vecka så känner man skillnad direkt. Det är sjukt.
Ovanför tipsar jag er om en SJUKT GOD schnitzel. ÄLSKAR MAT MAT ÄR LIVET

Likes

Comments

Köpte hem den nya Noccon. Den var inget för mig. Smakade lite för mycket melon tyckte jag..

Bakade lite nyttigare chokladbollar, med kokosolja och kokossocker i, och veganskt smör, de blev magiskaaaa!!

Nu har jag och min prins käkat pizza, vi beställde onlinepizza, och nu står vi och rensar kantareller för vi har varit ute i skogen idag. Härlig dag med en fantastisk människa.

Likes

Comments