Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hahaha hemsk den sista bilden!!! Men denna dag så var vi till en beach club - cove beach. Körde runt halva stan för att komma dit så taxichaufförerna körde oss fel hela tiden! Så fick vi betala allt helt i onödan haha, och svettades sönder men tillslut så kom vi dit. Relaxade, åkte paddleboard, åt god mat och hade det gött. Sedan åkte vi till soaken på marknad, åkte båt till andra sidan och hittade mycket fynd! Men många tjatiga människor i den delen utav stan med så det var inte jättekul att shoppa där.

Därefter åkte vi till en Ladies night på Noir. Vi visste inte att det var så lyxigt, om vi hade vetat det hade vi inte kommit i strandkläder, osminkade haha. 7sjärnigt hotell som låg inne i mall of the emirates, trodde jag var i ett slott när jag kom dit!
Inredningen var helt sjukt fin, drinkarna var faktiskt inte så goda, det trodde man ju när det var så fint hotell men alla drinkar smaka typ likadant haha.

Likes

Comments

Alltså drömfina, eleganta. Verkligen det lilla extra om man tycker nån förtjänar det lilla extra då de är superdyra. De har en livslängd på upp till 5 år. Om man fick sånna här nån gång kunde man då skatta sig lycklig 😇

Likes

Comments

Dagarna i Dubai är lååånga. Efter vi varit på beach cluben var kl kanske 19. Har hört att stället Toko ska vara bäst om man älskar sushi. Såg även de hade Ladies night! Två flugor i en smäll.
Och jäävlar bästa restaurangen någonsin! Det var inte bara en restaurang. Man fick hur mycket vin som helst, antingen rött, vitt eller bubbel. Världens softaste plats, stämning, musik, service, och maten kan vi inte ens tala om.... vi rökte vattenpipa med bubbelgum-smak och hade det allmänt gött, efter några glas drog vi hem-tyvärr. Önskat jag hade haft mer pengar så man kunde äta aaaallt från menyn haha!!! Den var galen

Likes

Comments

Efter vi varit på fantastiska Butterfly garden åkte vi taxi till en beach club för chill och bad, när vi kom in fattade vi att det var den beach cluben som Justin hängde på när han var där nyligen. Blev så exalterad!! Haha jag diggar ju Justin som fan. Sjukt nice view, drinkar och mat. Åh saknar detta när jag kollar tillbaka!!

Likes

Comments

Trodde vi skulle till en trädgård där de gjort fjärilar utav blommor, men så var det riktiga fjärilar. Haha, de va så sjukt kul!! This day was awesome👌🏻​

Likes

Comments

Vi började dagen med en stor frukost. Därefter så åkte vi till stranden, 5 min ifrån oss, solade (eller jag gömde mig i skuggan och vattnet som vanligt) haha tränade lite på stranden, där vi låg och solade var det inte en enda människa vilket var skönt!! För alla ska glo så jäkla mycket i Dubai. De är så sjukt varmt där just nu. Över 40 grader så gick knappt att sola eller ens gå några meter i solen. 
Iallafall kolla kamelen? Jag dog?!?! Haha så jävla läskig!!
Sen fixa vi oss lite och åkte till fucking burj khalifa!!! Världens högsta byggnad. Men innan det så blev det lite iskaffe, lite thaimat, fick gratis efterrätt. Det är ju Dubai!!! De var SÅ sjukt häftigt att vara där uppe på toppen. Fick ju fan svindel och jag är inte ens höjdrädd. Det äckliga var att det fanns ett hål där man kunde stoppa ut handen liksom genom fönsterrutan, de var svinäckligt. Men det var så vackert, att se staden därifrån från ett annat perspektiv, och alla projekt de håller på med, de var fantastiskt. Därefter så kollade vi på fontänshowen, vi såg den även från burj Khalifa fast då hörde man ju inte musiken.
Man att se den nära var så vackert!!! Började typ gråta för de var så fint. Det var som en konsert typ

Blev hemgång och fixa sig snabbt som satan och iväg till VIP ROOM. Det var Ladies night till 00.00 och vi kom PRECIS dit den tiden. Satfan, då var det ju inte gratis längre haha!!! Trodde klubben skulle va häftigare, när det var på JW Marriott hotell, men de va lite sunkigt, inte min smak, tycker inte om att festa heller på de sättet, och beror på  humöret/sällskapet. Men alla rökte inomhus, man stank ju efteråt!! De spela hiphop vilket ägde. Annars får klubben 2 av 5. Haha.
Asså mina byxor är ju alldeles fööör snygga?? JUST JA

Innan vi drog till burj Khalifa - så var vi till en marknad. Karaman tror jag den hette. Värsta stunden i mitt liv. Aldrig varit så ARG. De var fina kopior, fina saker till billigt pris men jag klarade inte av att shoppa för jag har aldrig varit med på maken av så tjatiga människor i mitt liv. De var som hökar, de fattade INTE ett, eller två eller tre NEJ.
Om man hade haft tålamod och hörlurar kanske så hade jag kunnat fått hem mig fina fina saker. Men försäljarna hade ingen respekt nånstans.

Likes

Comments