Header

Redan ett år sedan Catty kom till oss första gången. Som vi har utvecklats, så många fina rundor och fler ska det bli!

Älskade ponny!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här är filmen med en variant av uppvärmningen. På uppvärmningen fattade vi galopp på spåret utanför linjen och bröt sedan av på nästa långsida för att rida över travbomarna igen.
Detta kommer jag absolut göra igen!

Likes

Comments

Catty tyckte det var väldigt roligt att hoppa idag, trots att hon hoppat hemma under lovet. Hon var i alla fall väldigt på idag, men lyssnade fint.

Jag är inte så nöjd över sprången, eftersom att hindren var små gick hon mycket på fart och inte så mycket teknik men jag lyckades hålls henne lätt i handen hela passet och det är jag mycket nöjd över. Bom övningen vi hade som uppvärmning gjorde hon också mycket bra.

Imorgon får ni se en liten film snutt!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag sov jag en halvtimme extra då vi börjar senare, super skönt. Min dag ser ut som så att jag går i skolan till 14:00 och därefter ska jag till stallet och förbereda inför hoppträning i traume. Jag har redan packat in i transporten och jag tänkte premiär rida de nya tyglarna från PS. De är ett par i gummi med flugor på, bruna i storlek cob. Jag tycker att gummityglar är väldigt sköna att rida i, enda nackdelen är att det gör bra ont ifall man får ett oplanerat stort språng och de dras ur händerna på en. Med de ska bli roligt att testa, nu har jag alla PS tygel modeller hahah!

Likes

Comments

Catty var super modigt idag!
Hopade allt läskigt super fint och lyssnade nästan alltid på mig. Ibland började den farliga filten fladdra och då tänkte hon rädda mig från den annars hoppade hon allt jag styrde mot. På slutet hoppade vi en liten bana på mellan LC och LB höjd. Hon är så modig som hoppar allt jag ber henne om även när det är lite läskigt! På köpet får ni se en lite rolig film från när det blåste som mest, låt mig presentera den farliga fladdrande filten...


Likes

Comments