Header

Tisdag idag!
Slutade sent, tog bussen hem och har nu pluggat glosor. Det börjar redan skymma så snart ska jag bort till stallet. Imorgon är det hoppträning i traume, och den här veckan är det Cattys tur att följa med. Eftersom att de har regnat i princip hela helgen är ridbanan en stor vattenpöl och hästarna har såklart rullat sig...

En bild från i söndags då jag var och fotade I traume. Här är Maja & Fia, länk till hennes blog har du här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det bara två ponny tävlingar kvar i år!
Båda är i rävhagen, wisby ridklubb, vilket är enkelt för oss då det ligger ganska nära. En hopp och en dressyr och jag tror tanken är att jag ska vara med på båda med båda ponnyerna, tagga tagga!

Stort språng till trean i LD på traumes tävling i sommras!

Likes

Comments

Idag tog jag lite sovmorgon och gick inte upp förens en timme sedan, vilket är väldigt uppskatta efter en tävlings dag. Gjorde en smoothie till frukost och har i princip inte gjort någon ting sen dess. Senare idag ska vi på lunch hos ett par kompisar. Sen ska min lillebror spela hoockey match i slite så jag tänkte försöka fota lite där och ifall att det blir lite ljusare ska jag fota lite höstbilder också, snart har ju alla löv trillat ner på marken.

Jag tycker även att ni ska kolla in Majas nya blogg! Hon har precis börjat skriva och blir super glad ifall ni kikar in lite och lämnar någon kommentar, ni hittar den här!

En bild på Maja &Fia som jag har tagit!

Likes

Comments

Idag var vi tillbaka på norra Gotlands anläggning i othem. Vi var lika blöta som föra gången men i annan sadel och inställning, vi red alltså en LC:1 och våra första LB:1 idag. I LC kändes det helt okej. Hon var lite vinglig och inte riktigt fram för skänken alla gånger. Det blev några små missar, lite dåliga vägar och övergångar men vi red ihop 64,444% och det är jag nöjd med. Efter det fick Cattleya komma undan regnet och stå på transporten och äta hö medan vi laddade om och gick igenom protokollet. Jag tog åt mig av vad det stog och tänkte igenom hur jag skulle göra för att förbättra mig till nästa klass.

I LB:1 så kändes det mycket bättre, jag hann konsertera mig och var inte lika stressad som innan, försökte rida noggrannare och vara tydligare i övergångar och halter. Några missar blev det då hon bytte galopp typ två språng innan jag saktade av mest på grund av att vi inte riktigt har fått koll på ökningarna ännu. Vi fick inte ihop riktigt så mycket som i LC:n, 62,857% men i och med att det är en svårare klass så blir ju kraven större och bedömningen hårdare. Känslan var bättre i andra klassen och jag är fortfarande nöjd med resultatet!

Fina ponny!

Likes

Comments

Idag slutade vi tidigt så jag och mamma tänkte rida ut medans det fortfarande är ljust ute. Passar ganska bra att rida ut idag så att C inte fått gå på ridbanan hela veckan innan tävling, vi varierar lite! Nu när alla lövträd börjar byta färg har jag tänkt ta med mig kameran ut lite, men det har inte hänt ännu. Kanske får passa på innan det inte finns några löv!

Albin!

Likes

Comments