Header
View tracker

Godmorgon!
Idag vaknade jag en timme tidigare än vanligt, konstigt nog. Så nu när klockan är sex har jag redan ätit frukost och borstat tänderna, innan solen ens har gått upp. Skönt att inte behöva stressa. Efter skolan idag skulle jag behöva rida båda hästarna om jag hinner. Igår fick det gå rätt så hårt ändå så kanske bara skritta barbacka en sväng, så de får röra på sig lite. Sen ska jag putsa lite också, tränsen kanske?

Eftersom att jag vaknade tidigare har jag tänkt förbereda lite tidsinställda inlägg som ni får se senare!

Min frukost!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Uppdatering om hästgodiset!
Nja, Z var lite tveksam, åt upp det men verkade inte helt nöjd. Kräsna lilla ponny, men både Catty och Dina verkade tycka om det!

Idag gick ponnyerna konditions pass på den stora åkern, vilket dom tyckte var lite läskigt, var lite spända på sidan mot flygplatsen och så, men det släppte tillslut. De blev i alla fall lite trötta, men det är väll bra? Nu ska jag gå ner och äta middag, så skriver jag mer imorrn!

Likes

Comments

View tracker

Redan första december idag!
Har inte 2016 gått väldigt fort? Om 24 dagar är det jul och om 31 är det nyår. Känns som att jag har hunnit med att göra mycket men också mycket jag forfarande skulle vilja göra.

Under året har vi haft våra fram och motgångar. Till exempel har jag ramlat av oerhört många gånger i år, men vi har även haft super mysiga ridturer och fantastiska pass på ridbanan.

I år hade jag som "mål" med Zixten att starta LC i hoppning, vilket vi har gjort. I debuten så fick vi ett stopp som jag tror var mest mitt fel. Men efter det har vi dubbelnollat alla de andra. Tycker vi har utvecklats super mycket under de senaste året och det är jag väldigt stolt över!

Den översta är från förra året på traumes årliga tävling och den understa är från iår, stor skillnad!

Foto: Tintin Timén

Likes

Comments

Nu har halva veckan gått och det är dags för hoppträning i traume. Skönt att åka till ridhus när vädret inte är så ryttarvänligt. Idag ska jag även ta med hästgodisarna jag skrev om i förra inlägget så får vi hoppas att de uppskattas av mina fyrbenta vänner!

Idag har jag även tagit mig i genom mitt första nationella prov i svenska, vilket jag tyckte kändes bra då svenska är ett av mina starkare ämnen. Bara två dagar till i skolan sen är det helg och redan andra advent!

Från slutet på sommaren, han har så fin färg då min prins!

Likes

Comments

Idag kavlade jag upp ärmarna och satte på mig förklädet, för jag har bakat. Inte vad som helst utan hästgodis! Det jag gjorde var att jag sökte på "hästgodis recept" och klickade på första bästa länk. I skrivande stund har jag min andra plåt i ungen, den första blev bra så det är bara att hoppas på att den andra också blir det! 150 stycken små bitar fick jag ihop, mina blev knappt två centimeter i diameter. Tänkte att man kanske inte vill ge hästen en chokladbolls stor bit när den gör rätt. Receptet hittar ni här!

Likes

Comments