Header

Catty var super modigt idag!
Hopade allt läskigt super fint och lyssnade nästan alltid på mig. Ibland började den farliga filten fladdra och då tänkte hon rädda mig från den annars hoppade hon allt jag styrde mot. På slutet hoppade vi en liten bana på mellan LC och LB höjd. Hon är så modig som hoppar allt jag ber henne om även när det är lite läskigt! På köpet får ni se en lite rolig film från när det blåste som mest, låt mig presentera den farliga fladdrande filten...


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är vi hemma igen efter att ha gått runt på stan i några timmar. Jag hade en plan om vad som skulle handlas och fick med nästan allt. Tittade bland annat på en tröja som var supermysig men jag skulle vilja ha den i en storlek mindre, en storlek som såklart inte fanns. Annars brukar jag tycka om när tröjor, speciellt långärmade är lite för stora. Har införskaffat mig en kalender inför höstterminen och en födelsedagspresent också. Så från nu ska jag alltså slå in den och därefter gå ner till stallet och rida. Förhoppnings vis klarar vi oss från regn men risken är nog stor att jag kommer tillbaka med en blöt ridhjälm...

Likes

Comments

Första halvan av dagen har passerat och jag ska byta till ridkläder och gå mot stallet. Catty ska få börja veckan med ett dressyr pass på banan. Jag ska även tvätta hennes box och organisera i stallet, så det blir fint till att hon flyttar in på natten.

Sista lediga veckan och jag ska njuta in i det sista och komma i ordning inför höstterminen. Jag ser fram emot tävlingarna och att utvecklas ännu mer tillsammans med Catty!


Likes

Comments

Äntligen har jag alla bilder från förra veckan då vi startade hos NGR i othem. Många blev bra och många mindre men här är mina favoriter!

Alla tagna av Maja Spångberg.

Likes

Comments

Har precis slängt mig i sängen hemma som var rena drömmen efter hälleviks tunna madrasser. Vi kom alltså hem med båten för en halvtimme sedan och jag saknar redan alla från lägret. Nu har jag inte skrivit sedan i söndags och ganska mycket har hänt även om jag varit fast i Hällevik hela tiden. Vi har tränat och gått på lärorika föreläsningar och tränat lite till. Det var första gången ridsport var med och va var 16 tjejer därifrån varav sju gotlänningarna. Ett så härligt gäng!

Med mig hem har jag träningsvärk, en sprucken läpp och fina minnen. Är verkligen så glad att jag träffade dessa tjejer, kommer sakna dem massor!

Likes

Comments