Header

Letar just nu efter en tävlings outfit till Catty. Har ju en hel del pannband med jag skulle vilja ha ett schabrak som passar Catty lite bättre. Velar mellan mörkgrönt, rosa och lila, hon har inte riktigt sin egna färg. Marin blått är ju klassiskt men mörka färger kan nästan försvinna på henne så jag vill ha något ljust eller skarpt som framhäver. Verkar vara svårt att shoppa häst saker i Wien...

Tror att det från PS som heter pop shikaka kan bli fint på henne med ett matchande pannband, här. Vet att de haft ett liknande i stark rosa men det verkar inte finnas att köpa just nu. Tycker för övrigt att allt från PS är otroligt snyggt och framför allt smart. Har fastnat på deras webb shop allt för många gånger och då vill jag ha allt jag ser. Vilken för tror ni skulle passa på Catty?

Likes

Comments

Bara tre dagar kvar nu och jag tänkte idag börja packa, jag har inte skrivit något ingående men dethär är ungefär vad som ska med! Kommentera om jag glömt något!

Handbagage:


iPhone + Laddare

Hårborste + Snoddat

Läxor + Hippson

Ett ombyte

Läppbalsam

Tuggummi

Hörlurar

Läppbalsam


Incheckat bagage:


Fyra ombyten + Pyjamas

Jacka + Mössa

Kamera + Objektiv

Necessär + Hår grejer

Extra par skor


Puss & Kram


Likes

Comments

...Mest okomplicerad i ridningen?

Zixten, när han inte har så mycket krav.

Vem är mest okomplicerad i hanteringen?

Zixten, han står mitt i gången, blickstilla och flyttar sig och lyfter på hovar när han blir tillsagd, ett plus är att han nästan aldrig bajsar på gången, vilket uppskattas.

Vem brukar vara busig i ridningen?

Båda två egentligen, men Zixten kan dra en långsida bockandes när jag ramlar av direkt, det gör jag inte på Catty.

Vem av dem skulle gnägga när man hämtar den i hagen?

Båda.


Vem rullar sig i världens lerhög?

Zixten, hela tiden.

Vem kan bli en frihetsdressyr häst?

Zixten, har faktist testat lite frihetsdresyr med honom.

Vem busar på ett ärevarv?

Båda brukar göra små lycko skutt.

Vem har bäst tålamod?

Catty, konstigt nog...Vem brukar se spöken som inte finns?

Som jag nämnt förut blir båda rädda för saker, bara det att Catty är modigare och går förbi exempelvis plasten när man säger till henne, så det får bli Zixten.

Vem har rosett med hem från varje tävling?

Beror på vilken klass och gren.

Vem skulle förstöra knopparna?

Zixten man är redan svår att knoppa, men det brukar vara han som förstör dem.

Har ni fått lite bättre uppfattning om deras personligheter nu? Vissa var riktigt svåra att svara på så jag skulle lika gärna kunna svara båda på alla. Tio stycken får räcka för den här gången, men det kanske blir fler någon annan gång!

Puss & Kram


Likes

Comments

Dina var så duktig idag!
Vår första "riktiga" ute ritt och hon skötte sig så fint med mig på ryggen. Vi satte upp redan vid halv nio  och var tillbaka innan tio. I sommras red jag lite lektioner på henne hemma så jag känner henne sen innan med. Det var super dimmigt men det blåste inget och grusvägarna var mjuka så att man kunde trava nästan överallt, så vi ska inte klaga. Visst tyckte hon det var lite konstigt att inte få äta frukost innan jag red och var lite pigg men, men. Nu ska jag äta lunch innan jag ska till stallet igen och rida resten av hästarna! Här nere ser ni Dina i morgonsolen!

Puss & Kram

Likes

Comments

Idag tog jag äntligen tag i min ryktlåda och tog hem och tvättade de södra smutsigaste borstarna. Känner jag mig själv rätt så kommer jag glöms att ta med de rena borstarna till stallet imorrn och jag kommer inte glöms dem mindre för att jag ska dit redan vid åtta, gäller att lägga sig tidigt ikväll alltså! Morgondagens planer ser alltså ut som så att på morgonen ska jag rida mammas häst Dina, som har synts lite här och där på bilder ibland. Vi ska ut på skogs äventyr tillsammans och sen ska jag hem och äta innan jag rider ut nästa häst, vilken det nu blir. Förutom att rida att ridamåste jag även fixa klart allt i stallet innan hästarna går in för kvällen!

Förhoppningsvis hinner jag se A-lags matchen i ishallen och kanske, kanske träffa Emma på kvällen. Som ni ser har jag mycket planer för imorgon vilket betyder mindre skrivande men jag ska uppdatera er så gott det går.

Puss & Kram

Likes

Comments